Artık aşkınızı buldunuz evlenme kararı aldınız ama gel gelelim ki sevgiliniz size içinde maddi konular, boş zamanların geçirilmesi, edinilecek mallara ilişkin evlilik sözleşmesi yapmazsak evlenmem diyor. Peki sizin tepkiniz ne olur?

Artık aşkınızı buldunuz evlenme kararı aldınız ama gel gelelim ki sevgiliniz size içinde maddi konular, boş zamanların geçirilmesi, edinilecek mallara ilişkin evlilik sözleşmesi yapmazsak evlenmem diyor. Peki sizin tepkiniz ne olur?
haklı olabilir
birçok kadın nafaka adı altında erkeği sömürüyor oda olmazdı yani
tabiki gerçekten nafakaya ihtiyacı olanlar alsın ama ihtiyaçları olmadığı halde alınıyor ve bu affedersiniz erkeği banka olarak görmektir yani
misal karşı tarafa bundan korkup imzalamak isteyebilir normal
ama iyi biriyle evlenirsek sorun olmaz zaten
Evleneceğin insanı iyi tanımazsan bunu istersin bence
evet aynen öyle
ama iyi tanırsan zaten gerek bile duymazsın
evleneceğin kişiyi güzel seçmek önemli bence
sözleşmesiz kim niye evlensin? 1-2 ay evli kal ayrıl ömür boyu nafaka öde, zarzor mal al, ayrılınca yarısını ver. sözleşmenin ötesinde nikah bile olmamalı. çünkü ayrılma durumunda mahkemelerde neden uğraşılsın? şimdi kadınlar diyecek ee o zaman güvencemiz yok erkek kafasına eserse atar bizi. olay da burada zaten eğer o kişi doğru kişiyse asla ayrılmaz ama değilse istediğin kadar nikah yap yeminler et boş
Cevabım belli hfgfhg Firdevs hanıma katılıyorum, hakaret sayarım :d
Hahaha bak sen bak 😂😂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😇
kabul etmem, öyle sevgi mi olur 💁🏻♀️
Sonunda beklediğim tepki 😂
sinir bozucu şeyler bunlar 🤨😂
Bana güvenmiyorsa güle güle
aynen öyle sevgi = pazarlık vs. olmamalı 😏
Günüzmüzde her şey bu denklem üzerine kurulu
öyle evet ama çok yanlış
O yüzden yalnızlığı seviyorum ya. 😅
nereye kadar ama? 😂
Düşüncemi değiştirecek birini bulana kadar 😂
doğru olanda bu hayırlısı olsun 😄
Olmuyor öyle de neyse
😂😂
eicler icin tesekkürler 😄
bibot sana da tesekkürler 😁
Yaşıyor musun sen sana da teşekkürler 😂
Cevap
5Cevap
Korumak istediği şeyi tehlikeye atmamıza gerek olmadığını söylerim.
Okumuş kız tabi nazik nazik söyledi 😂
Bu daha bi güzel oldu bak 😂😂 sen nazik bir kızsın deme öyle deme 😂
Evlilik sölesmesinin anlami ben senin karakterine sevgine guvenmiyorum benden boşanma ihtimaline karsin kendimi garantiye aliyorum demek. Sözünü bile etse benim için evlenme ihtimali biter.
Olur derim. Boşanma gerçekleşecek olursa kusurum da yoksa nafaka ve tazminat ödemem. Benim paramla aldığım her şey benim. Hak talep etmeyecek. Beni aldatırsa süresiz nafaka ödeyecek ve tazminat ödeyecek.
olabilir. makul bir talep kimse evlenirken 10-20 yıl sonrasının güven taahhüdünü veremez. bence makul
kesssinlikle yaparimmm😂🤭
Bak bak neler duycaz daha 😂
İsteklerin sonu yok galiba 😂😂
İsteyen olur olur elbet 😂
Ben de yaparim
Bende evlilik sözleşmesi yaparım.
Sektir git derim
Çok netsin maşallah 😂
İşime gelir jsjs
Saçmalama lan derdim
Kabul ederim
Kafam karışır biraz