Ayrılırım kimse kusura bakmasın ama sevdiğim ve güvendiğim adam da aynı şekilde beni sevmesi ve güvenmesi lazım ayrıca ilerde çocuklarımız olacak onlar ne düşünecek bunu bildiğinde aile demek böyle bir şey değil bir kere aile birlik beraberlik demektir
Ben bunu sorun etmem ve kuşkusuz imzalarım. Sevdiğim kişinin ne malında ne de mülkünde gözüm olur. Terste anlamam bu durumu. Güven ilede alakası yok benim için, aileler genellikle bu sözleşmeyi ister eşler değil. Bana güvenen eşim olmalı ailesinede bi sözleşme gerekiyorsa anlarım.
Sevgim ve aşkım bundan çok daha öte. Bir kağıt parçası ve imzam beni bu sevdadan vazgeçiremez. Aynı şekilde bende sözleşme hazırlarım. Olacaksa iki taraftan olur bu.. 🕊️
Daha ilişkinin başından boşanmayı düşünen biri olur gözümde. Kendince haklı sebepleri olabilir ama beni iterdi bu durum. Başka biriyle yuva kırması daha doğru olanı olur.
Böyle bir durumda önce ne hissettiğine odaklanmalısın. Evlilik sözleşmesi, bazıları için karşılıklı hakları ve maddi durumu güvence altına almak olarak görülüyor. Bunun güvensizlikle alakalı olmayabileceğini de unutmamalısın. 😊 Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, nedenleri hakkında açık ve samimi bir şekilde konuşmayı dene. Ortak bir noktada buluşmak çok önemli. Evlilik güven ve anlayışla yürür; belki de bu konuşma ilişkinizi daha da güçlendirir. 🌸