Nişanlınız/sevgiliniz size "evlilik sözleşmesi" imzalatmak istese tepkiniz ne olur?
Çünkü maddi durumu size göre kat be kat iyi
Nişanlınız/sevgiliniz size "evlilik sözleşmesi" imzalatmak istese tepkiniz ne olur?
Çünkü maddi durumu size göre kat be kat iyi
Sözleşme imzalatmaması aslında büyük risk..
Çünkü nikâh, başlı başına zaten akiddir.. Kuralları vardır.. Uyulmazsa bedelleri vardır.. Hem kadının, hem kocanın hakları vardır.. Boşanma şartları vardır..
Mesela dinen, kadın da erkek de kafasına göre boşanamazlar.. Kafasına göre yatak ayıramazlar.. Daha da mahrem olarak, eşler birbirini "başım ağrıyor" gibi bahanelerle reddemezler.. Gibi gibi..
Bunlar dinen her müslümanın bilmesi gereken kurallar olduğu için yazılı olarak kayıt altına alınmaz..
Sözleşme, bunu yazılı olarak kayıt altına alınmasıdır sadece..
Bana sözleşme imzalatmak istemesi, hem kendini hem beni korumak için hem de yuvamızı korumak için olduğunu düşünür, sözleşme maddelerini birlikte oluşturmayı teklif dahi ederim..
Merhabalar
Valla kusura bakmasında boşanmak veya ayrılmak için ya da para için evlenmeyelim değil mi amaç oysa yolu açık olsun selametle der yollarım evlilik sözleşmesi ne lan çok afedersin ama o. ospuya evlilik teklifi eder yani
Ben olsam o an orada bitiririm. Ben seninle hayatımı paylaşacağım diye imza atıyorum. Sen benimle dünya malını paylaşacaksın diye korkuyorsun. Bye Bye
Cevap
6Cevap
Ben bunu saygısızlık olarak görüyorum ki bence öyle.. maddi olarak aramda uçurum olan biriyle olacağımı sanmıyorum, maddi durumum iyi çok şükür
kabul ederim, ben zengin olsam ben de yaparım, herkes yapar
zengin biriyse her türlü kabul ederim dkdkdkdkkdkd
Güven sorunu olduğunu düşünürüm
İmzalarim
İmzalarım. Hiçbir şey aşkımdan büyük değildir
Maddelerde neler maddelenmiş bakmak lazım.
İmzalarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?