Gizli Üye(30-35)+1 yılbu büyü falan değil kendin istemişsin yapmışsın ve bunun suçunu hiçbir şeye atamazsın. sen o kadına ne yaptığının farkında mısın? sen ne büyük bir kötülük yaptığının farkında mısın? benim babamda annemi aldattı ve annem bunu öğrendi. hemde korkunç bir şekilde. ve sonra ayrıldılar babam anneme hep kötü davranırdı ama bu son noktaydı. annemin psikolojisi bozuldu çok acı çekti ve bize de çektirdi. 4 yıl oldu hala atlatamadı ve biz babamı çoktan unutmamıza rağmen bize unutturmuyor. güçlü kadın resmen yıkıldı delirdi. bizim için en büyük zorluklara katlanan kadın şimdi bize en çok acı veren insan oldu ve babam şimdi de annemi aldattığı kadınlardan biriyle evlenmek üzere. birlikte başka şehre taşınıyorlar ve üstelik bu kız pavyonda çalışan ve aynı zamanda babamla annemin ortak öğrencisi olan bir kız! bize yapmadığı her şeyi o kıza yapıyor. bize hediye almamak için doğum günümüzü unutan adam şimdi o kızın doğum gününde barlar kapatıyor milyarlar harcıyor. ben çok acı çektim. bu olaylar yüzünden çok acı çektim. aile desteğim ne annemden oldu ne babamdan. hep yalnızdım. ve bunların büyük sorumlusu babam. annemin yıkılmasına sebep olanda babam. kısacası aldatan adam adam değildir. adamı bırak insan bile değildir. senden bir b*k olmaz. büyü falan yok ortada. bu senin şerefsizliğin. geç olmadan ve karın öğrenmeden ona söyle ve sonradan oluşacak şeyleri engelle. bir çocuğunuz yoksa bunu hemen yap. yoksa çocuğun senin yüzünden annesi ve babası olduğu halde bu dünyada yapayalnız kalır ve ben bir çocuğun daha benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum. bu lanet cevabı gizli kullanıcı olarak verecektim fakat ona bile şu lanet xper seviyesi denen şey yetmiyor! gizli kullanıcı olarak cevap veremezsin diyor fakat bu beni cevap vermekten vaz geçiremez. çünkü ben adım açıkta kalacak bile olsa bu pisliğe göz yumamam. bu benim hatam değil bu ebeveynlerin hatası. kimseye daha fazla acı çektirme git ve karına söyle. çünkü senden adam falan olmaz.
104 Yorumla- +1 yıl
@DifferentSoull adamın eşi bu kadar kızmazdı heralde :D
Soran+1 yılAma hakettim Ben Ne Deselr JHaklılar
Cevap sahibi+1 yılbu sizin için komik veya glünecek bir şey olabilir ama benim yuvam yıkıldı. benim hayatım yıkıldı ve ben annemin neler çektiğine her an tanık oldum. yaşamayan bilmez derler ya bu da öyle bir şey. sen bunun için şaka yapabilirsin buna gülebilirsin ama ben bunlar yazarken bile acı çekiyorum. bu olayları hiçbir arkadaşıma bile anlatmamışken kimseyle paylaşmamışken sırf bu pislik daha fazla hatasını sürdürmesin diye ismimi açık ederek yazıyorum ve bunun ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemezsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğin kadar pişman ol ama dilerim Allah'tan vicdan azabı en büyük terazidir ve sen o terazinin altında ezilirsin.
Ne yapacağım diyorsan ciddi ciddi diyorum git bir namaz kıl dua et tövbe et. Sonra eşini al karşına eşşek gibi pişman olduğunu dile getir. Ve ona ayrılırsan affedersen de kabulümdür diyerek helallik iste.
Ayrılmak istemiyorsan kendini affettirmeye çalış ayrılık kararı alırsa eşin saygı duy.
Benden bu kadar. Yok ben ona söyleyemem ayrılmasına gönlüm el vermez dersen de vicdanın ömrün boyu başını yastığa koyduğunda rahat vermesin. O na her baktığında erkekliğinden utanıp yerin dibine giresin.37 Yorumla
Soran+1 yılAllah Razı Olsun Çok Yardımcı Oldun :(
- +1 yıl
Aldatırken bize sormadığın gibi şimdi de sormana gerek yok. Vicdanın yeter sana.
Soran+1 yılO haldeNe Diye Beddua Ediyosunk
- +1 yıl
Eşini düşündüğüm için olabilir mi?
Yazık o kadına evde senin her şeyini karşılamaya çalışıyor. Yemeğini yapıp temizliğine dikkat ediyor. Gece seni mutlu etmeye çalışıyor.
Ama bunu hakkedecek adam nerde? Yok. Öldü..
Soran+1 yılbende ona karşı öyle davranıyolrum benim hatam yapmamam gereken bişeyi yapmışş olmam
- +1 yıl
Bu yüzden bunu onun bilmesi en doğal ve tabî hakkı.
Soran+1 yılŞu An Olmaz Zamanı GElince Mecburen Söyleyeceğim Zaten
Onun seni ne kadar sevdigi degil, senin onu ne kadar sevdigin onemli. Eger gercekten seviyorsan bir kere boyle birsey yapmazsin, yapamazsin. Bir kere yapacak kadar aptalsan da ikinciye yapmazsin. Sen 5-6 kere yaptim diyorsun. Artik bunun hata yapmakla, pismanlikla falan ilgisi kalmamis. Sen pismanlik naralari da atiyor olsan kendini kandirmaya calisiyorsun. Zira diger kadinla yataga girene kadar pismanlik hissetmiyorsun.
Esini 5-6 kere aldattigini soyluyorsun sonra donuyorsun evlenmeden once bir kiz vardi, kafam cok karisik diyorsun. Karin seni hala seviyor olabilir ama senin artik onu sevmedigin ortada. Seven erkek aldatmaz. Aldatiyorsa da kendini ailesine verecek kadar sevmiyor demektir. Iste sen busun.
'Soylesem hicbirsey eskisi gibi olmayacak' diyorsun ya. Zaten hicbirsey eskisi gibi degil. Sen karini aldatmissin bir kere, pardon bes kere. Evlilik masasinin sana bagli ayagini kirmissin. Evlilik agacinin sana bagli koklerini yakmissin. Evliligi ayakta tutan ev degildir, eslerin birbirine sadakati, durustlugu ve anlayisidir. Sen evin kendi tarafini yikmissin.
Eger esini aldatmayi kesmiyorsan, kesemiyorsan, (ki kesemedigin ortada, 5-6 kere aldattim diyorsun), karini bosuna kendine bagli tutma. Artik onu sevmedigini once kendi yuzune, sonra onun yuzune soyle. Sonra da bosan. Onu ozgur birak. Senin gibi iradesi ve sevgisi zayif biriyle hayatini karartma.
Ha diyorsan ki esimi seviyorum. O zaman aldatmayi kes!21 Yorumla
Soran+1 yılBirdaha Ölümüm Olur Ancak Başka Türlü Olmaz Asla Yapmauyacağım
+1 yıl“Kadın şeytan suretinde gelir, şeytan suretinde gider. Sizden birisi bir kadın görür de cinsel arzuları kabarırsa, eşine varsın (onunla beraber olsun!) Çünkü bu, onun nefsinde uyanan şeyi giderir.“ (Ahmed b. Hanbel, Musned, Mısır trs., III / 330; Krş. Muslim, Nikâh 9; Ebû Dâvûd, Nikâh 43; Tirmizî, Radâ’ 9)
htt_p:/_/ww_w. sorularlaislamiyet. com/article/17083/bilin-ki-kadin-seytan-suretinde-gelir-ve-seytan-suretinde-gider-sizden-biriniz-bir-kadin-gorunce-zevcesine-gelsin-bu-icinde-dogmus-olani-giderir-sozunu-hadisini-aciklar-misniz-bu-hadiste-kadinin-seytana-benzetilmesi-ne-demektir-diger-konularl
burdan oku kendine hakim ol eşine git kardeşim. O evinde tertemiz seni beklerken dışardaki pisliklerle uğraşma.05 Yorumla
Soran+1 yılAllah RAzı Olsun KArdeş
- +1 yıl
Bir de her yorumun altına bir daha aldatmayacağım filan diyosun. Şeytan sürekli kendine şunu yapmayacağım bunu yapmayacağım diyen insanla çok uğraşır. Onu illaki tekrar ona yaptırır. Zina yapmayacaksın değil arkadaşım zinaya hiç yaklaşmayacaksın. İlk yapacağın iş öyle bir ortama hiç girme. Anla ki öyle bir ortamda nefsine hakim olamıyosun. Vicdanın olmasa pişman olmazsın zaten. Madem pişman oldun tövbe et.
Allah korkusu olanlara söylüyorum zinanın dünyadaki cezası recmdir (Taşlanarak öldürülmek). Şu anda böyle bir ceza almadığınız için ahiretteki cezanızın ne olacağını düşünün.
Allah ıslah etsin. İnşallah bir daha yapmazsın kısacık bir zevk için ahiretinizi kaybetmeyin.
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Kardeşim moral bozmak gibi oldu ama bir daha yapmazsan inşallah Allah affeder. Namaza filan başla ne sarhoş zinakar insanlardan evliya olup cennete gidenler, evliya olupta son nefeste imanını kurtaramayanlar var. Sen bir daha yapma Allah mağfiret eder ümidini kaybetme.
Soran+1 yılAllah Razı Olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuyu oldugunu sanmiyorum buyu olsa bile buyunun arkasina siğinamazsin.. diger kizin seni kandirip onla yattiktan 6 ay sonra evlendigini diyorsun.. sen cocukmusun da kandiriliyorsun? Gayet bilincli bir sekilde onla beraber oldun ve sonra evlendin.. buyu filan değil .. sen o kizin ah ini cekiyorsun şu an ..
Biran once esini aldatmayi birak cunku esinin hicbir gunahi yoktur.. nefsine hakim ol tovbe et..23 Yorumla
Soran+1 yılYa Haklısın ARkasına Sığınmıyorum Zaten bir ihtimal olarak diyorum Ama Gerçekten Ben Ona Her Seferinde Ona Sevmediğimi Söylüyorum O kendisi GEldi Beni Buldu Eline kağıtla Telefonunu tutuşturdu istemiyordum dedim herseferinde ama kafaya koymuştu birkere ben onun bile bile ahını almadımki o zorladı beni herşeye ben ben ona değil o bana musallat oldu yoksaben hergün diyordum bizim bir geleceğimiz olamaz diye ilk günden ayrıldığımız güne kadar
- +1 yıl
Ya sen bu olaya oyle bakiyorsun ama o bakmaya bilir boyle.. o belkide seni gercekten seviyordu.. ve sende hem surekli olma deyip onla birlikte oluyorsan umut vermis oldun.. olmaz deyip onun resimleri bile sende vardiysa seven bir kiza en ufak seyler bile bir umut olabilir.. ondan dedim..
Bu yuzden sen esine odaklan yine hatalar yapma
Soran+1 yılHaklısın BelkideÜmit Vermişimdir Ne Bileyim
+1 yılAllah seni ıslah etsin. Sevmediğin hatunla ne diye birlikte oluyorsun bu kadar mı acizsin? Hadi oldun 6 ay sonra evlenmekte nesi neyse burada en suçsuz ve günahsız eşin..
Hiç kendini kandırma sen eşini sevmiyorsun sen düzenini seviyorsun hayatının bozulmasından korkuyorsun o kadar çünkü seven insan başka tenlerde kaybolamaz, başka nefesleri mesken edinemez üstelik bunu 5-6 kere tekrarlayıp hala olabilitesinden bahsedemez, seven adam başka birinin koynundan çıkıp evine eşine gelip seni seviyorum diyemez diyemez diyemez ar eder dert eder hayâ eder ama bu kadar yüzsüzlük edemez..
Söyle bence eskisi gibi tabiki olmaz belki boşanır karın ama onu daha fazla aptal yerine almandan, gururuyla oynamadan, günah bulaşan seni sevmesinden iyidir değil mi?
Söyle ve sevdiğini söylediğin karına iyilik yap pişman olan adam tekrar etmez günahını..21 Yorumla
Soran+1 yılBirdahada Asla Yapmayacağım Yapmayacağım Yapmayacağım Yapmak Nasip Olmasın Zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep derim nefsine hakim olamayan erkekten korkarım diye bunun bir ornegisin. Esin eğer seni aldatmamissa bunu haketmiyor ama gene de karşılıklı sevgi varsa aranızda söyleme bu durumu ona. Tövbe et kendini dine ver, Rabbim beni nefsimi kuvvetlendir nefsime yenik düşmekten koru diye dua et. Sayet büyü falan varsa da bencd ibadet edince birsey olmaz. Hayir hasanat yap ne bileyim Alllaha bir daha yapmicagina dair soZ ver ve kurban kes. Başka kadınlarla aldatma nedenin belki esinden cinsel anlamda doymuyorsundur eğer öyle bir durum varsa esinle bu durumu konuşman gerek. Ve de unutma şeytan senin zaaflarini çok iyi biliyor. Cehenneme girmek kolay cennete girmek zor.
15 Yorumla
Soran+1 yılRAbbim Beni Affetsin İnşallah Ne Diyebilirimki Başka
Cevap sahibi+1 yıl5-6 kere aldattım diyorsun demek ki bu sana zevk veriyor. Ve de nefsinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Tovbenin kabul olmasi için inanman ve kararlı olman lazım aklından aldatma fikri çıkmıyorsa hic uğraşma ve bosan eşinden
Soran+1 yılBunu Başaracağım İnşallah Üstesinden Geleceğim Allah'ın izni ile
Soran+1 yılHayırdır ;Hoşunamı Gidiyor Bu Durumum
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abicim sende 1 değil 2 değil kaç defa yapmışsın be kadın seni nasıl affetsin bazı kadınlar bir hata olarak görüp affedebiliyorlar ama esin kesinlikle affetmez büyü olduğunu düşünüyosan bir hocaya falan git öğrenirsin ne olup bittiğini
13 Yorumla
Soran+1 yılGidemiyorumki Hocada ;Tanıdık Uttanıyorum
Soran+1 yılok bakalım nerden bulacaz
normalde sana çok pis söverdim eşini tanıyor olsam boşanma davanızda ücretsiz avukatlık yapar donuna kdr alırdım da sövmicem nedense bu sefer madem gerçekten çok pişmansın git bir gusul al Kuranı eline al ve el bas bir daha böyle bir haramı işlemeyeceğine dair bak bakalım ondan snra bütün ahiretini yakmaya cesaret edebiliyon mu ölüyor da olsan yapmazsın
09 Yorumla
Soran+1 yılBen O işi Çoktan Yaptım Zaten Zaten ÇEktiğim Vicdan azabı Beni Yakmaya Yetiyo Öteki Tarafı Düşünemiyorum Bile :(
Soran+1 yılKurana El Basmak Doğrumu sizce SAnki Bana Yanlış Gibi Geliyor RAbbime Söz Vermek Var ken
Soran+1 yılHaklısınız Ne Yalan Söyleyeyim Çoğu Zaman KEşke Şeriat Olsa Diye Düşünüyorum :(
- +1 yıl
Da bunu orda burada dillendirip de milleti günahına ortak etme pişmansan git tövbeni et bir af dile burada soru yazarak 5-6 gece affedilmiyor git çabala snra da edebinle evinde otur karının ayağının altına paspas mı olursun kapısına köpek mi olursun ne olursan ol o kadının hakkını ödeyemezsin bunu da unutman karına ona göre davran
Soran+1 yılYa Buraya Yazmamın Sebebi İçim Kaynıyolr kimseye Söylemeyiorumki Kafayı yemek üzereycim birileri ile paylaşmak istedim hem belki bazılarıda benden ibret alır Böyle bir vicdan azabı çekmesinler
Soran+1 yılAmin
Evlisiniz, eşinizle yaşadığınız evinizdeki kitapların içinden eskiden görüştüğünüz bayanın resimlerini çıkarıp yırttınız!! Bana çok anormal geldi. Eşinize bunu siz söylemeden onun bunu anlaması lazım normal olan budur.5-6 kez yapmışsınız birde, eşiniz resmen ayakta uyuyor. Nasıl evliliktir bu karı kocanın birbirinden haberi yok!! Gözünüz kapalı yaşıyorsunuz resmen..
Büyü falan değil bu şeytana uymuş ona inanmışsınız, ne yapmanız gerekir konusunda da eşinize dürüst olup anlatın.03 Yorumla
Soran+1 yılREsimelr Benim Evde Değildi Abimin Evinde Kitap Rafının İçindeydi Yıllar Önce Aynı Evde Yaşarken Kitaplarının ;ARasına Koymuştum OrdaÖylece Kalmış Unutmuşum Zamanı GElince Söyleyebilirim ancak Şuj An olmaz Çok Duygusal Bir Zaman GEçiriyor Şu anda
Soran+1 yılAmin Allah RAzı Olsun
Rabbine sığın tövbe et. Eşine yoğunlaş farklı aktivitelerde bulunun. uzun zamandır yapmadığınız eşinin hoşuna giden şeylere yoğunlaş. Onun mutluluğunu görünce bir nebze olsun rahatlarsın. Ama kesinlikle birdaha yapma. Empati kur ya senin başına gelseydi?
Seni bu tür şeylere yoğunlaştıran arkadaşların varsa uzak dur. Tamamen boş vakitlerini eşinle geçirerek bence bu durumu atlatabilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Razı Olsun Böyle ŞEyler bir Nebzede Olsa Rahatlatıyo
Hatasız kul olmaz burada her kez atıp tutuyor ama kimin ne yaptığını allah bilir kardeşim sen önce iyi düşün bunu birdaha yapar miyim yapmazmiyim diye kendini tart nefsini ölç önce ondan sonra emin ol ve neden yaptığını ne istediğini bil ve eşine le paylas eger yeni bir hayat istiyorsan tabi çocuğun varsa ben ce söyleme eşine derim böyle bir olayı her kadın kaldırmaya bilir ve herseyi sil ileri bak allah dan af dilen yuva sös konusuysa mezara kadar getir allah birdaha şaşirtmasin :/
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah Razı Olsun Eğer Keisn Emin Olduğum Bişey Varsa Oda Bir Daha Yapmayacağım Ben burada Sadece Nasıl Bu Duruma Geldim Onu Anlamaya ÇAlışıyorum Ben Böygle biri Değildimn 26 Yaşına Kadar Hiç Aklçımdan GEçmeyen ŞEyleri Yapmaya Başladım 2 , 5 Yıldır Bu şekilde Ama Bazı Arkadaşlar Çok Acımasız DAvanıyor
- +1 yıl
Sen bak onlara herkez sütten çıkmış ak kaşık deyil sen kendine ve yuvana bak yuvanin kıymetini bil daha çok genç sin ola bilir olmasaydı daha iyiymiş ama dönüşü var o allah la senin mesele allah affeder sen eşine bak ileriye geriye geri asla dönme başarılar kardes pismanlik en güzel ahlaktir.
Soran+1 yılAllah Senden Razı Olsun
+1 yılbence okız yapmış olabiliir sana büyü tabii okuduğum kadarıyla peşinizi bırakmamış yüzsüz bir insan öyle insanların gözüde kara olur herşey beklenir vicdanınız rahat değil çünki gerçekten pişmansınız çok iyi düşünün derim ne yapmanız gerektiğini zaten siz bulacaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim Allah Razı Olsun Bazı Yorumlar çok acımasız Gerçi Bende Hakettim Ama Yinede Çok kötü oluyor insan
- +1 yıl
olur sizin hata yaptığınızın farkında olmanızda iyi bişey ama dediğiniz gibi büyü yapılmış olabilir sizin kötü olmanızı isteyen biri tarafından dikkat edin derim
+1 yılbak smdi icim acidi normalde cok sinirle karsilardim bu tur seyleri sanada küfur ederdm ama yazdklarn bayagi fenaydi.. tevbe et! dine ver kendni namaz kil ve evine esine sahip cik. tevbeni bozma.. bidahada yaklasma o tur seylere. yaklasmassan yapmazsin. hersey yaklasmada bitiyo dikkatli ol.. bulasma pislklere
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim zaten küfretsende hakettim yapacak bişey yok rabbim uzak eylesin bir daha
- +1 yıl
zor artk samimi bir sekilde aff edilmeyi bekleyeceksin.. bir kac kez yapmissim
- +1 yıl
nnn
Soran+1 yılOff :(
- +1 yıl
yapsrken dusuncektn sorry
Soran+1 yılDoğru
Ben seni anladım hepimizin hataları var önemli olan tekrar yapmamak unutma kimse ak değil bu yüzden kendine hakim olur ayni hatalara düşmez rabbime sıgınırsan biraz olsun rahatlarsın eşine bana kalırsa söyleme en azından tepkisi ne olur emin olana kadar bu iyi bir çözüm değil ama söylersen farklı şeyler olacaktır huzurunuz bozulcak daha bir çok şey vaktinin geldiğini anladığın zaman soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılPişmanlığının gereğini yap kendine çeki düzen ver.. Kendimi tutamıyorum ne demek? Ya düzel sonsuza kadar sus, ya da ayrıl karından ne b*k yiyosan ye...
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEşin sana aşıksa bırak herşey onun için toz pembe kalsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bende ona karşı bu kadar masum olabilsem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe büyüsü? Yap et büyü de olmaz oyle... bir daha tekrarlama asla ama asla. Madem bu kadar pismansın.
11 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıl
+1 yılTövbe Ediceksın Kardeş sonra Bol bol Sevap Kazanmaya Bak
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılArkadaş bir b*k yemişin neyse de buraya yazma git yakın arkadaşlarına anlat buradan anlacağın tek nasihat küfür ya da aşağılanma olacaktır. Git en yakın arkaşına fikir danış.
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba Haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine hakim olamadığını söylemişsin. bir daha yapmayacağının garantisi yok. öyle bir durumda, bu pişmanlığını düşün. herşeyden önce kendine olan saygını, aynaya baktığında kendinden utanacağını ve eşinin yüzüne nasıl bakacağını düşün.+Allah korkusunu.
016 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım Bir Daha Olmayacak Sabaha KAdar Gözüme Uyku Girmedi Birdaha Asla
Cevap sahibi+1 yıltövbe edip bir daha yapacaksan tövbe etme. çocuk oyuncağı değil.
yap yap tövbe et. haşa dalga geçer gibi.
Soran+1 yılEstağfurullah Dedimya bir Daha Asla
Cevap sahibi+1 yılinşallah. bak eşinde seni çok seviyormuş daha ne istiyorsun.
söylersen onun seni affetmeyeceğini de biliyorsun. artık bundan sonra yapmazsın.
onu kaybetmek istemiyorsan şayet.!
aynı durumun senin başına geldiğini düşünsene. o sana bunu yapsaydı ve seni aptal yerinde koysaydı. hiçbirsey olmamış gibi davransaydı sana. sen haketmeseydin bunları. empati kur.
umarım evliliğiniz bitmez. en önemlisi vicdanen ve ruhen huzurlu olursunuz. en azından kafanızı yastığa koyduğunuz zaman.!
Soran+1 yılAllah Razı Olsun Sizden
Cevap sahibi+1 yılsağol. senden de Allah razı olsun.
Soran+1 yılHerkes Bu Kadar Ilımlı Yaklaşmıyor Hayır Dikkat ediygorumda Yorumların Çoğu Çok Acımasızca Evet Ben Çok Büyük Bir Yanlış Yaptım Önce Allaha Sonra Kendime Sonra Eşime Ama Milletimizin Birçoğu Linç Kampanyası İçin Sıraya Girmiş Sanki Böyle ılımlı Yaklaşna birkaç kişi oldu :((
Cevap sahibi+1 yılburada önemli olan senin yaptığın hatanın farkında olman ve bir daha yapmayacağını, pişman olduğunu söylemen. Ilımlı yorum yapmak, bu yaptığının doğru olduğunu savunduğum anlamına gelmez. yapmışsın bir defa. ha bir ha iki. bunun biride bin bini de. bir defa yapman yeterli zaten. yaptıklarından pişman olup, ders çıkarman ve bir daha asla yapmayacağını söylemen çok önemli. biz seni tanımıyoruz, bize ve kendine burada sözler verip yapmayacağım dersin. bizi kandırabilirsin aslında kendini kandırmış olursun sadece. belki şimdi eşine itiraf edemiyorsun ama onun kul hk. almış oldun. seni çok seviyorsa affedecektir. belki telafisi yok bu durumun. çok yıkılacaktır. ama seni seviyor ve kaybetmek istemiyorsa affeder diye düşünüyorum. kimseye hesap vermesen bile bir gün hesap vereceğin zaman gelecektir. bence onunla paylaşmalısın. ondan af dile. bu durumu sana anlatmadıkça içim huzursuz olacaktı, senin yüzüne baktığımda hep bu hatam aklıma gelecekti. seni daha fazla kandırmak istemiyorum de eşine.
Soran+1 yılYaptığım Şeyin Savunulacak Bitarafı Yokki Zaten
En Azından Bir Süre Beklemeliyimn Şimdi Söyleyemem :(
Cevap sahibi+1 yılkendini psikolojikmen hazır hissettiğinde paylaş onunla. anlattığında da sana karşı hep bir şüpheci ve kontrol etme durumlarını göze al ama. bu tutumu normaldir hakverirsin ki. bir daha sana güvenmeyecektir. ya da eskisi gibi güvenmesi zaman alacaktır. zor bir süreç olacak ama sen de seviyorsan üstesinden gelirsiniz diye düşünüyorum. zamanı çok iyi kullanın. anlatacağın zaman ve anlattıktan sonra ki zaman sizin evliliğinizin sürüp sürmeyeceğini netleştirecektir.
Soran+1 yılsanırım haklısın
Cevap sahibi+1 yılsanırım değil. haklıyım.
Soran+1 yılEvet Haklısın
Cevap sahibi+1 yılteşk. iyi günler. mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılallah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılsağolasın. cümlemizden inşallah razı olur.
+1 yılBencede bir psikologla gorus buraya yazabiliyorsan psikologtan korkmani gerektirecek birsey yok sana yardimi dokunur ama bana kalirsa esine bundan bahsetme tobe et bir daha yapmamaya ve evliligine devam et cunku asla eskisi gibi olmaz ama evliligini bitirmek istiyorsan boyle rahat edeceksen anlar ve sonuclarina katlan
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Korusun Bir Daha RAbbim Uzak ETsin
şunu iyi bil
insan yaşında yaşaıyamadıklarını hayat birgün ona yaşatır
yanı bugün yaşamasan 40 da yaşarsın yine yaşarsın
eşine bir şey anlatma ve şunu unutma
bilincine varmışsın artık yani son noktadasın
burdan geri dönersen hayatın boyunca mutlu olursun eşine sarıl ve
haytı tekrar yaşamaya var
çünkü sende çok iyi anlamışsınki bu işin sonu artık yok ve yakalanmadan rezil olmadan normal hayatına dön bence01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
aglayan erkek , aldatan erkek, yaptigi her hatada buyuye inanan erkek... heryerden ofsayt. belki esinde ayni durumdadir haberin yoktur onun olmadigi gbi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimbilebilir Sadece Allah Bilir :(
Bnce eşine söylesen kiyamet kopar. Yni sen Önce Allh'tn afdileyecksin. Dua edip byle anlrda kndine hkim olmayi ögrenmelisin. İnsanlar yasattgini yasamadan ölmezmis. Karinin yerine koy kndini o ypsa sen ne hissederdin dusun. Ve ona gre dvran.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şöyle anlatayım sana ilk önce git At ve Binicilik malzemeleri satan bir yere birtane KIRBAÇ al eve git kendini güzelce kırbaçla. Ulan S*k Sok aynısı sana yapılsa erkeklik üzerine erkeklik bırakmassın gelmişsın bırde anlatıyorsun ama alllahtan senin için cehennem diye birşey var aklım sende kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah Sen AYnısın Yapma Tamam mı :(
Bunu söyleme bence gerçekleri bilmek zorunda değil. Ama bir dahada yapma eşinin gözlerine bak seni sevdiğini hisset ve duyunca perişan olacağını aklından çıkarma. Hata yapabilir herkes ama artik bir dur demenin zamani gelmis!
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Razı Olsun Teşekkür Ederim
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Söyleetmiyorsun çünkü aldatmanın tadını aldın söyle bitsin bu ızdırap yoksa çıkmaz sokak olacak hepten senin için büyü ile alakası yok bunun beddua etse tutsa eşin seni aldatırdı tam tersi olmaz dı
03 Yorumla
Soran+1 yılyemin ediyorum tat almıyorum arkadaş niye herkes böyle sanıyor öyleki kenmdimden nefret ediyorum ne tat alması
- +1 yıl
Ya bırak kardeşim yasak elma tatlı gelmiş işte bir değil beş yapmışsın tat almamış olsan yapamazsın işte bu kadar neyse sonuç olarak bir hak var burada oda eşinin hakkı ve bunu bilme hakkı sonu kötüde bitse ondan helallik alman lazım ve sonra tevbe etmen gerek gerisi eşine ve allah'a kalmış ister affederler ister silerler seni
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kez yaptın pişman olmadın bir daha bir daha yaptım. Üzgünüm ama yeniden yapacaksın. Nekadardır evlisiniz? Ve eşinizi ne derecede seviyorsunuz tanımlar mısınız?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır evliyim yemin ederimki eşimi çok seviyorum ama nasıl böyle birisi oldum bende bilmiyorrum zaten kendimi tanıyamaz oldum
Cevap sahibi+1 yılBelki evlenmeden önce yaşayamadığın şeyleri yaşamak istiyorsundur. Ama bunları eşinle de yaşayabilirsin bence. Hem aldatıp hem seviyorum diyenlere inanasım gelmiyor nedense.. Ya da sizin sevmek biçimleriniz farklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesaj atar misiniz? Size bu konuda birsey danisacagim ve akil verecegim bu durumun icindeyim bende.. Yanlis anlasilmasin aman ben evli birini ayartmiyorum sadece bu durum benimd basima geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzür Dilerim Mesaj atarsam Kimliğimi Gizleyemem Burdan Yabailirseniz iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBenim yazacaklarimda ozel seyler ve kimligim su anda herkese goruluyor... Merak etmeyin kimliginizi kimseyle paylasmam beyefendi
- +1 yıl
benimle paylasabilirsiniz :)
Nefs ve zina bu iki kavramı bilmelisin kardeşim. Biraz Allah'a yönel sonra eşine anlatıp anlatmaman gerektiğini kendin bulacaksındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTEşekkür Ederim
+1 yılKuran oku namaz kıl yövbe et eşine söyle..
47 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem Beni Affetmez Çok Seviyor :(
- +1 yıl
Başkasından duysa daha kötü olur çocuğunuz var mı
Soran+1 yılvar :(
- +1 yıl
Ne cacık yemeye aldatıyon anlamıyorum ki Tövbe et ama öyle rasgele değil içten eşine yeri geldiğinde söyle
Soran+1 yılHerhalde Ancak Ölüm Döşeğinde Söyleyebileceğim :(
- +1 yıl
Yok artık
Soran+1 yılÇok Zor Bir Durum
+1 yılYaptığın şeyin yanlış olduğunun farkındasın, aynı şeyi eşin sana defalarca yapmış olsaydı? Bunun cezasını zaten çekeceksin.
Bu sorunu kendin çözemiyorsan, psikologtan yardım almalısın.05 Yorumla
Soran+1 yılAlacağım Haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle. En çok neye üzülüyorum biliyor musun? Sana kavuşmak için bekledi. Ne hayallerle evlendi olana bak. Yazık!!
Soran+1 yılYa kavuşmak için çok beklemedi ama hayalleri vardı bunu biliyorum benimde hayallerim vardı ama demekki insanlar bazen hayat sınavında yoldan çıkıyor iradesi zayıf olanlar benim gibi
- +1 yıl
Beklemedi mi hemen tanışıp ertesi gün evlendiniz mi? Yapma Allah aşkına yükünü hafifletmek için böyle şeylere başvurma. Allah yardım etsin size.
Soran+1 yılya sizde hemen yükümü hafifletmek çabasına girdiğimi düşünmeyin öyle bir çabam yok yediğim haltın hem farkındayım hemde altında eziliyorum benim demek istediğim görücü usulü evlendik 5 ay içinde yani çok bekleme olmadı onu kastediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Zor bir durum karinin haberi olsa hicbirsey eskisi gibi tabiki olmaz bidaha yapmamak üzere eşine söyleme çünkü güven bir kez yikilirsa bidaha toparlansmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Evlenmeyecegin kizla yatarsan boyle olur iste. Neymis kandirmismis cocuk musun sen..
23 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda Yaptığım En Büyük Hata O Zaten
- +1 yıl
O hatanin bedelini cekiyosun. Mutsuzluk uzerine mutluluk urmaya calistin ama olmadi. O kiza her ne kadar evlenmek istemiyorum dediysen de onunla yatarak ahini aldin kusura bakma. Esine uzuldum ama sen yine yaptigindan utaniyosun bunu marifet bilen serefsizler var. Sen artik bir daha yapmamak uzere esine soyleme yoksa kaybedersin onu.
Soran+1 yılBu Nasıl Bir Marifet Olabilirki Taşkalpli Olmak Lazım Eve Gidince Eşinin Yüzüne Bakınca İnsan Utanmazmı Ya Ölümden Beter
işin özeti, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. kendini zorlayıp'da şekillere girmeye çalışma neyse o'sun işte
01 Yorumla
Soran+1 yılama ben bu karakterde biri değilimki son zamanlarda böyle oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben de ona buna bakmaya baslamıstım kendımı durduramıyordum bı turlu. ıcımde bırı yaptırıyodu sankı bana bunu. ısımden ayrıldım bu yüzden evdeyım sımdı. ve buyu yapıldıgını ogrendım. ve bu duygudan kurtuldum su an. devamlı dısarı bakıyodum baskalarına. ama su an bttı bu durumum.
00 Yorumla
+1 yılAllah'a yönel en doğru seçim bu olacaktır. Nefsine hakim olmayı da bu büyük günahında tek gidericisi Allah
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten Dilimden düşmüyor Artık “Allahümmağfir lî verhamnî vecburnî vehdinî verzuknî"
- +1 yıl
Sadece bu değildir. Namazını kıl, sürekli şükret, dilinden ve kalbinden Allah de, bak o zaman dünya sana daha güzel olacak. :)
Soran+1 yılzaten bu duaları secde aralarında okuyorum yani namazdA RABBİM BENİ AFFETSİN Valla Ben Ona ve Onun Güzelliklerine Lütuflarına Onun Peygamberine Layık Olmayan Bir Kuluyum
+1 yılKimse bilmeden yatağa girmez aldatma hata deildir !
25 Yorumla
Soran+1 yılevet hata değil çok büyük bir yanlış
- +1 yıl
Neden aldattın senin nfsini...
Soran+1 yılBilmiyorum Bende Buj Sorunun Cevabını Arıyorum
- +1 yıl
Iste seni ipmek lazim kardeş karın aldatsa süper olur dusunsene belki oda seni aldatiyo oda senin gibi masum rolu oynuyo :)
Soran+1 yılOlabilir KArdeş Eden Bulur
+1 yılHata bir kere olur, ikincisi zevke girer.
Sunu da belirteyim hiç bir şey gizli kalmaz.12 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım arkadaş nasıl karşısına geçeyim ya canım ben seni çok seviyorum ama seni aldattım diyeyim ya
- +1 yıl
Hic bir şey deme bir sahada yapma onu sev daha fazla sev, ilgi göster, zamanla için rahatlar.
+1 yılkarının haberi yoks söyleme zaten
aldattın birde üstüne üzmeye hakkın yok01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür Ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma kısmını değil de diğer kısımları söyle bundan bundan şüpheleniyorum durum böyle bana bir yol gösterin diye yardım işte ailenden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle senin gbilernin Allah belasını vrsin hem evlisn hem başkasıyla yapıyorsun günahın büyüb sana bir tavsiye abdest al cuma sabah namazı vakti içten tövbe et bir dahada kesilikle yapma içten hissedrek tövbe edersn kabul olur
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşinede söyle çok pişman oldugunu tövbe ettigini söylemesn onu hergn aldatmş olursn bilmesi gerek
Soran+1 yılYa Zaten Allah Belamı Vermiş Sen Niye Bidajha Okuyosun Bela :(
+1 yılaldatacaksanız neden evlendiniz sizin yüzünüzden erkeklere güvenmez bayanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse Aldatırım Diye evlenmiyor Efendim Benimde Evlenirken Değil böyle Bir düşüncem Aklımın Ucundan Bİle GEçmiyordu
+1 yılSöyleme kardeşim boşver aldat gitsin ne olacak hep kadınlarmı aldatacak birazda biz aldatalım devam et aldatmaya helal olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYa Arkadaşım bir Git İşine Ya Ben Yerin Dibine Girmişim Sen Kalmış Bide Günahıma Ortak Oluyosun Yapma Etme ya
- +1 yıl
Bırak yerin dibine girmeyi hamile iken eşini aldatan evli iken eşini aldatan milyonlarca kadın var sen aldatmazsan o seni aldatır helal olsun devam et
Soran+1 yılAllah Senide Benide Islah Etsin
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Biz bir tane bulamıyoruz, aam 2 tane kadınla birlikte oluyor. Ooo koçum benim devam et şanslısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah :Uzak ETsin KArdeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılo seni aradı die karını aldattn olaya bak. kendiini temize çıkarmaya çalışma pislik
011 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anladın Ben O kızla Aldatmadım Evlendikten Sonra O kızla Bir daha Görüşmedim Yazıyı Dikkatli Okumamışsın Başka Birisi Bu Dediğim
Cevap sahibi+1 yılbiliorm bende onu diorm işte.
Soran+1 yılVallahi İnşallah Kimsenin Başına Gelmez O kadar diyorum
Cevap sahibi+1 yılsen aldatmaya bahane aramşsn kardeşim
Soran+1 yılYok vallahide billahide öyle değil
Cevap sahibi+1 yılya işte her seksi kadınla yatasın var. nie yalan sölüosn
Soran+1 yılNe Diyeyimki Olan Oldu Artık
Cevap sahibi+1 yılsen rahat durmAZSN
Soran+1 yılDuracağım Rabbimin İzni İle Duracağım
Cevap sahibi+1 yılsen duramazsn:D
Soran+1 yılRabbim Nasip ETmesin bir daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe et bir daha yapma ya ben sana çok üzüldüm etrafında olanlardan etkilenmiş olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Çok Hatalıyım Çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane arama yok büyümü yaptı diye! O senin iradenle ilgili. Allah ıslah etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Buyu muyu sacma sen srefsizlesmissin
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Sende Birgün Benim Yaptıklarımı Yapmazsın Şerefizi Korursun :(
Soran+1 yılHaklısın Ne Diyim
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. tövbe et.
32 Yorumla
Soran+1 yılTövbem Kabul Olur Mu? :(
+1 yılOkumadım
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok kanka senin ruhun o* olmuş büyüyle falan alakası yok
23 Yorumla
Soran+1 yılKardeşRAbbimden Tek Dileğim Allah Senden Uzak Etsin Böyle Bişeyi O Kadar Diyorum Sen Geç Dalganı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bir değil iki değil 6 defa aldatmışsın benim sana söyleyeceğim madem pişmandın sırların sende kalsın kimseye söyleme bidahada yapma aile düzenin bozulur söylersen
Soran+1 yıleyvallah
Büyü falan değil sen adamlığını yitirmişsin
23 Yorumla
Soran+1 yılLütfen Öyle Deme
Soran+1 yılBu Pişmanlık GEçermi Bilmiyorum
vicdanın rahat uyuyabiliyo musun
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuyamıyorum Malesef
eşin nerene yetmiyo arsız ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet Piskologlada Görüştüm Aslında Görüşmede AYarladım Ama Son Anda Gitmekten Vazgeçtim :( Bende Senin Gibi Düşündüm Serkan kalgan Diye bir Piskolog Vardı Onunola Görüştüm Ama Sona Anda azgeçtim Korktum Sanırıım
Soran+1 yılSAnırım KAçınılmaz Olacak Sonunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamadım evliyken mi aldattın?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet Ama O bahsettiğim Kızla Değil Onunla Evlendikten Sonra Bidaha Görüşmedim
Cevap sahibi+1 yılÇok büyük yanlış yapmışsın yaptıkların yanına kalmaz emin ol tövbe et yapma birdaha
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden mi aldattın ne
05 Yorumla
Soran+1 yılYok Evlendikten Sonra
Cevap sahibi+1 yılçok ayıp etmişsin kardeş evet şeytan dürtüyor hatta evliler daha çekiçi geliyor bzı o.. pulara ama eşini yuvanı bir oo.. pu için yıkma o... pu diyorum eğer evli olduğu biliyorsa o yok söylemedinse sen kusura bakma bak pişmanım diyorsun ama 1 kere olsa hata olur 2 kere olursa artık zevk olur kardeş
Soran+1 yılBiliyor Haklsıın kardeş
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç bilmiyorum ama uzak dur ha zaten sende pişman olduğunu ağladığını üzüldüğünü belirtmişsin ama afedersin ayı b. ku kaç kere yemişsin seninkide o.. pu tövbesi olmuş. yapmışsın bir eşşeklik uzakdur artık daha söylenecek çok söz var ama bilmem anlarmısın anlasan yaparmısın.
Soran+1 yılDoğru Ne Diyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCehennem ateşi senin gibiler için var
Dert etme51 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah çok sağol çok Moral Verdin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım