Çok çok mutsuzum üstelik evlenmeyi düşündüğü kızım. Bu nası bişey nasıl kavga etmez? Sinirlendi sadece bişey bile demedi :(((((((((((((((
Cevabın nedir?
+1 yılBu konu çok farklı durumlara göre değişir. Mesela bir keresinde sevgilimin sandalyesini almıştı 9 tane ergenden oluşan grubun bir üyesi ben görmeden. Yaş farkı yoktu ancak yinede sevgilim geldiğinde burgerkingde artık öyle bir müşteri grubu kalmamıştı. Ama kimi sokakta kimi adama gelirsin 25-30 yaşında içkili sarhoşlardır. Sen normal bir tepki versen bile o adam tepki verdiğin anda kavga çıkarana kadar başından ayrılmaz zaten. E 7 tane elinde bira şişeli bıçaklı çakılı tipi dövemeyeceğine göre bulaşmamak en iyisi olur. Yani 7 kişiye dalmak asla akıllıca olmaz. Ancak duruma göre sırf sözünü söylersin bir bakış atarsın ve 7 sini de yollarsın ancak kimi zaman "karizma" dediğimiz olayın kar etmediği durumlar vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayırdır bilaaaaaaader dicek. Onlarda ne diyon dicek. 7 ye tek gircekler çocuga sonra etraftan ayırırlar bişey olmaz kolay kolay kimse adam vuramaz da. Senin dusuncen yanlıs. Sen orda askım duymamazdan gel boşver falan demen lazım. Çok ağır bir kelime söylendiyse sıfat olarak tutamaz kimse kendini sinirlenir yerinde duramaz ama 1-2 kişi değil ki 7 kişi. Mantıklı olanını yapmış erkek arkadaşın ama sen ayrılmayı dusunuosun erkektir delikanlıdır falan ayakları her zaman işe yaramaz yeri geldiginde delikanlılık susmaktır cevap vermemektir herşey kavga etmek falan vs degil.
01 Yorumla
+1 yıl1 kişinin 7 kişiye dalması ne demek olur biliyo musun sen? Sevgilini linç edip sana zarar verebilirlerdi ve sevgilin bunu düşündüğü için kavgaya tutuşmamıştır.
Senin aklın fikrin yok mu? Sırf kavga etmedi diye ayrılmayı düşünüyorsan hiç sevmemişsin adama yazık be.70 Yorumla
Korkağın teki hala sevgilimsin bide :D
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
132Cevap
+1 yılYorumlardan da , çevremde de görüyorum ki toplumda her konuda olduğu gibi bu konuda da kültür eksikliği var. Böyle bir durumda yapılması gereken erkek olarak öylece yürüyüp gitmek değildir ; böyle tutum takınıldığında hafif , korkak , cılız , yanındaki bayanı koruyamayan bir tablo çizilmiş olunur ve hem çevreniz ona saygısı azalır hem de o erkeğin kendisine saygısı azalır ve o serserilerin daha ileri gidebilmelerine taviz verilmiş olunur ; yapılması gereken kararlı , güçlü bir vücut dili takınıp uygun laflarla o sersilere hadlerini bildirmek , çıkışmaktır. Lakin ileri gidecek geri adım atmayacak olurlarsa da ama orda eline sağlam bir şeyler alarak orda kavgaya girmeli ya da hepsini kafaya kazıyıp her biri ile karşılaştığında gerektiği kadar , dozunda şiddet ile tek tek haddini bildirebilir. ...
11 Yorumla- +1 yıl
7 kişiydiler ne demek , isterse 777 kişi olsun adam yanındakileri korur , kollar. Sizde bayan hemen o bu sizce olumsuz olan tutumundan ötürü af edersiniz zayıf kız gibi ayrılmayı düşünmeyin. Onunla uygun dille konuşarak bir noktada uzlaşın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben galiba geri kafaliyim bu konuda yorumları okudum millet normal karşılıyor.. Bir erkek sırf 7 kişi diye yanindaki kıza laf atılacak ve susacak. O zaman nerde kaldı sevgiliyi korumak kollamak. Hani hep derler ya uğrunda ölürüm diye ne oldu da yusuf yusuf ettin simdi. Ne olursa olsun kardeşim ben yanındaki kıza laf atıldığında susacak adam değilim. Ayrıca yanımda bir kızla bir yere gidersem ( ister sevgilim ister kardeşim ister arkadaşım ister kuzen her kim olursa olsun ) yanımda çakı tasirim ne olur ne olmaz. Egerki sahip cikamiyorsan yanındakine o zaman oturacaksin evde tek başına hic girmeyeceksin bu yola. Yok öyle sayı kalabalıktı sustum falan. Nerde kaldı adamlık nerde kaldı sevdiğine sahip çıkmak.
24 Yorumla
Soran+1 yılBende senin gibiyim çok ters bana böyle şeyler. Delikanlı adamın hali bir başka tabi..
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa bu çocuk seni yeterince sahiplenmemis. Seninle gelecek kurma düşüncesinde değil. Sadece nefsani isteklerini yapmak için takılıyor gerçekten sevseydi susamazdi..
- +1 yıl
Yuh l*n nereye bağladınız olayı. He bende o çocuğun yerinde olsam kızı güvenli bir yere alır onları bir şekilde tekrar bulur hallederdim ama hem kızın önünde dayak yeme ihtimali var hemde kızada zarar verebilirler.
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim sen biliyorsun bu isi.. Köşeyi dönene kadar ya sabir köşeyi döndükten sonra kıza gitmesini söyleyip oradaki o. çocuklarını elden geldikçe yiyeceksin. burada normal karşılayan arkadaslara sasiriyorum ya acaba yanlarındaki manitalari değilde annesi veya bacısı olsaydı yine susmak en iyisi derlermiydi?
Sen onu hak etmiyorsun bu kadar açık ve net 7 kişiye kafa tutan erkek mi olur cuneyt arkın mısın sen once sorun o laf atanlarda ardından da sende sorun , ne yapabilirdi orda donup baksa bişey dese 7 kişi girse ne yapabilirdi mantıklı düşün belki seni eve gönderip onlarla konuşabilirdi ama en doğrusunu yapmış 7 kişinin yanına gidip konuşuacakda degil belli ki o dilden anlyan 7 hasyisyetsiz onlar sen onun gonlunu alacagına ayrılsam mı diyorsun senin uzuldugunun 5 katı kadar uzulmuştur oda bişey diyememek sana laf atmaları onuda uzmuştur
30 YorumlaLisedeydim, yolda yürürken ara sokakta bir çocuk bana küfretti. Bende döndüm küfür ve hareketle Karşılık verdim. Çocuk üzerime yürüdü. birbirimize girdik. 3-4 yumruktan sonra 2 tane 30-35 yaşlarında adam geldi. Yere kapandım. Yorumlana kadar dövdüler. O an ki adrenalin heyecanla birşey hissetmedim. Eve gittiğimde her tarafım ağrı içindeydi. Sen 7 kişiden bahsediyorsun üstüne üstlük senin önünde dayak yicek? öyle bir durumda sen ondan değil o senden ayrılır zaten. Madem evlenecek kadar seviyorsun. Anlayış göster ileride kocan olacak Erkeğe...
10 YorumlaAttıkları lafa bağlı ama şöyle bişey var benim bir arkadaşıma da laf attılar sevgilisinin yanında kalabalık bir grup çocuk koşa koşa kızı arabaya bindirdi eve yolladı sonra gitti çocuklarla kavga etti ağzını burnunu dağıttılar ama hiç olmazsa korkusu yok ve namusum dediği insana laf ettirmiyor. Ben sana hak veriyorum o zaman evlenince 10 kişi sana tecavüz etsin o da karışmasın dayak yer
42 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın korkak biri değilse Sevdiğini her şartta korucak bir kişilik yapısına sahip biri ise O insanlarla kavga etse ne olucaktı Başı ğöğemi ericek ya da egosunumu tatmin edicek Geçin bu işleri O 7 kişiden birinde bıçak vs olabilirdi Yoluna gitmesi en mantıklısı olmuş Ama sevgilin tamamen korkak biridir ona bir şey diyemem Ama şu durumda 7 kişiye dalmak akılsızlıktır
30 Yorumla
+1 yılben anlamiyorum bu kizlarimizi adam kavga etmedi diye ayrilmayi dusunuyorlar ne mantik bu ya =? ne yapsin cocuk 7 kisinin arasinami dalsin nedir bu kavga meragi anlamiyroum. agresif kavgaci kiskanc tiplerden hoslaniyorsunuz yazik haberlerde mansetleri okuyoruz kiskanclik yuzunden veya genel olarak kavgaci erkekler karisini bicaklamis vsyr , istediginiz bu tür maco kaba saba erkeklermi?
30 Yorumla
+1 yılBakin turkiyede sevgilin varsa ya belinde silah ya yumrugun gecerli bunlarda yokya korkak olacaksin, korkak bas vücudu korumasini bilir, korkmayan insan basini heran derde sokabilir, tabiki seni onlara birakip kacmazdi heralde, ana satassaydi belkide hastanelik olup senide kullsnacaklardi, bunlar olan olaylar, burada sizde yani bayanlar ordan gecerken tavirlariniz cok önemli, ornegin onlara bakmak kivirtarak yürümek gibi, sucu tek kisiye atmayin olurmu cici kizlar
20 Yorumlacok mutsuzsun oyle mı yanı evlenmeyı dusunuyorum dıyorsun bır de arkadasım bu nasıl ıs o 7 kısının ıcıne gırse ve ALLAHmuhafaza bır bıcak bır sert darbe alsa veya kalıcı bır darbe olsa sorun yok yanı bu nasıl bır ılıskı anlayısı senın ona destek olman gerek uyma onlara moralını bozma dıyecegın yere moralım bozuk fıyorsun be arkadasım sence o cok mu mutlu o durumdan sana oyle mı gelıyor kı şu an ne durum dadır bır tahmının var mı hıc neyse haddımı astım ıse cok ozur
20 YorumlaSen iyi misin? Sen sevgilinin gidip dayak yemesini mi istiyorsun? Belki o kavgadan sağ çıkamayacaktı?
Emin ol gerçekten çok utanmıştır ama kız arkadaşının yanında dayak yemekten daha çok utanacağını bildiği için bir şey yapmamış olabilir. Hangi adam 7 kişiyi saldırıpta hepsini indirmiş. En doğrusunu yapmış o. Üstelik sen bunla ayrılmayı düşünüyorsan oooo20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben d. bakırlıyım laf atsalar ölümüne dalarım kaç kişi oldukalrı önemli değil ama kızı biyere bıraktıktan sonra 7 kişide azz değil belkide sana bişi olmasını istemediği için kavga etmemiştir her harekete ayrılığı düşünmeyin o istermi öyle olsun unutma bir erkek afedersin yanında ors. da olsa birinin ona laf atmas hoşuna gitmez. yanında olduğu sürece.
50 Yorumla
+1 yılAllah beni senin gibi düşünen kızlardan korusun... Biliyor musun sen o çocuğun zerresini hak etmiyorsun. Eğer ben onun yerinde olsaydım seni bu düşüncenden dolayı bir saniye yanımda tutmazdım... Demek sevgilin bıçaklanıp ölseydi hoşuna giderdi ve sen de onun elini değil gidip mezarındaki kemiklerini tutardın...
Zihniyete söylenecek fazla söz yok... Hiçbir şeyi hak etmiyorsun...31 Yorumla- +1 yıl
Yazan ellerine sağlık. @İnegölonaltıbuçuk
Ben olsam "hayat arkadaşım" olacak kişinin ölmesini hiç ama hiç istemezdim...
Çok zavallısın ve bunun farkında bile değilsin.. YAZIK SANA...90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya bırakın şu filmleri izlemeyi. 7 kişiyi dövecek kişi ancak filmde olur. Sevgilin en doğrusunu yapmış. Ne yapacakdı onları dövecek ya da öldürcek miydi? Yani bikaç aptal adamı döverek mi senin beğenini kazancak adam? Ha böyle her olayda kavgaya dalan birini arıyorsan o zaman belkide yanlış kişiyle birliktesin kendine ona göre birini bul.
10 Yorumla
+1 yılAma kardeşim şimdi sen olayın şoku ile yanlış düşünüyorsun.
Seni sevmemesi ile ne alakası var?
7 kişi diyorsun. Dayak yiyeceği belli. Eğer 1 veya 2 kişi olduğu halde birşey demeseydi o zaman neyse. Ama sen yanındasın diye sana zarar gelmesini istememiş. Asıl böyle seni korumuş. Ama ben aralarına girer miydim? Girerdim evet. Fakat seni sevmediğini böyle anlayamazsın. Sen birilerini ayarla. Tanıdığın birileri sana laf atsın 1 veya 2 kişi olsun. Test et bakalım ne yapacak :)10 Yorumla
+1 yılAyrıl da çocuğa bir faydan dokunsun. Senin zihniyetin çok bozuk sevgilin dönse tepki gösterse başını belaya sokma diye engellemelisin. Sen tetikliyorsun. Orda senin icin dayak yemedi veya bıçaklanmadı diye seni sevmiyor anlamına gelmez 7 kisi diyorsun bir de bu adil mi?
10 Yorumla
+1 yılbıcakla karaciğerine saplasalar ömür boyu yatalak kalsa iyimi olcak herşey kavga mı kavga edince nolcak dayak yicek sen onu sevseydin teline zarar gelmesini istemezdin cok yazık keşke ayrılsa senden
122 Yorumla
Soran+1 yılo değilde ben bırakıcam
- +1 yıl
sevmiyosun işte sevseydin ona zarar gelmesini istemezdin
+1 yılBu gibi durumda başıma ne gelecek diye düşünmem dayak yiyeceğimi bilsem de -ki yedi kişi illa dayak yiyeceğim tekme tokat o an Allah ne verdiyse girerim. Bu cahillik veya deli cesareti değil. Elini tuttuğum kızı korumak için elimden geleni yaparım. Varsın olsun bir hafta mor mor gezelim. Bu durumu sindirmektense dayak yedim demek daha erdemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam girer aralarına bir güzel dayak yerdim. :):
21 Yorumla
Soran+1 yılEn azından tepki versen sadece ne diyonuz felan desen gene kız değerli olduğunu hisseder
Bence çok aptalca düşünüyorsun 2 kişi çocuğa sevgilisine laf attılar çocuk kavga etmeye yeltendi çocuğu 9 yerinden bıçakladılar Allah a şükür yaşıyor ama ömür boyu o izlerle ne oldu şimdi birde o kızla ayrıldığını düşün mk ben böyle işin anladın mı mantıksız dangalak! Adam akıllı sevgili ararsınız saçmalık yapmaya kalkarsınız..!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa diyelim tam istediğin gibi kavga etti
Sonra dayak yedi hastanelik oldu ne olacak?
Daha kötüsü de olabilir bıçaklanabilir
Hatta onu etkisiz hâle getirip seni tecavüz bile edebilirlerdi
Bu korkaklık filân değil kesinlikle
Bir de kalkıp en saçma sapan yorumu da eig seçmişsin bravo20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. En iyisini yapmış , kavga etseydi dayak yiyecekti belki onu dövdükten sonra sana da zarar vereceklerdi
90 Yorumla
+1 yılKavga etseydi inan çok güzel olurdu biliyor musun? Sevgilin mezara giderdi sen de onun cesediyle evlenirdin ve tabutu da nikah şahidiniz olurdu...
Ne insanlar var şu dünyada... Yorumsuz...50 YorumlaBen hep diyorum bu kizlarin bazilarinin beyninde kurt var diyorum yavrum senin aklin nerde sevgilini gozunun onunde madarami etsinler akil yoksulu o cocukla biran once ayril senin gbi bir es olmaz sen o gelinligi hak etmiyorsun k. Bakma
20 Yorumla
+1 yılOlay Şu -
Kızlar = Gevşek, Süt Kuzusu, Bebeleri Sevdiğinden Dolayı Korunamaz
Sonuç= Sizi Koruyacak, Ömür boyu Sevicek, Sizin bir Gram Kılınıza Zarar Gelmeyecek Kadar Sahiplenecek Erkekleri Çok Üzdünüz Kızlar
AYRILMA Devam Et :D Hep Böle Üzlürsünüz d: d:00 Yorumla
+1 yılBoyle durumlarda erkeğin işine karışılmaz, en doğrusunu yapmış zaten. Ama sen ayrıl senin yaninda çocuğun can tehlikesi var
81 Yorumla- +1 yıl
bir erkegin en çaresiz an ı diyelim ki kavga etti hem senin yaninda dayak yemeyi goze almali hem de arada sanada zarar verebilecdklerini goze almalı. Soru goruse kapali diye buraya yazdım.
böyle düşünen bir kız için bir b*k yapmam mk bu kızın erkeğin dövüş yapmasını istemesiyle erkeğin dövüşe girmemesi arasında hiçbi fark yok böyle düşünen bir kız erkeği öldürseler bile kılını kıpırdatmaz bir de boş boş konuşuyo sanki ömründe dövüşe girmiş gibi konuşuyo nası bir ilişkiniz var la sizin normalde sevgilinin geri laf atması senin de onu durdurmaya çalışman lazım sizde tam tersi mk :/
10 YorumlaSenin kalbin var mı ki binbir parça ayrilsun ruh hastasimisin gebertseler kina yolarim sana o çocuğunda bir ailesi var kizim tez zaman ayril bu cocuktan hic değil senin gibi manyaktan kurtulur
30 Yorumladese daha mı iyi? hastanelik olsa bıçaklansa ölse filan başınıza kötü şeyler gelse daha mı iyiydi şimdi? siz kızlar ne şeytansınız ya...
40 YorumlaEğer senin mantıklı düşünen beynin olsaydı o 7 kişinin sevgiline neler yapabileceklerini düşünüebilirdin... Bence o çocuğu bırak da o senden kurtulsun...
Ben de bir kızda önce "beyin" ararım arkadaş, o yoksa güzellik hava civa...10 Yorumla
+1 yılDoğru olan nedir bilemem ama yapması gereken, dayak yeme pahasına da olsa kavgaya gözü kapalı girmek olmalıydı..
10 Yorumla
+1 yılBen kavga edecek olsa sakinleştirmeye çalışırdım, sen kavga etmesini istiyorsun. 7'ye 1 ne demek farkında mısın? Ayrıl bence de, senin yanında can güvenliği yok çocuğun. Bebek bakıcısı arıyorsun sen..
61 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılCanısı sevgilin o an dalsaydı onlara. Şimdi hastanede başında ağlar olurdun ayıkıyonmu? Doğru olanı yapmış. Kaşıma.
40 Yorumla
+1 yılO sataşmaya kalksa ben tutmaya çalışırım. Neden dersen bir sayılar eşit değil kavgaya girseler sağ bile çıkamayabilir kavgadan bunun vebalini nasıl alırım ustume ben
30 Yorumla1 kişi olsa bile farketmez günümüzde sadece "lan" kelimesinden dolayı adam öldürüyorlar. Seninkini orada öldürseler bugün daha mı rahat yatacaktın. Takılma her öküzün lafına takılacak olsaydı insan oğlu şu an hala taş devrini yaşıyor olurduk.
20 Yorumlasalakmisin kızım sen kbd daha 7-8 ay önce izledim haberde erkek kiz giderken o* cocugu laf atiyolar erkekte cevap veriyo atarlaniyo. cocuğu bıçakliyolarv orada ölüyo.
senin egon yüzünden olsemiydi * amaciniz ne
it kopuk dolu sokaklar.20 Yorumlaee bir zahmet kavga etmesin onun senden daha çok zoruna gitmiştir emin ol ama
senin önünde dayak yemesinden iyidir her yiğidin harcı değil tek başına 7 kişye kafa tutmak20 Yorumla
+1 yılBurdan "Dalarım, vururum, gözüm karadır" gibi şeyler söyleyenler, sanal alemde yorum yapmaya benzemez. Realist olun az, hiçbir şey yapmazsınız. Bari bunu söylemeyi becerin.
20 Yorumla
+1 yılSenin sevgilin bir HULK değilse , kavga etmemesi akıllıca.. Çocuk ne yapıcak o kadar kişiye saldırıp? .. HULK olsa bile insanların ne dediğini takmamak lazım , baktın fiziksel olarak müdahale ediyor işte orda kavga kaçınılmaz.
00 Yorumla
+1 yılSen azcik aklini basina al. Bence yaninda kiz varken 7erkekle hic bir erkek kavgaya girmez dayak yiyip rezil olmak istemez ve seni de taciz edebilirler sonra. Adam dogrusunu yapmis. Ayril bence de sen adam da rahat etsin senin bu dusuncelerinden kurtulsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 7 kişiden bahsediyoruz burada. Bu sefer dayak yeseydi gözümden düştü ayakları yapacaktin
90 Yorumla7kişiye karşi sevgilin nasil başedebilirki delimisin kizim adam damat değil cenaze olurdu kastinmi var kurtulamadin diyemi üzüldün?
51 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmış sen neden üzgünsün. Sevgilinin kavga etmesini mi isterdin? Sakın ayrılmaaa
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgilinin tek sucu korkmuş olması veya senin yaninda dayak yediğini görmenin istemiyordur kolay değil her insan kafa tutamaz ben olsam evine gönderir orada kalirdim ama her insan kafa tutamaz
10 Yorumla Yeni nesil kızlarımızın ilişkiden ve sevgiden anladığı tam olarak bu. Net.
50 YorumlaBu nasıl bir kafa senin için senin yanında dayak yeseydi doğru erkek mi diyecektin yani
70 YorumlaIyi yapmis cunku aksi halde sana da saldirabilirlerdi
60 YorumlaYa kızım senin kafan güzelmi sen kendini sevgilinin yerine koy 7 kişiye kafa tutarmıydın
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. 1- Soru büyük ihtimalle troll.
2-Öyle bir şey olsaydı eğer laf atanlar karaktersiz ve suçlu olanlardı..10 YorumlaBişey söyleyeyim mi? Hayatımda gördüğüm en zihniyetsiz soru. O çocuğa seninle evlenmeyi düşündüğü için ve şu an bu sorudan habersiz olduğu için acıyorum
60 Yorumla
+1 yılsizin gibiler ya katil eder insanı ya da ipe gönderir ayrıl ayrıl seni koruyamamışta sen onu koru yazık olmasın çocuğa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana niye laf atıyorlar. Yanında erkek varken laf atılabiliyorsa çok hafif görmüşlerdir seni. Başka zaman şiddet çözüm değil dersiniz şimdi ayrılsam mı diyorsun. Ne yapsaydı bişey deseydi de senin gibi kaşar için ağzını yüzünü sikseler miydi çocuğun. seninle evlenmeyi falan da düşünmüyor çakar bırakır demedi deme.
20 YorumlaUlan asıl seven kavga etmemesini ister sen ne yobaz birisin hadi git buradan ya ayrıca kavga etmek adamlık degil cahil 3-5 yumruk yemek hastanelik olmak can yakmaz ama senin bu konuşmanı duysa harbi canı çok pis yanar.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin kavga etse dayak yedi diye ayrılırsın, dayak yememek için etmese yine ayrılırsın. Sen en iyisi ayrıl çocuk kurtulsun
60 Yorumla
+1 yılbu sorunun aynısı 2 ay önce soruldu herşeyiyle aynı bilemiyorum yani!!! anlattığın gerçeksede 7 kişiyle kavga eden bir adam süpermen değilse eğer kavgadan sonra senin bir işine yarayacağını sanmıyorum artık :))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Sevgilinin ölmesini mi istiyorsun linç edilerek. Keşke o senden ayrılsa kafaya bak
50 Yorumladayak yiyecek ondan :D ne bekliyor 7 kişi tek başına dalsa nolcak dayak yiyecek baska acıklaması yok :)
onun elinden bir şey gelmez sonra teker teker bir gün yakalar onları senmisin l*n sevgilime asılan al sana al sana :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Ayrilirsan cocuga faydan olur bence.
Napsin illa dayakmi yesin? Bruce leemi bu 7 kisinin arasina firlatiyorsun adami?10 Yorumla
+1 yılDurumu biraz daha açar mısın olay anını falan çok önemli
13 Yorumla
Soran+1 yılYa biz elele geziyoduk işte laf attılar bana hatuna bak gte bak felan dediler sonra bu baktı o tarafa sadece sinirlendi ve gittik.
- +1 yıl
Öleceğimi bilsem dalardım. Birini yıksam yine yeter ama diyelim ki sevgilin daldı onlara. Vurdu ikisine. Sonra biri bıçak çekti sapladı bacağına kan kaybından öldü? Ne düşünürsün? Samimi bir cevap bekliyorum
- +1 yıl
Ee?
az mantıklı düşün ord öldürseler nolcak vura vura? doğru yapmış
34 Yorumla
Soran+1 yılNesi doğru kalbim binbir parça
- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bugün bana laf attılar sırf 7 kişiler diye sevgilim kavga etmedi. Napılır şimdi buna ayrılsammı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler