- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşan diyenlere bir şeyler demişsin de en mantıklısı boşanmak sırf kaynanan görümcelerin ne der diye düşünürsen psikolojin bozulur herkes suçu neden sende bulsun bir hatan mı var? Yoksa bir çekincen korkun olmamalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış anlama ama ben sorunun sende olduğunu düşünüyorum herşeye takılıyorum demişin adamıda öfke delisi yapmış isen adam sana vurmaya kalkar haşa bu çok yanlış tabi sana el kaldırmamalı ama onun sevgisi de sana karşı bitmiştir bir erkeğe el kaldırmak ta saygısızlık bunun yerine konuşup çözmek var sorunu yanlış Allah korusun seni çekip vurur da dikkat et
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılSana vurması doğru değil... Bir kadın vurabilir ama erkeğin vurmamasi gerekir. Sen onun vurmasına vurarak karşılık vermemeliydin. Direk boşan bence. Şiddetin hiç bir şekline katlanmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu yaşamak gerçekten çok zor ve üzgün olduğunu hissedebiliyorum. Fiziksel şiddet ve sürekli tartışma, sağlıklı bir ilişki için kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil 💔. Kendini suçlu hissetmek yerine, yaşadıklarının farkında olup çözüm yolları araman önemli.
Öncelikle eğer mümkünse, bu konuyu bir araya gelerek sakin bir anınızda konuşmayı deneyebilirsin. Ancak fiziki şiddet içeren bir durum söz konusu olduğunda, güvenliğin her zaman öncelikli olmalı. Profesyonel yardım almak, çift terapisi ya da bireysel destek arayışı, bu zorlu süreçte size yeni bir perspektif kazandırabilir. Ayrıca güvendiğin bir dost ya da aile üyesiyle konuşarak hislerini paylaşmak da iyi gelebilir.
Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı, anlayış ve empati üzerine kuruludur. Kendini korumayı unutma, yalnız değilsin ve yardım almaktan çekinmemelisin 🤗💪.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın direk.
01 Yorumla
Soran1 yılDirekt
Ohoo benim ana baba rutin gibi temel ihtiyaç olarak günlük üç doz alır kendinizi değilde karşı tarafı da dinlerseniz belki sorun çözülür
02 Yorumla
Soran1 yılDinliyorum karsi tarafa gore uzatmamam kirildigiimi soyledigim gibi askla sevmeye devam etmemi istiyor benim moralim bozukken ona trpki almisken soguk yapmam asiir normal. 5 dk soguktan cildiran insani dinlesem kac yazad
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin vurmandan bir şey olmaz da psikolojin ne olacak böyle
06 Yorumla
Soran1 yılAmannnnnn iste benim vurmama takiliyor millet
- 1 yıl
İyi yapıyorsun öyle sessiz olup dayak yiyeceğne sende kaeşılık ver
Soran1 yılBende cok sinirliyi biriyimdir ama hemen gostermem sabrim bitene kadar. Maleswf ofkeme hakim olamiyorum. Basta asla siddet uygulamazdim. Ama simdi kolunu kanaticak kadar sert siddet uyguluyorum kendimden utaniyorum kendimi tanıyamaz oldum ama asla boylr degildim
- 1 yıl
Seni bu hale o getirdi demekki allah yardımcın olsun
Soran1 yılTesekkurler, tesekkur ederim. Umarim birbirimize zarar vermeyiz tek temennim bu. Cunku artik ikimizde katlanamiyoruz en cokda ben
- 1 yıl
Sakin ol hayatını daha fazla mahv erme
bende on aylik evliyim durum bende depek farkli değil
63 Yorumla
Soran1 yılAy napcaz ya severek mi evlendin
Soran1 yılAy napican ne dusunuyorsun
1 yılAllah yardımcın olsun böyle devam ederse bırakmaktan başka çaren yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşan diyenleri ciddiye alma. Boşanmasan bile sende sana değer veren birisini bul keyfini çıkar gününü gün et ondan habersiz
00 Yorumla
1 yılSorun sende herseye takıntılık yapılmaz soğuk yapılmaz en ufak şeye küsülmez ve küslük uzatilmaz
Onun yaptığı büyük bir hata tabiki onun yaptığının hiçbir şekilde kabul edilemez
02 Yorumla
Soran1 yılBu hale gelme sebebim de o. Ben konusmaya calisirken eline telefon alip oyuna girmeseydi. Ben her defasında konusurken dinleemedi. Telefonundan oyun oynadi baska seyle mesgul oldu. Beni bu hale getiren de o
- 1 yıl
İkinizde bir uzmana gitmelisiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılKac yillik evliisniz
Yaslar kac
Ve bu siddet olayi ne zman basladi011 Yorumla
Soran1 yıl1 yillik evliyiz. Evlendikten sonra2 ay icinde basladi. Ben ailesine söylediğim icin baya uyardigim icin o siddeti kesti. Ama ben vurmaya devam ediyorum. Ben vurunca o da vuruyor ilk ben vuruyorum sonra o
Cevap sahibi1 yılSen neden vuruyorsun. Niye bunu yapiyosun. Baska sorunlar mi var
Soran1 yılArtik sinirimj alamiyorum vurmak canini yakmak istiyorum. Hincimi alamiyorum Asla el kaldirmazdim. Ama bu bana kaldirdi vurdu. Ondan sonra baskadi hersey. Kendime artik engel olamiyorum ofke problemlerim olustu bunun yuzunden
Soran1 yılKavag esnasinda da duzgun kekimeler kullansa yapmicam ama yok abi saygisizlik hat seviye de. Hakaret hat seviye.
Cevap sahibi1 yılSenin artik sinir esigin baya dusmus. Tahammul yok. Sevgiyle beraber saygida pek kalmamis.
Olayi en basindan degerlendirip konusmaliyiz
Soran1 yılBuna sebbeiyet olan da bu. Bir insana uc kufur edersin bes edersin karsi da artik bir sekilde karsiligini verir ki
Cevap sahibi1 yılSen konusmak istermsn.
Istersen eger profili actm. Yzablrsn. Wn bastan asama asama degerlendirelim bence
Soran1 yılBisver cok yorucu bastan anlatmak
Cevap sahibi1 yılBosverme bence.
Bir cikis yolu bulup kurtarabiliriz..
Soran1 yılSen nasil bulabilirsin ki
Cevap sahibi1 yılSen yazarmsn
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhaklısın. uzun zamandır vermiyosundurda. ama ondada döver zorla ypar
031 Yorumla
Soran1 yılYav ne diyon terbiyesiz edep nerede
Soran1 yılHa senin soru derken pardon? Sorum normal bir soru
Cevap sahibi1 yılcanım benim. bak. burada kşmse ne seni tanır, ne kocanı. nerde yaşarsın, nasıl yaşarsın, aile kültürünüz nedir, adet gelenek görenekleriniz var mı. onlarca soru. sen burada kocanın arkasından atıp tutuyosun. belkş o haklı? onuda dinelemk lazım nasıl bi kadınsın. istiyosunki tek taraflı millet sana senden yana cevap versin. cvp verememeyecek biri hakkında atıp tutman doğru değil. bu yaptıpında beşm edpsizliğim kadar edepsizlik. normal sorunsordum ayrıca, ne var bunda
Soran1 yılBak kardesim ben olani anlatmisim? O hakli veya degil? Ben olayin benim takintimdan ciktigiini soylemisim. Herseye takilan bir insan dusun abi bu denli zor degil. Ben takiliyorum diye dovmesi hakareti gerekmez. Ve hicbir SİDDETİN SEBEBİ OLAMAZ siddetin hicbir sebebi olamaz haksiz da olsam hakli olsam hakaret ve vurmayi bana yasatamaz. Ben birseye kirildim diye bunlari yasayamam. Ben birsey dogru bulmuyorum diye kufur yiyemem
Cevap sahibi1 yılben şiddet savunmıyorumki. yapılanıda savunmuyorum. sana haklısın ya da halsızsında demiyorum. ama evlilik kurumu içinde brde kocandan "sen"i dinlemek lazım diyorum. fiziksel şiddet, küfür, hakaret. onlar sonuç. birimcil boşanma sebebi. ona bakarsan bunca atraksiyona rağmen hala senden istiyor ve veriyosanda burada bir paradoks var demektir. boşan ozaman?
Soran1 yılVerdigimi? Ben bir vajinusmus hastasaiyfim zaten. Kaldi ki onda da dinlersen alacagin cevaplar su bizzat ondan duydugum icin soyluyorum.
Takintili
Herseye kiriliyor oto boka kiriliyor
Tripci
Uzatiyor
Bu yani onun acisindan bu. Ama kirilan insan kirildigini anlatmak icin tripde atar uzatir da yani
Cevap sahibi1 yılyaa tamamda. hasta olmanda farklı bir durum. pekş sen neden kendini bukadar ezdirip duruyosun. şiddete hakarete maruz kalıyosun? tamam. haklısın diyelim. bin tane yorum alırsın. sen aldıpın tavsiye, cevap, fikir vs. neyse ne kadarını hayatına geçirebilirsin? hiçbirini.
Cevap sahibi1 yılvermek tabiri ağır oldu ama baskın kelime oldupu için safettim kusura bakma.
Soran1 yılEvet hicbirini sorumda bu yonde kimse destekcim degil kimse inanmiyor. Sorum da asil bu kardesim zaten. Ayrica ezdirmiyorum karsiligini veriyorum demisim
Soran1 yılSorun yok
Cevap sahibi1 yıl**Takintili
Herseye kiriliyor oto boka kiriliyor
Tripci
**Uzatiyor
bu ikisi iyimi sence varsa böyle bişii :)))
Cevap sahibi1 yılişte, karşılık vermen sözlü ve fiziksel şiddeti dahada tetikler.
Soran1 yılEvet ben buyum. Takintliyim tripciyim uzatiyorum ama iste durduk yere uzatmiyorum bunlari yapmiyorum demek ki kiriildigim noktalar agir gelen noktalar var insan anlasilsa ne uzatir ne trip atar
Cevap sahibi1 yılboşan. demesi kolay ama. varsa bu seçeneğin. bir ömür düzeleceğinimi düşünüyosun. tabiiki hayır
Soran1 yılTetiklesin. Gercek yuzu cikiyor. Zaten bir insanin gercek yuzunu sinirinde belli olur. Ben ne insanlar gördüm sinirli olsa dahi esine kiyamayan
Soran1 yılBosanmayi dusunuyorum ama nereden nasil baslamam gerektigi konusunda cesaretsizim. Umarim bir gun. Aklima koydugum gibi mahkemede solugu alirim
Cevap sahibi1 yılterapiste gdim dicem ama bür hdükle evlisin sanki. kabuşde atmez. ayrıca kendi rahatsızlığınada çözüm için bür hekime gitsene. agrasif olman için sebep çok
Cevap sahibi1 yılsonuca gelirsek, bir ömür bu adamla zaten geçmez, bu belli. şartlar olsunlaşınca ve kendini hazır hissedince adım at. boşanmakta bir hak sonuçta. tarif ettiği gibi biri olmana sebep belkide kocan🤷♂️
Soran1 yılAjjajwkwj sebepler ciksa melegim. Bu arada esim cok aileci birde bundan da muzdaribim. Onlara grram ofkesi olmaz yalakaligini yapar o denli. Bana gelince boyle bir bana boyle mamamsmwmwm
Soran1 yılTesekkur ederim dinledigin icin
Cevap sahibi1 yılayyyy.. terleyince sırtına havluda sokarlar onun.. bu senin için berbat bir aşırı durum aileci olması.. sende anladığım kadarıyla sorun 1 değil,5 değil,10 değil...
Cevap sahibi1 yılsende kusuruma bakma. ne temenni edeceğimide bilemedim. karışık durumun. zor.
Soran1 yılAy tesekkur ederim cidden bir de gorumcemle yasamami isterler daha da saysam bitmez yani. Esimin ailesi istedigi sehirden baska yere gitmemize istemezker. Esimi yonetirler akil verirler
Cevap sahibi1 yılvay arkadaş. korku filminde misafir sanatçı gibisin. adam's ailesi gbi bi aile içine düşmüşsün. sorduğun soru buz dağının ufak bir parçası desene
Soran1 yılAy evet iste buyutulcek seyleri buyutmedim en ufak seylere takildim asil olaylara aglamadigim icin en ufak olayda ben najqjqnwjwj ya daha ne ki bu roman olur yazsam. Yedigim donere dahi karsiir yedirtmezdi kaynanam evliligin ilk ayi
Soran1 yılDaha neler neler. Evime koydugum cicegin yerine , her gun yaptigim yemege. Esimin kilo almasina (yaklasik 30 kilo ali) onda da beni suclardi yaglik yrmek yapiyorum diye
Cevap sahibi1 yıl😱😱 ne şartlarda neye sebe bu aileye gelin oldun bilmem ama. sen esir, hizmetçi, yamak olmak içinmi o ailenin ferdine gelin oldun?
Soran1 yılYok valla hizmetcilik yapmiyorum hic annqnqn yemek de yaptigimi begenmezler zaten kendileri yapar. İcine girmeden bilinmiyormus, bir de ben cok asikmisim ondan
Cevap sahibi1 yılvay be. bak şimdi şaşkınlıklar içerisindeyim
Cevap sahibi1 yıldoğudamı yaşıyosun doğu ya da doğu kültür olan bir ailemi onlar. maraş, mardin ya da yukarısı, muş
Soran1 yılHatay
Küfür var şiddet var be kadın daha neyi bekliyorsun kendini değersiz biseymis gibi göstermeyi bıraksan artık
131 Yorumla
Soran1 yılNapicagimj soyle? Kimse inanmiyot
Soran1 yılHerkes sucu bende buluyor. Sirf ailem de uzatan trip atan takintili biri oldugum icin ailemde bende sucu buluyor. Esim disariya boyle degil
Soran1 yılAilemin desteği olmadan ben napiyim sen söyle babam bile diyor sen buldun ettin. Yani öyle babam surekli cocugun burnundan getiriyon bilmem ne bilmem ne evet ben fazla takintili biri olmus olabilirim takiyor dda olabilirim. Ama kirildigim icin takiyorum bu denli birseyi. Bende unutma kavrami yok
Soran1 yılYa herhangi bir konusma olsun, birsey diyor en basiti baskalari ile konusurken aaa bu boyle olmali aslinda boyle yapilmasi gerekiyot deyip millete doğruyu gösterip hak verip, bana gelince bu ayni konuda tam tersi fikir gostermesi. Mecbur musum gibi. Ama baskalarina ayni konu icin evet bu oyle olmamali fikrinde bulunuyor
Soran1 yılMesela ben gorumcemle yasamak istemiyorum. Mesela gidiyor birine yasamak istemeyebilir edebilir diyor. Bana gelince de bu dusunce de olmuyor. En basiti bu. Yani millete karsi bu kadar düşünce bana yok
Soran1 yılVe bende takinti yapiyorum yani. Hani bana gelince boyle dusunemiyor ama millete gelince nasil boyle ince dusunuyor diyorum. Ozellikle takip ediyorum a konusu olsun karsiya farkli bana farkli
- 1 yıl
Ne diyebilirim düşüncelerine saygı duymuyor fiziksel şiddet var psikolojik şiddet hakaret var cinselliktede yapıyordur pisliklerini ve sen kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsun kadını hor gören tarzda da baban var baba destegide yok
Tek yapman gereken sakin bir şekilde oturup dertlerini konuşarak çözmeye çalışmak tek çözüm gibi
Soran1 yılYuz kez konustum ne fark ediyor. Sakinlikte yapmicam diyen biri sinirlenince allaha dahi kufur ediyor. Onemli olan sinire hakim olmak. Sonra olay buralara geldi diye beni sucluyor sen takilmasaydin kavga cikmazdi. Uzatmasaydin kavga cikmazdi ben tamam dedigimde kapatsaydin cikmazdi deyip duruyor. Asil mesele takilsam dahi sinirlerine hakim olamayip kufur etmesi hakaret etmesi. Bu daha itici. Yapmicam diyor ama sinirlenince bu sözu bos. Sonra bu denliyr ben getirdim diye suclu olan benim. Bak esimi inan ki iyi biri ama disariya. Hani kime sorsan on numara cocuk elle gosterirler. Herkes begenir ailem dahi cocugu hak bulur o denli iyi anlatabiliyor muyum ama ben gercek yuzunu kavga da goruyorum
Soran1 yılTesekkur ederim dinledigin icin en azindan sakinlestim
Soran1 yılBunu da dusundum yapicam bir gun. Yaptim da ha 😂😂 onda da uste cikti. Video aldigi icin bilerek boylr konusuyor. Kufur etmiyor yoksa boyle degil kelimeleri isitti bu kulaklar
Soran1 yılNanqnqnqnnwnwn ciddiye almadim da yani insan ofke aninda hersey olabiliyor yalniz. Najqnqnwnwnn
Soran1 yılTesekkurler bu ara da
Soran1 yılBen degil onu insallah allah canini alir. Allaha kufur eden birinin cok fazla dunya da kalicagini da dusunmuyorum. İlla ki basina musibetler grlicektir
Soran1 yılEvet gercekten dinlenince hersey geciyor 😂😂
Soran1 yılAhqhhqhqhqjq gerek yok ya allah goruyor zaten allahin adaleti sasmaz
Soran1 yılCok sagolasin nkkdkeme gereksiz yorum insanlari sinirimi oynatti yine ama ahlaksiz oldum 😂 ne ahlaksizca birsey dediysem sizin gibi dinleyici insanlar lazim
- 1 yıl
Aa lütfen yine ahlaksızlık yapıyorsun onlara göre suuuus melun kadin seni.
Takma onlari kafana agzi olan ama beyninin yerini hubble teleskobu ile bulamayan tipler çok burada her soylenen ciddiye alinsa sinir krizi bile gecirmeye firsati kalmaz insanin el soyleyip sen dert edecegine sen soyle el dert edinsin
Soran1 yılOlsun ya ben yine kufur etmem vicdan yaparim oyle de bir insanim. Durduk yere kimseyi kirmak istemem ama iste insanlar harbi vicdansiz mis
Soran1 yılSizin gibi insanlarin olması Gercekten bu dunyanin duzelecegine umudum
Soran1 yılHaklisin, diger dunyamiz guzel olsun. Burayi sallladim. Ben uyuyun en iyisi. Stresin bu denlisi zarar 😄 koca bey misil misil uyuyor olan bana oluyor amannnnn sallllayammm benden degerli degil. Tesekkurker tekrardan iyi geceler
1 yılOnun bunun ne dediğini düşünürsen ömrün boyunca üzülürsün
10 Yorumla
1 yılevlenmeden önce de aynımıydı
02 Yorumla
Soran1 yılHayir saygili beyfendi biriydi. Ama dinlememezlik o zaman da vardi yani
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun kolay bir şey değil
1 yılBen de annemle kavga etmekten bıktım.
00 Yorumla
1 yılDertleşmek istersen seve seve dinlerim
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
03 Yorumla
Soran1 yılKotuu
- 1 yıl
Ne yönden
Soran1 yılYazdigim yonden
1 yılKocasına el kaldıran kadından hiçbir cacık olmaz
011 Yorumla- 1 yıl
Ben senin paylaşımına mı yorum yaptım bak bakiym?
Soran1 yılKoca kaldirirken birsey yok my? Pardonda kendimi korumak icin tabi ki kaldiricam dengesizce konusmayalim
- 1 yıl
Feminist teröririzmine maruz kaldım resmen awk 🤣🤣
Soran1 yılNe alaak abi akil var mantik var sana biri vursa bir erkek, sende vurmucak misin. Elin armut mu toplucak
- 1 yıl
Ne olsun istiyosun anonim hanımefendi kocanla sana UFC maçı mı ayarlayalım Madem kocandan memnun değilsin git mahkemeye boşan. Zaten kanunlar kadının beyanını esas alıyo , ilk celsede boşanırsın. Ha ben illa kocamla patara çatara kavga edicem diyosan o ayrı bi hastalık.
Soran1 yılHahaqhhqhhq bosanmayi bende biliyorum herhalde demi bos yorumlari kendinize saklayin
- 1 yıl
Siz ikiniz aynı kabiledensiniz herhalde 🤣🤣🤣👹
Soran1 yılYuuruuuu
1 yılKavga etme
01 Yorumla
Soran1 yılHahqhhqhqh peki çözüm bu mu
bosaannn
10 Yorumla
1 yılVurman da yanlis boşa gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Terapi?
00 Yorumla
1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHaksızsın
01 Yorumla
Soran1 yılMe icin
Ayril gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman sürünmeye devam başka bir sevgili bul
014 Yorumla
Soran1 yılYuur
Cevap sahibi1 yılİnşallah aldatır seni
Soran1 yılNiye boyle bir beddua
Cevap sahibi1 yılFazlasıyla hak ediyorsun çünkü adama Vermiyorsan o zaman ne yapsın
Soran1 yılAhahahah vermedigi icin mi bu beddulara layigim? Boyle bir insana zaten verilmezdi. Kaldi ki akliniz fikriniz asagi da. Biraz insan olun
Soran1 yılKaldi ki konumuz verip vermemek degil. Sorumda buna bile deginmemisim
Cevap sahibi1 yılAllah Senin şerrinden korusun adamı
Soran1 yılKardesim bedduanin aynisi sana gelsin. Kaldi ki senin de benim yalnizligim gibi yalniz kal. Kimsen kalmasin mehta olsun
Soran1 yılAyeica baska bir sevgili bul demek varoslugu gosteriyor ben burada dert yanarken sevgili ariyorum demedim? Masik boyle konusuyorsunuz
Soran1 yılAynen calismiyor niye denedin mi hayirdir
Soran1 yılDuzgun konus benim sinirimi ziplatma neye gore ahlakim iyi degil? Hayirdir
Cevap sahibi1 yılSen diyorsun ya rahatsızım yapamıyorum diyorsun yapamıyorsan kadınım diye konuşma
Soran1 yılYapamiyorum dememisim vajinusmusdum dedim duzgun oku turkcediz
Soran1 yılKaldi ki bunla ne ahlak var ulan. Yapamiyorsam benden kaynakli degil esimden kaynakliydi. Di bak gecmis zaman ifadesi kullaniyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılSizin durum vahim
02 Yorumla
Soran1 yılYorgunum
Cevap sahibi1 yılKafani dinlemen lazım
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl bacım
00 Yorumla
1 yılYaşlar kaç
025 Yorumla
Soran1 yıl24 27
- 1 yıl
Hmm kaç yıl oldu evleneli ve meslekler ne
Soran1 yılBir yil. Meslegim yok. Cocuk icin vazgecmistim
- 1 yıl
Yanlış yapmışsın vazgeçerek bir adama güvenme asla en az 10 yıl falan evli kalmadan ne mezunusun ve çocuk var mi
Soran1 yılYa boş ver ne mezunu oldugumu falan ccouk yok.
- 1 yıl
Yaz konuşalım istersen ama sen haklısın bence
Soran1 yılTesekkurler
- 1 yıl
Şey cinsel hayatiniz nasıl
Soran1 yılArada bir. Ben zaten vajinusmusdum hic yapamiyorduk. Vajinusmus nedir arastir. Zaten en basindan vucudum belli etmis bu evliligin bqktan oldugunu
- 1 yıl
Biliyorum ne olduğunu da onda da suç karşı tarafta seni gevsetemiyor yani en son ne zaman yaptınız peki
Soran1 yılYav kardesim ne biçim sorular sanae ya sanane
- 1 yıl
Merak ettim ya kapalı sin galiba
- 1 yıl
Fazla tutucusun çünkü
Soran1 yılAcigim kardes rahata mi erdin
Soran1 yılYav bi yuru git
Soran1 yılBunun acik kapalaikkla ne alaakai var sanane ozel hayatimdan lan
- 1 yıl
Ne var ki bu sorular da bu siteye göre çok saf sorular bence :)
- 1 yıl
Şey birsey merak ettim de fiziğin nasıl boy kg
Soran1 yılSanane furkan sanae
- 1 yıl
Dürüst olayım mı
Soran1 yılFurkan ben buraya sana kendimi tanitmaya mi geldim kardesim hayirdir boyumu kilomu napican?
Soran1 yılİlgini cekerim ne ya ahhahaha koca mi ariyorum ben burada abi? Anlamaniz mi yok sorumda koca mi yazmisim
- 1 yıl
Kızma hemen ya çok agresif sin kocan sana iyi gelmiyor belki ben gelirim denemeden bilemezsin
Soran1 yılYav yuruu koca mi ariyorum ben bak agzimi bzodurma
Soran1 yılBen burada esimle sorunumu anlatmisim sen ne diyorsun ahlaksiz
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem