Yatmadan önce böyle saçma bir soruya cevap yazacağımı hiç düşünmezdim.
Şimdi beni iyi dinle.
İlk olarak xper denilen zımbırtı çok mühim bir şey değil. Öyle yalandan sorularla kasmaya çalışma boşuna.
Neden mi yalan? Çünkü;
Şayet böyle bir durum yaşanmış olsa ve sen birisini seviyor olsan şu an şükür namazı kılardın ikiniz de iyi olduğunuz için, burada böyle saçma bir soru sormazdın.
Şayet böyle bir durum yaşanmış olsaydı ve sen sevmiyor olsaydın ama yine ilişkide olsaydın umurunda olmazdı, umurunda olmayan konu için de böyle bir soru sormazdın.
Kavga dediğin şey oyun değil. Sevdiğin insan birisine bir şey yapabilir, 6 kişi diyorsun büyük ihtimal fena dayak yerdi, dövme yolunda gitse bile birisi kesici/delici bir alet çıkarıp yaralayabilirdi. Bir ucu ölüm/kalıcı hasar, diğer ucu hapishane/sabıka kaydı. Her halükarda iki ucu boklu değnek. Sanki sana tecavüze girişmişler de sevgilin kaçmış gibi yorum yapman bile saçma sapan bir konu olduğunu gösteriyor. Belki de ben öyle yorumluyorum çünkü xper kasmak için bunları yazman mı daha acı yoksa cidden böyle bir olay yaşanması ve yazman mı karar veremedim. Durup bir de adamları mı saydın diye soracağım iyice abes kaçacak. Dilerim en yakın zamanda guru yahut ne amaçlıyorsan olursun da böyle saçma sorulardan kurtuluruz. He, cevap yazmak zorunda değildim elbette ama bu soruyu okuması bile can sıkıyor.
Haydi iyi geceler.151 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma saçma görüşlere gerekyok sizde resmen sevdiğiniz insan dayak yesin istemişsiniz korumasi için sizi 6 ya da 10 kişiye karşi tek kavga etmesi gerekmiyor karşidaki şerefsizler yaninda erkek oldugu halde size laf atmıslarsa herşeyi göze almışlardi kimbilir kavga çıksa ne olacakti muhtemel sevgiliniz hastanelik olacakti siz araya girerim demişsiniz birisi tutsa sizi yere atsa neyi tutacaksiniz sevgiliniz doğru olani yapmış yerine göre çekilmekte bir erdemliktir karaktersizlerin laf atmasiyla kimse o.. ya da karaktersiz olmuyor ben yaşamadim hiç belki yanlış gelebilir fikirlerim fakat doğrusu budur...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Ya anlıyorum korunmak güvende hissetmissin tepki vermemesi seni üzmüş ama karşıdakiler adam olsa zaten sevgilisi olan kıza laf atmazlardı sevgilin yan baksa dahi onu orda linç edip sana da saldırırlardı. çocuk üstlerine yuruse bile zaten dayak yerdi. içi içini yemiştir onun biliyo musuniki kişi olsalardı düşünmezdi bile ama 6kişi diyosun. içini rahat tut her erkek aynı seyi yapardıbelaya bulasmazdı. skerdim ederdim diyenlere bakma. anneme laf atsalardi 6kişi babam da aynını yapardı yani bunun sevgiyle bir alakası yok kötü bir olay yaşamışsınız ama çocuğu niye böyle yaptı diye sorgulama doğru olanı yapmış
111 Yorumla
Soran+1 yılYok ona bişey çaktırmadım sadece sinirini geçirdim ona çaktırmam zaten
Ben bile döverdim 6 kişiyi. yürrek olcak yürek
4942 Yorumla
Soran+1 yılAynennn
- +1 yıl
6 çocuk değil.6 tane kocaman, muhtemelen bıçaklı adam
Soran+1 yılIşte yürekli insanın hali bir başka oluyo tabi bu işler cesaret işi bazı kızlar erkeklerden daha delikanlı.
Soran+1 yılRica ederim eski verenleri takma onlar erkekligin % 99u kacmaktir diye kendini avutan korkaklar.
- +1 yıl
Toplamda mı?
- +1 yıl
Cesaret diyip laf atiyorsunuzda agzinizin burnunuzun kirilmasi bucak yemeniz cesaretse gidin yiyin çocuk iyi yapmis devirde o kadar serefsiz varki hepsiyle kavga etse serseri olur karakolluk olur bunumu istiyorsunuz?
- +1 yıl
istersen 5 tane danin olsun 6 erkek senin pertini cikarir @wickykiee oyle atip tutma ergen ergen.
- +1 yıl
Yürek varsa bir (adamda) dana bakmaz
Yürek yoksa erkeklikten bahsetmesine lüzum yok
Olsa olsa oğlandır o - +1 yıl
trkvandocu olsan nolcak adam oran bicak soksa nabicand
- +1 yıl
İnsan sevdiği içün ölmeyi göze alamıyorsa zaten yüreksizdir
Öylesine de erkek değil ürkek denir
@fuocoturco - +1 yıl
bayan profosyonel tekvandocu bırak tekvandoyu dünyanın en güçlü adamı olsan mermiye kafa atmsyımı planlıyosun hemde bir hiç uğruna buralar hep boş insanlarla dolmuş
- +1 yıl
döversin ablacım döversin süpersin sen matrix wicky kiee
- +1 yıl
Onursuz biri hergün onurlu biri birgün ölür
- +1 yıl
Adını ferdi tayfur yap ağla
Bizde vatan namus aile şeref için yaşanır ve ölünür
Soran+1 yılIstiyosa bin kişi eksi versin. En iyi görüş seçildi.
- +1 yıl
Yalancının!
- +1 yıl
çok film izleyip sanalda takılmışsınız 6 kişi diyoruz artık bıçak muşta taşımayan yok o laf atanlar da hep bıçak olur çocuk karşılık verince çocuğu yere yatırırlar 6 kişi yerde tekmelerler bıçak saplarlar kıza daha çok asılırlar 6 kişi diyorsunuz hepsini tek yumrukta indirmen lazım ki kızı koruyabilsein kızlar bişi bilmyor
- +1 yıl
yürrek...
- +1 yıl
6 kişiyi tek başıma indirebileceğimi iddia ediyorum. hodri meydan :)
- +1 yıl
Önce Seni Bir Güzel Bayıltırlar sonrada Elini kolunu ağzını bağlayıp ormanlık bir alanda 6 kişi birden tecavüz ederlerdi büyük olasılıkla sende popona baka baka zırlaya zırlaya karakola giderdin büyük ihtimalle ülkede adalet olmadığı için onları serbest bırakacaklardı Klavyeden yazması ne kolay demi ya yürrek olacak demesi bir karı kız için değermi ya 6 Kişiden dayak yemeye. sen fazla dizi izlemişsin dünyanın gerçeklerini gör artık yüreğine bile takarlar bu devirde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
307Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllahın malı...
O adam orada dayak yiyeceğinden değil, kendi dayak yerken saf dışı kalıp sana zarar verirler diye o kavgaya dalmadı. Bak mesela bu saatte halen daha tek parça ve tecavüze uğramamış halinle burada bik bik ötebiliyorsan, bu sadece yanındaki adamcağızın sayesindedir..
Bazen kaba kuvvet işe yaramaz, zeki olan kazanır..
Ama işte sen, halen daha neanderthal kadınından evrilemediğin için, bunu anlayacak kapasiten yok..
O adamı terket, kurtulsun senin gibi bir ayıdan..
Kendine daha zarif ve daha zeki; güzel bir kadın bulsun..
Hakkıdır çünkü..63 Yorumla
Soran+1 yılYazık be erkeklere bak biraz yürek ya hepiniz bu kadarmı aciz oldunuz?
- +1 yıl
Ulan salak, yürekli olmak ile salak olmayı birbirinden ayır, öyle gel karşıma..
- +1 yıl
Neden eic bu değil sevgili soran? adam mantıklı konuşmuş. Kızım 6 kişi. Psilik olmasalar sana laf atmazlar zaten.1-2 kişi de değil ha. Çocuğu bıçaklasalar ne olcak senin o tavan yapmış egon için? Yazık ya değerini öyle görüyorsun ayrıl çocuktan çocuğa yazık. Öyle birşey olsa ben sevgilimi uzaklaştırmaya çalışıyorum uyma onlara diye. Sevgilin de gitsin 1-2 kişiyi bıçaklasın ne mantıklı sırf senin tavandaki egon için
Şimdi dediklerimden ötrü kusura bakma ama
YA kızım o adam olmayan mahlukatlar sana böyle bir laf atmış ve
Sen Hala O Gereksiz Herifi yanında mı tutuyon?
Üstüne üstlük birde "Nişanlanacaksın" !!!
Kafayı mı yedin?
Benim sevgilim böyle birşey yapacak dakikasında
Bizzat ben kendim suratına sıkı bir yumruk geçirib ordaca terkederim.
Unutma bu gün sevgilisine söz ettirir yarın karısına.
Adam dediğin yanındakı kadına söz söyletmez. Gerekirse , gireceği kavgada ağzıyla burnunun yer değiştireceğini bilse bile o kavgaya girer sevdiği kız için.
Sana tavsiyem kaç kurtar kendini bundan.
Dayak yemekden korkup sana laf atan adamlarla kavga etmekden kaçan " adam"
Ne sana Eş
Ne çocuğuna Baba olur!!!49 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadaş şimdi tam olarak iş senin dediğin gibi olsa yani sadece sevgili olsalar o zaman eyvallah. Sen haklısın.
Ama sorun şu ki kız " Biz Nişanlanacağız" diyor. Yani anlayacağın iş Ciddi!!!
Kusura bakma ama sizde
"Nişanlanacağın Kız "-ı Namusdan saymıyorsanız orasını bilemem.
Ama bizde böyle. Eğer nişanlanacaksan o kız artık senin Namusun Şerefindir. Ona söz söyletmek şerefini ayaklar altına atmakdır.
Dediğim gibi bu bizde böyle.
Her kesin görüşü fikirleri farklı farklıdır.
Bu benim görüşüm. Ben diğerlerinin görüşlerine katılmasam bile en azından saygı duyuyorum. Lütfen azıcık sen de saygı duy.
@BOOOOOOOO - +1 yıl
Valla ben bilmem onu bunu onlar ne yaparsa yapsın;) ama bana isterse ordu gelsin yanımdaki benim helalim dediğim kişi ise gözümü kırpmadan dalarım ;)
siz onu bunu boş verinde.. sen o lafı yedin ya.. o çocuk ne yapsa yaranamaz.
bir düşün.. kavga etse dayak yiycek dayak yedi diye koruyamıyo diycen vurcan tekmeyi..
kavga etmemiş savunmuyo diycen vurcan tekmeyi..
buraya bak kızım..
g*t herkezde var önemli olan yanındakinin birşeyler yapmak istemesi değil mi?
5-6 kişinin karşısında dayak yiyerek mi seni koruduğunu kanıtlycak bu çocuk?
az akıllı ol.. 1-2 kişi olsa dalar döverdi de 5-6 kişi ile baş edemiyeceğini anladığı için
birşey yapamamış.. yoksa seni korurdu..30 YorumlaYa arkadaş yapmayın Allah aşkına !!!
Bari sinirini belli etseydi diyorsun. Sevgilin siniri belli edip uzaklaşınca kendini güvende mi hissediyorsun?
Sevgilini dizilerde oynayanlardan mı sandın? Birini döverken diğeri bekleyecek falan? :D
Onun iradesini ''miksinler'' yazmışsın da.
O çocuk onları dövmeye kalksaydı. Sevgilin yerdeyken bak kimi mikiyorlardı.
Güvende mi hissederdin o zaman?
O zamanda ''ne sataşıyorsun 6 kişilerdi !! '' derdin.
Bu kafada olmayın.
Bu kafadaysan da evlenme zaten yazık edersin çocuğa.90 Yorumla
+1 yılKardeşim aklını karıştırmak istemem ama ben olsam girerdim aralarına. Dayak yiyeceğimi de bilsem, bıçaklanacağımı da bilsem girerdim. Sonuçta ona laf atıldı ve ona zarar vereceklerine bana yapsınlar. Ne olursa olsun sevdiğini koruyabilmek önemli ve onu güvende hissettirmek önemli. Bence sevdiğini koruyamayan erkek bir hiçtir.
16 Yorumla
Soran+1 yılbenimde gözümden düştü zaten.
- +1 yıl
Evet dayak yemek önemli değil çünkü. Önemli olan sevdiğin kişi için ne kadar risk alıyorsun ve onu gerçekten seviyor musun? Sorusuna yanıttır bu olay. Böyle olaylar sevginin testini yapıyor aslında. Sevdiğim olursa gözümü kırpmadan girerim.
Soran+1 yılyani sevmeme ihtimali var diyosun. off ya bide nişanlım olucak bikaç ay sonra şu an ilişkiyi tekrar gözden geçirmeye karar verdim
- +1 yıl
Yuvanı yıkmak istemem. Sevmiyor da demiyorum. Seviyorsa bile çok risk alacak kadar değil demek ki. Çünkü insan ne olursa olsun sevdiği var ise işin içinde, birilerinin bir şey demesine gerek kalmadan kendisi dalar olayın içine. Bence de ilişkiyi gözden geçirmen de fayda var.
ciddi ciddi iliskide bulundugun insani, tanimadigin bir grup insaninn medeniyet yoksunu cahil ve dusuk bir davranista bulunmasini karsiliksiz sekilde biraktigi icin yargiliyorsan o iliskiye bakis acin bambaskadir bence. orda kavga cikarmasi ne sana olan sevgisinin ne de saygisinin ispati olurdu bence
80 Yorumla1- yenılecegı bır savaşa gırmek ıstememış sonucu degıstıremezdı,
2- sen nasıl olurda böyle bırseyı düşünürsün? nasıl bır kişiliksin? ayıp degılmı?
kavgayı erkeklık olarakmı dusunuyorsun sen? evet dersen kadın erkek ayrımı yapanlara laf atarsınız , sen dalsaydın o zaman kavga erkeklık degıl dıyorsan zaten bu baslıgı acmamalıydın,(kavga etmek ıcın burada degılım sadece fıkır alışverişi bu) ben senın sevgılın olsaydım ben kesınlıkle kavga ederdım cunku boyum posum yerınde 2-3 ındırırdım dıgerlerı benı doverdı ama onlardakı hasar daha fazla olurdu, bunu bu şekilde düşünmen cok gereksiz benım görüşümce.20 Yorumla1- Karsidaki 6 kisiymis sen bu adami battal gazi felan saniyorsun herhalde?
2- isterse tekvando karete bilsin 6 kisinin arasinda kalsa bir anda bicak darbesi yiyebilir hadi mazaallah sevgilin oracikta öldü ozamanda derdin keske dovusmeseydi..
3-Erkeklik sadece kavga etmek degildir kim bilir o cocuk o an neler hissetti belkide kavga etmek istedi ama senin yaninda dayak yemek cok utanc verici olabilirdi belkide ha belki ben olsam dovusurdum ben korkmam ama sevgilin korkabilir herkes korkmayacak diyebirsey yok normal seyler bunlar asıl senin bu tarz seylere aldiris etmemen lazim öter öter dururlar sokak serserileri..24 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((
- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam girer öyle güzel bir dayak yerdim ki anlatamam. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif451 Yorumla- +1 yıl
+1 :D
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu ne igrenc bir egodur boyle yaa.. Ne yapmasini bekliyordun cocugun, Karamurat gibi hepsini parcalamasini mi? Boyle bir olayda sevgilinin yaninda olup onu teselli etmen gerekirken, "ayrilsam miiii" diye dusunmen, beni o cocuga acimaya itti senin gibi biriyle birlikte oldugu icin...
64 Yorumla- +1 yıl
Aahhahwhsh kahkaha attım gece gece
Soran+1 yılKara murat iyiydi şaka maka guvende hissetmiyorum yaninda elimde degil
Yuri boykami sandın cocugu sen a. k?, ayrica burada ben girerdim falan diye atip tutanlar inanin noel baba varolusu sizden daha inandırıcı geliyor, ben asla kavga etmezdim ama bir hayırdır çekerdim kendi semtimde zaten boyle bir mevzu olmazda kavga edicem aksam dondugumde benim hesap sorucak ne annem ne babam var o cocugun annesi babası ne dicek hic dusundunmu oğlunu kanlar icinde görünce falan? Bide ne ugruna bu hale geldi sen onun namusu dahi degilsin nisanlanmadigin sürece ayrıl senin gini karakter bozuklugu yaşayan özenti bir insanla beraber olmasin yazik çocuğa
43 Yorumla- +1 yıl
helal olsun l*n sana bunlar hep dizi izlemişler gaza gelmişler türk dizilerinde oluyorya adam kız için 10 kişiye dalıyor bir tek dudağı kanıyor o 10 kişide kaçıyor asdas
- +1 yıl
Aklımdan gecenleri dillendirdin hacı
Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Yorumlara Baktımda Bir Çok Yorumda Sevgilini Küçümsemişsin. Hanımefendi Devir Eski Delikanlılık Devri Değil. Memlekette İp Kopuk Dolu. Yanında Bir Erkek Bulunan Bayana Laf Atılıyorsa Bunu Daha Çabuk Anlaman Gerekirdi. Bir İki Kişi Desen Anlarım. Bırak Simdi Sevgilim Dalacak Olsaydı Tutarım Ayaklarını. Sen Bu Zihniyete Sahipken Sadece Bakardın. Amacım Seni Kõtülemek Değil Ama Sevgiline Büyük Saygısızlığın Var. İnsanlar Dostuna Bile Güvenmezken Sen İnsana Saygısı Olmayan 6 Mahlukatın Arasına Sevgilinin Neden Girmediğini Sorgulayıp Onu Burada Küçümsüyorsun. Bencede Ayrıl O Çocuktan Çünkü Haketmiyorsun. Yanında Taşıdığına Laf Edecekler ve O Birşey Yapamayacak Onuru Zaten İncilmiştir Senin Destek Olman Lazımken Köstek Oluyorsun. Koynumda Yılan Beslemişim Deyimi Burada Gerçek Oluyor. . . .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu olayın gerçekleştiği yere göre değişir. Bu yerin yani mahallenin kültürü ile alakalıdır. Benim başıma geldi mesela fatih'te geldi. 5-6 kişi kız kuzenime ağır bir laf attı. Hastahaneden gelioyorduk teyzemin kanseri ortaya çıkmıştı. İşte o an laf attılar. Fatih'i bilenler için anlatmak isterim. Karagümrük'ü geçtikten sonra Çarşambaya doğru giderken sol taraf Çarşamba sağ taraf farklı bir yerdir. Yani iki farklı dünya vardır ve sınırı o iki şeritli yoldur. neyse o kafa ile bir anda döndüm ne dedin l*n sen diye. önce biri çıktı ona koyunca üstüme çullandılar. Esnaf vs ellerinden aldı beni. Kız kuzenimde ağlamaktan bir şeyler anlatamıyordu kimseye. Esnaftan biri öyle semtimize gelip gençlerimize iş mi koyuyorsun dedi. İş namus işiyse evet dedim. Sonra en son çocukların birinin üzerinde o bana laf söyleyen adamı gördüm. Allah hepsinden razı olsun hem kurtardılar hem dövdüler. :) Yoksa iyi paket ederlerdi beni.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn azından korumuşsun şerefinle
+1 yılÖyle lafta olmuyor o işler canım. Battal gazinin oğlu falan sandın herhalde sen sevgilini. Sana laf atmaları elbet zoruna gitmiştir fakat 6ya 1 dalmış olsa muhtemelen feci şekilde dayak yerdi ve senin yanında küçük düşmekten korkardı. Sen yediğin lafla o da yediği dayakla kalırdınız.
62 Yorumla- +1 yıl
Bence haksızsın neden diyiceksin gurura yediremez insan be döner bakar hayırdır birader ne diyon sen der yani sevgilisinin yanında kavga etmesi hoş olmaz ancak sen uzaklaş burdan diyebilir ben galiba öyle yapardım ama sevdiğim kıza tabiki akıl karı değil dayakta yemek var dayak atmakta büyük ihtimal dayak yerim ama bir kaçınıda sağlam benzetirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
deli cesareti olurdu... 6 kişilik grupla gezenler kalabalık olmalarına güvenip laf atarlar zaten. o tipler yanında bıçak silah vs de taşır. ya birisi çıkartıp saplasa çocuğa deşse yolun ortasında çok mu iyi olurdu? biri mezara girerdi ötekine de kaltak muamelesi yapılırdı. sonra yaşa bu vicdan azabıyla yaşayabilirsen. hiç biri erkeğiz teker teker geliriz demez ;)
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAltı değil, altibinaltıyüzaltmışaltı kişide olsa yanımdaki kız arkadaşıma laf atacakalar ben sessiz kalacam. öncelikle kız arkadaşımı hemen bir taksi çevirir ordan uzaklaştırır ve sonra adamara dalardim, analarını s... krdim!
31 Yorumla
Soran+1 yılHelal valla ne diyim
Ayril o adam seni alip goturseler ayhh yapmayinn durun diye bagirir anca
64 Yorumla
Soran+1 yılsümsük işte. light erkek
Soran+1 yılBana bişey olur diye yapmamış
Mantığın olmadığı bir beden de yürek işe yaramaz. Ayrıca arkadaşlar kavga etmenin basit kolay bir şey olduğunu mu düşünüyor? Günümüzde yumrukların konuştuğu kavga sayısı oldukça azaldı -ki 6 (altı) kişi zaten laf atacak kadar alçaldıysa düşünün ne yönde bir kişiliğe sahip olduklarını ve o çocuğun hayatında sadece sen yoksun düşünmesi gereken bir geleceği ve en önemlisi ailesi var. Yarın iki gün sonra onun yanında olacağının garantiside yok. Dolayısıyla niye riske girsin?
310 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Hiç bir erkek kavgadan korkmaz en fazla dayak yersin ya da döversin. Bu iki ihtimal her zaman için geçerlidir fakat birazda mantıklı olacaksın. 6 (altı) kişinin arasına gireceksin! -ki bu altı kişinin karakteri ortada! Bu arada "yok ben girerdim","yok ben döverdim" diyen klavye erkeklerine selam olsun.
Soran+1 yılyarın yanımda olcağının garantisi yokmuş. kaçıncıya söylicem nişan tarihi belli oldu
- +1 yıl
1. Nişan tarihi belli oldu demek somut bir şey değildir.
2. Diyelim ki nişan tarihi belli oldu. Sevgilini, nişanlacağın kişiyi nasıl olurda 6 (altı) kişinin arasına girmesini istersin? Sonuç itibari ile adam temel reis değil ya!
3. Mantık kavramından yoksun musun sen? 6 = 1 sence de tuhaf değil mi?
Soran+1 yıliyi de o biraz artislik yapsaydı hiç olmassa sokak ortasındaydık ben bir bağırsam milleti toplardım ama beyefendi direk kolumdan tutup ikimizide ordan uzaklaştırdığı için bize denilen lafları yemiş olduk...
- +1 yıl
İlk olarak ne kadar düz mantık bakıyorsun! Erkek arkadaşın diklenmesine diklenebilirdi. Sonuç itibari ile zaten 6 (altı) kişi tarafından çevrilmiş ve erkeklerde bu gibi durum söz konusu olduğunda dayak yiyeceğini bildiği halde diklenme yaparlar çünkü sonuç zaten kaçınılmaz bir duruma girmiş. Çocuğun burada ki amacı seni oradan direk uzaklaştırmak ve diklendi diyelim oradan bir tanesi sana el tacizinde bulunsa, daha kötü bir şey yapsa ihtimallerini göz önüne almıştır zira böyle bir şey olsa şu an ki psikolojik durumundan daha çok etkilenirdi! Bu arada sokakta artık birisi bağırınca (bayan da olsa) toplanmıyorlar! Lütfen dizilerde kurgulanan kavgaları, kavgaları ayıran yardımsever kitlenin, dizi/film başında belirtildiği gibi "hayal ürünü" olduğunun farkına varın.
Soran+1 yılbilmiyorum artık sevdiğinden şüpheliyim hadi insan olur kavgacı olmaz ama bide sinirlendiğine göre yemedi.
- +1 yıl
Peki o halde sana mantıktan ziyade duymak istediğin cevabı vereyim -ki için rahatlasın. Saygı değer soran kişi erkek arkadaşınız tam bir korkağın teki gücünü ve kuvvetini sadece kendinden zayıf kişilerin üzerinden uygulayabiliyor. Hazır nişanıda yapmamışsınız bir an önce ayrıl nitekim ilerleyen zamanlarda da sizi bu gibi "kalabalık olmayan" gruplardan koruyamaz ve ortaya meze edebilir. Cüneyt arkının varisleri olarak bir yumruğumuz ile 6 kişiyi devirebildiğimiz halde, Tarkanın bileğine sahip olup bir ittirmeyle 10 kişiyi düşürebildiğimiz halde bunları yapmamış! "ayol kılıbık o kılıbık."
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşte erkekleri o duruma düşürmemek için oranızı buranızı belli edecek şeyler giymekten sakının. Sadece erkekler için değil Allah'tan korkun, sakının. Ondan sonmra bana laf attılar, erkek arkadaşım beni savunmadı falan filan. Bunlar boş şeyler. 6 kişiye karşı çocuk ne yapsın. O anda kafa tutması lazımdı onlara. Ha baktı ki daya yiyecek o zaman kaçardı. Kusura bakma dayak yenen yerde kaçmak gerek.
21 Yorumla
Soran+1 yılMantığa bak. Iyi en azından bişi deseydi demedi
+1 yılsenide anlıyorum ama 6 kişilk serseri grubuna saldırmak aptallık olurdu. herşey olabilir (bıçaklanma vurulma şişlenme). yerine göre arkadaşın iyi yapmış ama doğru olanınıda yapmamış. sanırım usül erkan bilmiyo kendisi. şöyle yapabilirdi. yanlarına kendinden emin tatlı sert bir tavırla yaklaşıp yanında arkadaşı olan bir kıza laf atmak yakışıyomu? var mı delikanlılıkta böyle bir racon demesi. üzerine gelinmesi durumundada siz bir ağır olun bakalım kızı bir göndereyim geliyorum denmesi lazımdı. zaten extra large piskopat değillerse kızın yanında hiçkimse saldıramaz saldırmaz. sende çok uzatma derim. bak seni seviyoki sinirlenmiş. bidaha böyle bişi yaşanırsa yine pasif kalıp olayı çözemesse yol verirsin. hemen verirsen onada haksızlık olur..!
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba ama elimde değil. O an laf atılınca öyle sinir oldum delirdimki, bişey yapmasını bekledim birinin kendimi savunmasız hissettim. En yakınımdaki insan da ses çıkarmayınca öyle düşündüm.
- +1 yıl
tamamdır ozaman olay çözüldü olayı unut dediğimi yap inan daha hayırlı olacak..! tekrardan benzer bir sıkıntı olursa söylersin bakarız bir çaresine :)
Beraber çay partilerine günlere falan gidin kısır , börek , poğça takılın beraber one ulan öyle erkek mi olur her ne olursa olsun kaç kişi olurlarsa olsunlar sonunda dayak yiyecegini bilsende sevgline karına ve kızına asla laf söyletmyceksin !! Sktr et yavrucum sen o çocugu popon çok güzelse gerçektne bulursun güzel birilerini :))
13 Yorumla
Soran+1 yılValla hiç tepki vermedi hayırdır felan bile demedi yani..
Soran+1 yılSorma ya sonumuz öyle olcak
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. O 6 taneden 1 tanesi taktı bıçağı veya çekti silahı vurdu öldü gitti sevgilin. En fazla 3-5 ay ağlayacan, sonra normal hayatına dönecen. Daha mezarda cesedi çürümeden yeni sevgili bulacan. Ondan sonra hanımefendi hayatına bakacak olan gencecik çocuğa, arkada kalan anasına babasına olacak.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü olmş. en azından bir laf sölemesi lazmdı. zaten dayak da yemezdiki sen bir çığlık atsan herkes toplanırdı. aralarına girme cesaretni göstermesi gerekiodu. burdaki erkeklern hepsi korkak baksna şu yorumlara. resmen dayak yemekten korkuorlar karı gbiler aynı.
27 Yorumla- +1 yıl
Kavga ettim diyelim ki bir kadın için asla kavga etmem arkadaşım için ederim kadın için etmem, daha 4 gün önce silah çektiler karakolda süründüm öldüm diyelim hesabını sen mi vereceksin it !
- +1 yıl
Aynı boku acaba siz bizim için yapar mıydınız..
Soran+1 yılAynennnnnnn +77266252167182
Cevap sahibi+1 yılerkekmisnz l*n siz. siz gdin örgü örün.
Soran+1 yılAynen yaaa bize laf atılınca korumuyolarsa neye yarar
- +1 yıl
Sizin yetiştireceğiniz evlatlardan hayır gelmez memleketim şu cehaletten kurtulamadı gitti anasını satayım. Sonra da amerikanbizi niye sömürügor müslümanlar neden geri kalmış... al işte kafa bu. Azıcık doğruyu göstermeye çalışıyorsun kari gini oluyorsun. Sen erkek cocugun olursa onu boyle yetistir sonra o da gitsin elin dengesiz kizi icin kendini oldurtsun de o zaman anla evlat acisi kolay dimi.
Cevap sahibi+1 yılkız için değil mesele kız değil. kızkardeşine biri laf atsaydı napıcktın.
Kızım saçmalama ya :D öf o kadar saçma sapan düşünüyorsunuz ki okurken gözlerim kanıyor. Adam 6 kişiye nasıl dalsın. Engel olurduk herhalde demişsin He olurdun. Laf atan adamlar belli ki epey Soysuz ve söylesem yorumumun kaldırılacağını bildiğim için soyleyemicegim bir sürü bişey daha. Bunun koruyamamak ile alakası yok. Böyle saçma iş olur mu.
108 Yorumla
Soran+1 yılOlur kusura bakma bana laf atılıyosa oda sessizce uzaklaşıyosa öyle bir sorun olur ki.
Soran+1 yılÇocuk benim gibi cevap vermeyince ojun yanında ses cikarmayani bulursa kurban kessin. Hepiniz erkek yalakasısınız. burada böyle diyonuz sizin başınıza gelse artislik yapsın diye gotunuzu yırtarsınız.
- +1 yıl
:D 21 yaşındayım hayatımın hiçbir döneminde erkek yancısı olmadım ahahaha. Feminizm sende kelime bende damardan akan kan bacım :D benim de ilişkim var. Hem de 5 yıllık. Böyle bir durumla karşı karsiya kalmadım orası ayrı. Ama kalsaydım önemsemezdim. Çünkü dediğim gibi adamlar Soysuz benim Sevgilimin ne suçu var onlara dalacak da bir de üstüne canı yanacak. Ben buna göz yumamam. Çünkü benim canım yani. Kılına zarar gelsin istemem. Hadi daldı o soysuz itlerden biri bıçağı çıkardı soktu. Bu daha mı hoş? Yanımda sevgilim olduğu halde bile abazaliktan kudurmus 3 5 köpek bana laf attı diye sevdigim adamı onların önüne sürecek değilim. Sende sıkıntı var. :D artistlikmiş ha senin derdin egon tatmin olsun da adama nolursa olsun önemli değil. Anladık biz seni :D
Soran+1 yılSen çok olgun davranma çabasındasın ben öyle olamıyorum laf atma felan bana ters
Soran+1 yılO ilk kendi kıçını kurtarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın elbette bişey yapmalıydı. Benim sevgilime bir süre benim için öyle böyle dediler hem bıçakladı hem başkalarıyla kavga etti insanda yürek olcak yürekk herkesi susturcak sevdiği kadın için ailesine bile rest çektii bunumu yapamayacak !!
34 Yorumla
Soran+1 yılyürü be kızım çok doğru söylüyosun benim için bişeyleri göze alamayan korkaktan ne beklersin ki?
Cevap sahibi+1 yılAynen öylee. Korkak bir erkek eksilemiş bile :) senin için tüm dünyayı karşısına alır bir insanın yüreği olsun yapamayağı yok
Cevap sahibi+1 yılBunu eksileyenler de korkaklar hicbir seyi goze alamayan zavallilar. Hala burda misin?
+1 yılİsterse bir sülale adam olsun dayak yer ölürüm yinede altta kalmam çok seviyosam ama kimi erkek var çok kavgacı değil sakin oluyoda senin ki sinirlenmiş 3 saat demek ki bu durumda yememiş oluyo kusura bakma
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. Offf ne döverlerdi beni biliyormusun anam anam anam tadı bile bir başka olurdu :) kızım eline çöp poşeti al gez onu yanında gezdireceğine. Süs köpeği olsa havlardı o yapmadı ise vur tekmeyi :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl++++1 ne yazıkki seviyoruz
Soran+1 yılKarşılık vermeme ihtimalı var.
dümdüz bakıyorsun olaya tabi ki altı kişinin arasına dalınır 6 kişide normal olarak dayak atar bu kısma kadar sorun yok.. Fakat mantıken ya yanımda ki sevgilime birşey yaparlarsa diye düşünür insan ister istemez. Mesele orda sensin ve bu yüzden bu riske girememiş olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemicem artık moralim yerlerde
+1 yılşöyle söyliyim sevseydi 6ymış 10 muş fark etmez dalardı öleceğini bilse bile. şimdi bunları dövmeye korkuyorsa ileride ne olur acaba?
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle tatlım
+1 yılDayak yiyeceğini bilse bile o dövüşe girmeliydi en azında sevdiği kıza laf söyleytmiyo olurdu şereflice dayak yerdi
21 Yorumla
Soran+1 yılAynennn +1
+1 yılAgzini bile acmadi mi? Yehaaaa muthis bir cocuk bulmussun aksamdan aksama evde doversin stres atarsin evlen bence.
16 kisi bile olsa lafimi esirgemez gerekirse guzeeel bir dayak yerdim.11 Yorumla
Soran+1 yıl+++111
ya emin ol en iyisini yapmış noluyor felan deseydi en azından deseydi büyümeden engellerdik diyorsun nasıl engelleyecektin 6 kişinin hangi birini engelleyecektin sana laf atan insanlar emin ol sana da zarar vermekten çekinmez zaten ve sevgilini bir güzel döverlerdi hatta dövmenin ilerisinede gidebilirdi.. ve bir erkek için sevgilisin ya da ailesinin yanında dayak yemek kadar kötü bir şey yoktur.. ya sevgilini bıçaklasalar felan o zamaN diyecekt, in ki aşkım keşke karşılık felan vermeseydin it ürür kervan yürür felan diyecektin o yüzden en iyisini yapmış senin bu kadar kafana takacak bir şey yok yani hem sende onu seviyorsan eğer onun zarar görmesini istemezsin iyiki öyle yaptı demen gerekirken sen ayrılsammı ondan diyorsun senn onu pek sevmiyorsun galiba...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dalsaydi oda nolucakti birisinden bicak yese mesela? sonra burqya gelip '' sevgilim benim yuzumden dayak yedi ya da bicaklandi die yazardin. '' dogru olani yapmis kimse kimse icin 6 kisiye tek dalmaz.
72 Yorumla
Soran+1 yılIyi halt etti simdi yaninda guvende hissedemiyoz
+1 yıl6 kişi varsa müdahale sınırı laf atmak olmaz.. 6 kişi diyorsun.. bak sonuçta sana birşey olmamış.. belki dalsaydı onu döverlerken sana da başka birşey yapacaklardı? korumak her zaman güçle kuvvetle olmaz.. akıl mantık da önemli... böyle saçma bir sebepten çocuktan ayrılma..
11 Yorumla
Soran+1 yılOff off depresyondayim
O seni sevmiyomuş sevseydi o şekil davranmazdı ben daha dün 5 kişiye saldırdım ve onlarda ki hasar benden çok ya da bende hasar olsaydı ne değişirdi? Biz bu dünya hayatını ahireti sevdiklermzle bir arada kalmak için yaşamıyomuyuz? Valla bir canım var onudasevdiğim için vermekten gurur duyarım kahpeliğe lüzum yok...
05 Yorumla
Soran+1 yılNişanlanıcaz. Beni sevmiyosa benim için kavga etmiyosa kim için etsin?
Soran+1 yılEvet öyle bir durumda etmesi lazım ne laf attıklarını görmedin herlade güncellemeye bak
@SinirliBiber ben o dediğini zamanında yaptım. O zamanlar lise yıllarımızdı. Deli fişek gibiydik. Kız arkadaşıma biri laf atmış en iyi arkadaşımla okul basmaya gittik. okula gittik 2 kişiye 10 kişi kavga ettik. Ama ne kavga döner bıçağıyla tokat yedim l*n :) hiç döner bıçağıyla tokat yedinmi. Adamlar farklı dövüş fantezileri kullandı üzerimizde...
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azından yürek var
- +1 yıl
:D bizde okul basmistik anilarim canlandi :)
- +1 yıl
Dayak yemek adam öldürmez. İyidir arada. :):
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yeminle diyorum birgun sevgilimle parkta otryz Çicek satan cocuk geldi zorla satmaya Çalışıyor almadım bıkıyorum piclik yapcak geri vites yapmadım baktım artistlik yapıyor Kalktım dövmeye birden abartmıyorum 20 kisi oldular o an dayak yiyeceğimi biliyorum ama hala kaçmadım hepsine gider Yaptım olay büyümeden oradakiler ayırdı ama korkmadın korkmam hiçbir zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsunnn beee sen git çocuk felan yap soyunuz tükeniyo.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTe Allah ım ya bu nasıl bir bencilliktir. Sevgilin 6 kişiyle kavga etseydi sence ordan sağ çıkarmıydı dayak yerdi tabiki. Erkekler için en zor olan şeydir sevgilisinin yanında dayak yemek. 6 kız sen yanındayken sevgiline laf atsa sende olay çıkarsan kızlar seni dövse mi iyi olur yoksa o an sinirlenip birşey yapmasan mı iyi olur?
6 kişiyi dövemiyceği belli süperman değilse tabi en mantıklı olanı yapmış33 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi :))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılHic ses cikarmamasi baya iyi geldi
+1 yılGelmiş burada, "sevgilimden ayrılsam mı? Benim için kavga etmedi." diyorsun da bacım adama sormazlar mı sen ne b*k yedinde millet sana öyle bir laf söyledi acaba.
Kadın var çarşaf içinde sadece gözleri görünürken bile gel beni... der oo gözler.
Kadın var ne giyerse giysin, benim diyen erkek gözünle bile bakamaz bırak laf atmayı. sen o çocuktan kesin ayrıl yakma çocuğu başını.10 Yorumlaeğer gerçekten böyle düşünüyorsan erkek olsaydım seni o anda terkederdim.
1214 Yorumla
Soran+1 yılTerk et korkaklıkta mastır yaptınız
Soran+1 yılBana ters sessiz kalmak seni bilemem
- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
canım benim erkek dediğin zekasıyla döver adamı. şöyleki benim nişanlım benim yanımda birisine kafa göz dalarsa gözümden düşer. tepki dediğin olay hayvan gibi dalmaksa karşındakine kusura bakma ama basitlik. Birisi bana laf atıyorsa o benim yanımda efendiliğini bozmaz, çünkü benden başkasıyla ilgilenmez. Ancak ben takmıyor zannettiğim her olayda nişanlımın o laf atan ibnenin plakasını aldığını, ve daha sonra onun utancından insan içine çıkacak hali kalmadığına kaç kere şahit oldum. ha bunu yine kavga dövüş yapmaz o ayrı. Ha şu olur boksör olayındaki gibi iş bana fiziksel zarar verme boyutuna geçmişse onu ben bile tutamam o ayrı. Ancak öyle laf atma gibi basit işlerde senin dediğini yapmayacak. Sana gelince ergen bayan. salak mısın kızım sen sevdiğin adam yem mi ki 6 tane itin arasına atabiliyorsun, o kadar mı rahat vazgeçiyorsun ondan. büyü biraz artık. Kendi olsa dövermişmiş o beyin var mı ki sende o gt olsun.
Soran+1 yılÜşenmedinmi bunu yazarken işsiz seni aklı sıra bana akıl veriyo
- +1 yıl
helal olsun, bravaaaaaaaaa bravaaaaaaaaaa
Soran+1 yılBişi verilmezse bir sus çeneye bak ne yazıyosun o zaman
Soran+1 yılKonuşturuyosunuz. Ayrıca kendinde 18-24 yaş grubundasın :D :D :D :D :D :D
O kadar yorum okudum Üşenmedim. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm. Ve benim düşüncem şu ki, sen orda sevgilinin kavgaya girmesiyle ego tatmini yapmış olacaktın. Çocuk dayak yiyince bu sefer ezik muamelesi yapacaktin. Şimdi orda yapamadığın ego tatminini burada düz duvara tırmanan erkek parçaları ilə yapıyorsun. Ne kadar acı olsada böyledir cici kız, oğlan en doğrusunu yapmış senin gibi birine değmez yani
47 Yorumla
Soran+1 yılÇok salaksın keşke ölsen.
Soran+1 yılIşsiz
- +1 yıl
Ahaha :D
- +1 yıl
Analizin a. Koymuşsun lan! (adını)
6 kız laf atsa sevgiline sen 6 kıza dalcan mı? ananı ağlatırlar 6 kız elin bebesinede rezil olduğunla kalırsın. çocuk sinirlenmiş ne yapsn 6 kişi orda onun ağznı burnunu kırarlardı sana rezil olmamak için bişy dememiştir biraz hoşgörülü olun.
111 YorumlaAnasını satiyim ben bir kişiyle bile laf dalaşına girdiğini görsem kalp krizi geçiriyorum kız da ki lükse bak vay *
100 Yorumla
+1 yılkavga etmesi saçma çünkü baya baya dayak yerdi ama manitana öyle laf atıyolarsa en azından sinirini belli edip konuşması lazımdı hiçbişe yapmamak olmamış :D
32 Yorumla
Soran+1 yıldepresyondayım 2 gündür
- +1 yıl
depresyon geçerde çocuğun ağzı yüzünün değişmesi biraz daha fazla sürebilir depresyona girmen daha mantıklı :D
Klavye delikanlıları bitti klavye delikamlıları çıktı yani şimdi. Kızım burdan boş yapmayın. Elinden gelen bişey olsa zaten yapardı erkeğin omuzuna yükleyin yükü anasını satayım. 6 kişi sevgilini gebertene kadar dövse çok daha iyi olucak sana attıkları lafıda onlara yutturmuş olucaktı dimi zaten. Beyin bedava al.
14 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ses çıkarmaması daha fena
Soran+1 yılBen mi laf arttırıyorum ben naptım ya suçlu ben oldum tabi
Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Sen götü aç senin için kavgaya girsin sen ondan sogudum diyosunya bende o* kilikli kizlardan sogudum bu kendini bilmez hal ve tavirlarindan siz dikkat edinde ozaman biri laf atarsa delik desik edelim siz kasar gibo giyinij o got bas belli olsun snra ay laf attilar anani bile s*kerler
21 Yorumla
Soran+1 yılSusun be korkaklar
sen ; eşin yanın da veya sevgilin yanın da hanım gibi olsan oranı buranı allamasan usulüne uygun giyinsen sana hiç kimse laf atmaz, atamaz velev ki attı ordaki hal yanındaki kişiye destek verir.. yanındaki çoçuk baktı sana bu kız zıpır bunun için dayak yemeye değmez duymamazlıktan gelmiştir.. ÖNCE SEN KENDİNİ BİLECEKSİN... HAMFENDİ OLACAKSIN :)
34 Yorumla
Soran+1 yılYa akılsız kış mevsiminde ne kadr açabilirim? Hadi actım laf atması mı lazım? Dönüp bakmadım bile
Soran+1 yılYav bir git ya.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. dayak yeseydi erkek mi olacaktı? en doğrusunu yapmış, 6 tane erkek diye geçinen puşt yüzünden başını belaya mı soksay dı? diyelim ki her hangi bir nedenden ötürü erkek arkadaşının yanın da silah var 6 sını vurdu. o hapse sen başka bir erkeğin kollarına.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sevdigin kıza dediklerini yermiydin sen o yedi iste
Ayrıl sevenlerin arasını bozmuym ama ben olsam olumuna ister bıçak olur ister silah sen namusunu koruyamıyorsan nolcak bu iş annene laf attılar oda bir namustur nolcak atalarımızdan boylemi oğrendik biz
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya türk erkekleri bozuldu kardeşim
+1 yılHarbi utan kendinden o çocuk 6 kişi arasına girecek senin güveni kırmamak için dayak yiycek Belkide bıçaklanıcak sonra sana saldıracaklar bunu mu istiyodun? Bide ayrılsam mı diye soruyo ayrıl azizim ayrıl Zararın neresinden dönse kârdır çocuk için ha bide şunu unutma cesaret ve aptallık arasında ince bir çizgi vardır.
102 Yorumla
Soran+1 yılBide sevdimmi gözü hiçbişey görmeme olayı var
- +1 yıl
Bebe Cüneyt Arkın sanki ne bekliyon 6 kişiye dalıp hepsini dövmesini mi
+1 yılHaklısın canım benim ama o da 6ya temmuz kesin dayak yiyecegi ve sana rezil olmak istemediğinden yapmıştır öyle.
33 Yorumla- +1 yıl
6Ya tekmis*
Soran+1 yılEvet ama genede çok moralim kötü yaa psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Önünde dayak yese daha çok sogurdun emin o:)) l
Bnce kesinlikle bişey yapmaliydi dayak yiyecegini bilsede yapmasi gerekirdi insan sevdiği için herşeyi goze almali:))
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tatlım ya erkekler korkak olmuş baksana yorumlara.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyürek işi sevği olmadan olmaz demekki sevilmiyorsun..
sevğilimin kıymetini daha iyi anlıyorum şimdi. lisede voleubol takımındaydım tribünler bana tezehueat yapınca kaltı koca tribüne alayınızın mk l*n terbiyeli olun diye bağırıp susturmuştuu.. işte erkeğim benim ya :)12 Yorumla
Soran+1 yılNişanlanıcaz be seninki iyimiş
Cevap sahibi+1 yılama şimdi bak sevğiline yanlış yorum yapmak istemem. bu biraz yapı meselesi yani korkma değil. daha sonra olacakları düşünüp senin orada daha çok rezil olabileceğini düşünmüşte olabilir belki.
bakma sen ilk görüşüme. seni gerçekten sevip sevmediğini ancak sen bilirsin, buradakiler değil.
Aynı şey başıma gelmişti sevgilim sadece sinirlenmekle kalmıştı bende 1 hafta moral yerlerde gezdim :) cesareti yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAl işte erkekler böyle napalım lanet olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayak yeseydi buraya baska soru baslikla gelirdin sevgilim hastanelik oldu iylesmesi 1 ay surer acaba ayrilsam mi diye sorardin ne mantiksiz insansin yahu sen
En dogrusunu yapmis asil sevgilin seni terk etmeli dusuncesiz63 Yorumla
Soran+1 yılOna caktirmadim ama depresyondayim
- +1 yıl
Bu durum yüzünden mi depresyondasin :D
Soran+1 yılEvet :/
+1 yılBunu yazan kullanıcı ne kadar sorunlu olduğunı belli etmiş e cahil neden 6 kişisinin arasına dalsın kazanacağı şeyne ya arasından biri bıçaklı çıksa ya birinde tabanca olsa hiç düşünmüyosunuz bunları boksör olsada aynı şey bir bıçağa tabancaya kim dayanabilir ben görmedim daha hiç ben o erkeğin yeriden olsam senin böyle bir cümle kullansığını duysam ilk senden ayrılırdım.
22 Yorumla
Soran+1 yılOna çaktırmadım ama moralim çok bozuk
- +1 yıl
Sana laf anlatıyoruz diyoruzki sen adamın canından dahamı önemlisin sen nesinki sadece bir sevgilisi hiç ailesi dostları arkadaşları akrabaları yok mu bu adamın nedensenin için bunca şeyden vazgeçsin sen neyisin eşimisin sadede sevgilisisin hayır yani böyle triplere girip adamın asabını bozuyosunuz buraya 18- alınmamalı artık
- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılDerdin ne.6 kisiye ne yapabilir cocukcagiz.. canindan mi olsaymis. En guzelini yapmis. haklisin sana guven vermesi de gerekiyordu ama anlattigin sartlarda biraz zor. Sevgilini de anlamak lazim. O 6 hayvana gelince laf arma cesaretinde bulunmalari beni sasirtti.
11 Yorumla
Soran+1 yılO 6 sını zaten Allah'a havale. Sevgilime hiçbişey çaktırmadım, ama moralim baya bir bozuldu.
15 yaşımda falandım mahalleden bir kız arkadaşım vardı çocukluktan beri tanırız birbirimizi ben bide onun arkadsı vardı 2 kız bide ben geziyodk falan laf attılar hepsi seninmi tarzında birşey demslerdi 4 kişilerdi p*çler karsılık verdm bende üstüme yürüdüler o an kaçmak aklıma gelmedi gelse kaçardım herhalde fdsfdsf 1 tanesini fena halde dövmstmde geri kalan 3 ü belamı s*kmşti :D :D Ama çevredekiler ayırdıktan sonraki kızların 2 side okadar güzel ilgilenmstiki yediğim dayağa değdi yani :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYüreklisin
Soran+1 yılTam olarak öyle üstlerine başlarına dikkat etmedim ama biri serseriydi ona eminim
Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. valla 6 değil 300 spartalı karşıma gelse böyle bir durumda gözün döndü mü görmeme karşımda kim olduğunu ee sonuçta kız arkadaşım namusun varsa ortada geri adım atmam
13 Yorumla
Soran+1 yılHelal +1
Hocam sen kendini bir erkeğe muhtaç hissediyosan, korunulması gereken bir zavallı olarak hissediyorsan hele hele beni koruyamiyo bu ya napsam ayrilsam mi gibi bir laf edebiliyorsan bence ayril da çocuk senden kurtulmuş olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsam benden değil o zavallı korkularından kurtulur.
- +1 yıl
Hocam kusra bakma da şu üslubundan ve söylediklerinden asıl zavallının sen olduğunu anlıyorum. Yinede bilgilendirme olsun bir daha böyle birşey olursa hayatında yapılacak şey enbyakın karakola gitmek ya da 155 i aramak olsun. Şikayetçi olursan sözle tacize girer ki 6 sı da 1 yıldan daha uzun süre cezaevinde kalır sicillerine işler. Bir hukuk devletinde insanları sevgilileri kaba kuvvetle korumaz kanunlar korur. Diyelim ki sevgilin kavga etse ve birini yanlislikla yaralasa bu defa sevgilin yillarca surunurdu. Cezaevinde sana anlattigim bu durumubyasayan o kadar çok insan var ki. Haklarini bil sen bir Türk kadını olarak sevgilinin ya da baska bir erkegin korumasina muhtac degilsin
+1 yılTrolluyor musun sen? Gerçekten bu kadar aptalca düşünüyor olamazsın değil mi!
712 Yorumla
Soran+1 yılNe trollü dünden beri sinirden elim ayağım titriyo
- +1 yıl
Yazık çocuğa :/
Soran+1 yılMerak etme kurtardı kıçını hiçbişey olmadı
- +1 yıl
Sana aşık olduğu için yazık çocuğa dedim! Hayır onca insan abarttığını çocuğun tavrının doğru ve olgunca olan olduğunu yazmış, hala nasıl algılayamadı beynin ve burada çocuğu korkaklıkla suçlayıp dayak yememesini gayet ergen bir kezban olarak sevgiye bağlayabiliyorsun ben ona şaşıyorum.
Soran+1 yılHerkes öylemi dedi? Yorumlara bak bakalım herkes öylemi demiş yoksa bana katılanlar da varmı?
- +1 yıl
Ya sana katılanların çoğunu ciddiye alma zaten :) burada herkes karı kız tavlamaya çalışıyor, erkeklik ıspatlama. klavye başında babalık terimini duydun mu sen? kaldı ki daldı, olgun olan hiç bir adam kız arkadaşı yanında iken 6 kişinin arasına dalmaz! Önce onu döveceklerini bilir ve adamlara diklendiği için, bu kadar densiz adamların kendisini dövdükten sonra birde kızı taciz edeceğini de gayet iyi bilir. Hem bu ne l*n çocukça dövsün dayak yesin filan, ergen ergen işler. Sen hiç 35 yaşında olgun oturaklı bir adamın kolay kolay kavgaya karıştığını görürmüsün, görmezsin çünkü kavga serseri işidir, olgun adamların gerçekten gerekmedikçe işi olmaz.
Soran+1 yılIkimizde 18 yaşındayız. 35lik amcalar benu ilgilendirmiyi
- +1 yıl
18 yaşında ve toy olduğun zaten takıldığın konudan belli. Ben 35 yaşını olgunluğu belirtmek amacıyla söyledim. Bu kafayla çok üzülürsün be tatlım!
- +1 yıl
Yarım saattir buradaki yorumları okuyorum şimdi onu korumadığı yürekli olmadığı ile eleştiren bu bayan eylülde nasip olur da nişanlanırsa bu sefer nişanlısının maddi durumunu olmadığını istediklerini almadığını şikayet etmeye başlar allah erkek arkadaşını bu bayandan tez zamanda kurtarsın :)
Soran+1 yılKonuşmaya dalmak bu olsa gerek. bir de akıl veriyo
- +1 yıl
Eh kendine sor bir bakalım birileri neden bana akıl vermeye çalışıyor diye ;)
- +1 yıl
recep1010 ben nişanlanabileceklerini sanmıyorum.
- Devamını Gör (340)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat