AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
309Cevap
Sende götü nü basini acmasaydin kardeşim. orani burani sallayarak yurursen lafta atarlar tacizde ederler. sevgiline suç atana kadar önce dön bir kendine bak. ben olsam seni yanimda bile gezdirmezdim. önce edebinle yürümesini öğren
Sanki yürüyüşümü gördün de konusuyosun yani
Valla ben basi onunde edebiyle yürüyen Adam akilli giyinen. bir kiza 24 yillik hayatim boyunca hic laf atildigini görmedim. gormeyizde. demekki sen fazla kiviriyorsun gözlerin sağ sola bakiyor. normal laf atmalari. bide erkek arkadasim atarlansaydi ben araya girip onlerdim diyorsun. o küçücük beynin almiyor tabi. o çocuk atarlaninca sen araya da girsen fayda vermez. çocuğu doverlerdi. EE tabi ozaman da sen mutlu olurdun...
Benimkide amma heybetli ya 10 kişiye kafa tutuyor bende bunu istemiyorum. Ne gerek var karşıdakilerin şerefsizliği günahlarıda onların boyuna. Bir kıza heleki sevgilisi yanındayken laf atabilecek kadar adilerse o insana cevap bile verilmemeli. Emin ol sevgilin tartışmaya girse daha çok uzulur ve kendini suçlarsın.
Orda zaten kavga edecek olsa 6 kişi ile kavga etmez her zaman bir kalabalığın içinde g. tü kalkan birisi olur onu sağlam döversen zaten gerisi kacar o başdaki kişiden cesaret alıyorlar. Çocuğunda sucu yok bence ne yapsın cesareti yoksa dayak yemekten korkuyordur
Sevgiline 6 tane ne oldugu belirsi kiz laf atsa sen aralarina dalarmiydin g*tun yermiydi sen ona bir cevap ver surtuk yaa dayak yese hosuna gitcekti herhal yazik çocuğa ins ayrilir yakon zamanda senden kurtulur
Ağzına sağlık :D
Teşekkürler. ..
Kısmetsiz dayak bile yenmezmiş. Kime ne çıkarsa bahtına Allah ne verdiyse artık dayak yicez diye susacaksak sıçayım öyle erkekliğin içine.
++++1111
Ayrıl diyenleri anlamıyorum. Çoçuk ölüp gidicekti büyük ihtimal siz gelmiş burada ayrıl koruyamadı dıyosunuz sız yanınızdaki sevgilinize bir sorun kızlar canım 6 kişi bana laf atsa sen tek dalar mıydın diye? Hepsi evet dalardım dicektr buyuk ihtimalle gözünüzden düşmemek için ama iş uygulama ya geldiğinde kimsenin dalacagını sanmam. Dalıyorsada gerizekalı derim ölme riski var ne de olsa sen aileni eşini dostlarını bırakıp bildiğin uçurumdan atlamak.
Sevgilisini dovdugum kiz tarafindan dayak yedikten sonra delikanliligin hangi cinsiyette olacaginin belli olmadigini anladim. Cocuk ezik gibi dayagini yiyip agladi. Bunu goren sevgilisi bana hunharca daldi ve pertimi cikardi. Sonra da sevgilisini avuta avuta goturdu. Yani kizin erkegi koruyabildigi dunyada erkek de kiz icin bir seyler yapmali.
erkek adam Yanındaki kim olursa olsun laf söyletmemeli ben olsam lafını bile tamamlamadan susturudum o delikanlıları 6 değil isterse 16 kişi olsun her türlü gideri var ;))
Böyle erkekler lazım herkese
namus kalmamış ki arkadaş Kıyametin yaklaştığının haberleridir bunlar
Kesinlikle.
O sevgilinide * et gitsin kendini bile koruyamayan adamdan bir b*k olmaz
Valla burada atıpı savuranları gmrüyorum da ben zamanında bir kızı seviyordum oda beni çok seviyordu bir akşam işten eve giderken arabayla 4 kişi laf atmış beni aradı hemen koşup gittim çocuklarla kavgaya girdim dövdümde dayak yedimde sonra bu 10 kişiyle beni bir yerde feci şekilde dövdü 1 hafta hastanede yattım. Sonuç benden ayrıldı yani kusura bakmada değmiyor bazen.
Ama bizim durum farklı evlenme olayı var
ozaman başka
6 kişiye kabadayılık yapılmaz bir kadının yanında. Ancak seni arabaya koyup gönderip tekrar geriye dönülür. Diğer konuya gelecek olursak herkesin nefsi var. O kadar ağırına gidiyorsa erkeğini düşünüyorsan oranı buranı gösterme. Allah'ın emrettiği gibi giyin.
Zaten aşırı bir açıklık yoktu. O aşşalıklar laf attıysa benim suçum değil
Sevgilininde bir kusuru yok. Dayak yicek sana sebep yarın ayrılacaksın yediği dayak yanına kar kalacak. Hadi diyelim ki dövdü hepsini, onlardan başka yok mu? Onları dövünce bitiyor mu? Her laf söyleyeni dövmemiz mi gerekiyor. İşte bu yüzden Allah'ın emrettiği gibi bir eş istiyorum. Yoksa kimse başa çıkamaz insanların nefisleriyle. Şimdiden ayrılmayı düşünüyorsun.
Yemın ederım ben yaklaşık 10 kışı yle kavga ettım üstelik yanımda kız yoktu tekme tokat dayak yedim gözümü açtım bayılmısım. Yürek yokmuş onda, bırak gıtsın.
Vayyyy be delikanlı +1
ovvvvvv ohaaa çüşşşşşş yuhhhhh... laf attırlar senin ki sesini çıkarmadı öylemi... kessin önündekini bence taşımasın ayıptır... yanındaki kıza hele sevgilisine laf atacaklar çogu erkek dayak yiyeceğini bile bile hastanelikn olacağını bile bile ortalığı dagıtırdı
Aynennnnn
ite kopuga dalaşacak kavga etcek dayak yicek olay uzayacak sevgilini belki bıcaklayacaklar flan seni koruyamadıgı anlamına gelmez bu ama sen böyle bir şeyden dolayı ayrılmayı düşünüyorsan diycek sözüm yok sana sevmiyorsn galiba
Seviyorum bu yuzden bu kadar kafaya takmis durumdayim
seviyorsan olaya biraz detaylı bak orada senin önünde kavga etse dayak yese mi daha hoş yoksa sessizce seni yanına alıp çekip gitmesimi daha iyi
Ya tamamda bana denilen seyleri yemis oldu
napsaydı peki söyle napsaydı yemeseydide gidip kavgaya kalkışıp gözünün önünde dayak mı yeseydi
bir tepki verseydi bende durdursaydim
o tepkiyi dıştan şiddetli verecekti sonra zaten kavga başlardı sadece sinirlenmekle durabildi orada bence boşver abartma bu konuyu
6 kişiye kafa tutsa dayak yiyeceği kesindi. Ben olsam en azından sözle karşılık verir ve gerekiyorsa dalardım laf atana. Laf atan genelde arkadaş grubuna güvenir. İçlerinden biri ya da birkaçı seni haklı bulurlarsa araya girerler.. Şansını denemeliydi sevgilin bence.
Haklısın
.
Ben olsam girerdim en azindan 1 kisiyi veya 2 kisiyi hasat ederdim
En azından cesursun +1
Bir erkegin yaninda kiz varken laf atilmaz ama atanlarda adam degildir. En fazla bir dayak yersin manita icinde dayak yemedim demezssin :) olmasi gerekn budur dotune guveniyosan cikicaksin kizla disari
Aynen
Kusura bakma ama sevgilin doğru olanı yapmış. 6 kişi ne demek ya adamların ne taşıdığı bile belirsiz. Yani sırf senin uğruna kendi canından mı olsun çocuk? Tamam korumak tabiki önemli ama böyle durumlarda sevgilin doğru olanı yapmış.
Doğru olan felan değil doğru olan sevgiline söylenen lafın altında kalmak mı
Lafın altında kalmak... hocam bir psikiyatriye görün sende birşeyler var
Kes be korkaklar hepiniz light erkeksiniz ağır hemde
aman bırak gitsin sünepe ya öylesine erkek mi denir
Al işte benim gibi düşünen biri. +++11
tamam haklısın koruması gerek felan diyosun ama şunu söyleyim akıllı adam Allah'a havale eder bide kavgaya girdiğini düşün yüzde yüz dayakk yiyecek bu hoşuna gidermi ya da dahada derinleştirelim Allah etmesin bıçakladılar kan içinde yerlerde mutlu olurmusun senn yüzünden olacak?
Sevgilinin agzini yuzunu kirsalardi daha iyiydi demi? Neden erkeklerin dayak yemesi hosunuza gidiyor? ALLAH bilir ne giydin tvbe hunah almiyim diyorum ama sorun SENDE sevgilinde değil
Etrafta o kadar assalik varken yanında sevgilisi olan kıza laf atıldı diyorum?, sen kimbilir ne giydin diyosun... yazık.
Demek ki onlar kavga istemis sevgilin dgru olani yapmis
Durumun ciddiyetine bağlı. Ama yok illa dayak isterlerse 2 tanesinin canını yaktınmı gerisi zaten arkasına bakmadan kaçar. Tabiki bunu kızın yanında yapmakta erkeklik değildir. Önce kızı güvenli bir yere bırakıp geri geleceksin. Ve bunu yapması gerektiğini ona söylediysende daha sonra olabilecek herşeyin (ölüm dahil) sorumlusu sensin bunuda aklının bir kenarına yaz.
Dalması için cüneyt arkın olmalı ki başarılı olsun 6 ya tek isterse iyi bir dövüşcü olsun dayak yerdi sevgilisinin önünde dayak yemek yerine duymazlıktan gelmiş bn olsam bnde öyle yapardım bnce haksızlık yapıyosun hem sen adriana limamısın angelina mısın srnin için dayak yesin ahahagga
Eylül ayında nişanlanacagi kızım.
Dövemeyecek sonuçta isterse şu an evli ol. Mutluluklar ama herşeyi böle sorun edersen zor gibi
Herşey değil ağır laflae ediyolar ben göz ardı edemem kimse kusura bakmasın
En akıllıca davranışı sergilemiş. o anda kavga etmesinin sonucunda sadece okkalı bir dayak yiyecekti muhtemelende onu dövüp sizide iyice taciz edeceklerdi.
Kavga edilecek ve edilmeyecek ortam farklıdır gösteri budalalığını bırakın.
Belaya bulaşmayıp farkında olmasanızda sizi korumuş dolaylı yoldan
Hee korumuş
6 yetişkin adama karşı 1 kişinin düşeceği durumu hayalinizde canlandırın isterseniz
En azından noluyo felan dicekti ben bir bağırsam milleti toplardım be.
Elbette siz bağırınca millet toplanır siz bayansınız. sevgiliniz noluyo falan deseydi haşamat ederlerdi. yanında sevgilisi olan bayan laf atmak acizlik göstergesidir kavga etmeye değmez
Sende yurek cok anasini satiyim. Bebe girsin alti kisinin arasina bir guzel dayak yesin hastanelik olsun sende durun yapmayin allah rizasi icin vs kelimeler sarfet bide seni donvsunler orda git koruma tut la kendine kiza bak bebeyi resmen koruma olarak kullaniyo nerenle seviyon bu cocugu oyuncakmi l*n bu sinirlendirdin beni cocuk en mantiklisini yapmis emin ol oda sindiremiyodur bu durumu. Ayni durumu bir sen yasada gor neymis nasi oluyomus
Gördük nası sindiremedigini o orda laf etmedigi an bana soylenilen herşeyi yemiş oldu.
Iyi o zaman ayrilda bebe icin ilk kez iyi bisey yapmis ol
Tut ki seni korumak için gitti daldı 6 kişinin arasına. diyelim bir şekilde haşat etti onları. sevgili olan bir kıza laf atan bir grup boş gezmez. yediremezler dayak yemeyi çıkarır emaneti saplar. sonra? ama sen sevinirsin ozaman beni korumak için can verdi diye öyle bir tipi andırıyorsun. haketmiyorsun sen o çocuğu ayrıl gitsin. vaktni çalma
Kendimi yaninda guvende hissetmek istiyorum sucmu?
Allah aşkına sen olsan n'apardın?
En azından bir tepki verirdim ne diyosunuz felan
o laf atanlar belliki normal kafada değiller. normal bir insan zaten yanında sevgilisi olan bir kıza laf atmaz. en ufak bir tepkide ne olacağı belli değil. sanada zarar verebilirlerdi.
Hayir madem sen gordun sevgilin bisey yapmiyo senin dil ne isey yariyo? :D
Herseyi sevgilin mi yapmasi gerekiyo agzini acamiyomuydun sen birisi bant mi yapistirmis agzina senin anlamadim gitti orda agzini acmayip gelip burada sevgilinin dedikodusunu yaparsin yazik o sevgiliye
bırak gitsin seni korumak isteseydi dayak yiyecegini bile ble dayagını yemeliydi
+2265645
ben senin sevgilin olsam bu tavrın için seni terk eder telefonumdan da numaranı silerim... 6 kişiyi oyun mu sanıyorsun birisi bıçağı taksa çocuk ölse, 3 gün sonra unutur yenisini bulursun yıllar sonra adını bile anmazsın... Bu kız milleti için saçımın telini feda etmem
Iyi erkekler için feda et erkeklerle evlen
ben kendimi sadece gerçek aşk için feda ederim o da nerde bu devirde kızlar bir acayip olmuşlar fıldır fıldırlar, hepsinin her bir yerleri oynuyor kucaktan kucağa görmedikleri pipi yok, nerede o gerçek aşkı bulacağın insan
Ben dayak yiyeceğimi bilsem yine dalardım, al taşı giriş, ayıp be.
+1 sana hak ettin
Eksileyenler liseli :D
O lafi kullanmalarin ragmen dalmamissa o adamin kendine guveni yok yani benim nisanlim bile en kucuk birseyde cakiyor kafayi..
Nisanlin yuri boyka heralde
Bırak sevgilimi yanımda genelev kadını bile olsa ona laf soyliyecekler Allah ya bana verir ya onlara azdan, az çoktan çok gider.
bide bizim evlenme durumu var yani düşün.
Etek giysin bence!!!
kafadan sakat mısın? 6 kişiye dalıp ölse de kurtulsam diye düşünüyorsun galiba
bu tip laf atmalarda fiili saldırı olmadığı için herkes yoluna devam eder ama biri önüne çıksa her erkek yanında senin gibi geri zekalı olsa bile kendini öne atar...
benim sevgilim ben onun yanındayken bana laf atılsa bile kavga etmeye çalışırsa ben ayrılırım be ondan.
Aaaa neden?
yanında bir kız varken kavga edilir mi hiç? ben sanki boş mu durucam bende giricem aralarına beni de dövücekler sakin kalabilecek mi bu sefer erkek arkadaşım? her şey daha da kötüleşecek. kavgayla kız korunmaz sen yanlış biliyorsun. sevgilin çok olgun davranmış.
keşke her kız bu konuda sizin gibi olsa
helal olsun be sana al işte bütün kızlar böyle ince düşünse ne var yaniiii...
Canını yerim senin ya eic bu olmalıydı bence :)
Korkak erkekler buraya toplanmış, hepinize böyle bişey lazım kaçmak için iyi çözüm.
Kendini onun yerine koy tatlim aralarina girermiydin hadi girdi diyelim sence sağ cikarmi 6 kisi arasindan? Mantik canim mantik lütfen kullanin su beyninizi
Kendimi cok korumasiz hissettim valla bilemicem
kızım ben olsam bende korumam alt tarafı sewgilisi arada bir resmiyet yok ona gelene kadar senin anan baban kardeşin var salakmı kendini ortaya atsın senin için. ki bakalım sen bunlara değecek kızmısın
eylül ayında nişanlanıcaz be ben değmezsem kim değcek?
kendi kendine gelin güvey olma zaman ne gösterir bilemezsin. onun içinde gözünde nasıl bir kızsın bilemezsin
olum evlenme teklif etti bende kabul ettim nişan tarihi belirlendi. hala gelin güvey olma diyo hahahah :D aklından sorunlu olabilirsin bir doktora görün
He o yüzden ayrilsammı diye düşünüyorsunuz, ne b*k olduğun belli
bilmem beynin alıyomu ama bu olaylardan önce kabul ettim ve bunlara rağmen hala kızdığımı üzüldüğümü çaktırmadım o kırılmasın diye. sen benle bu kadar alakadar olma seni ilgilendirmez
benim aklımda bir sorun yok zırtoo senin aklın basında olsa ewlenme teklifi aldında ondanmı yukarı ayrılsammı yazdın. basit sıradan yüzüne işenecek bir kız olduğun bes belli. sende ewe kadın çocuğa ana olcan oylemii peehhh
o eve baba olabilirmi sanıyosun? daha müstakbel nişanlısını korumaktan aciz insan ailesini hiç koruyamaz be. bu arada çok komiksin zırto felan :P :P akşam akşam kahkaha attım :))))
6 kisiye dalmak da akıl kârı değil. Çocuk gözünün önünde dayak yese daha mı mutlu olacaktin? Herkes aynı cesareti gosteremez. Ben olsam ben de ugrasmam. Çok gururumu kıran bir laf soylenmedikten sonra.
En iyisi polisi aramak :) sözle taciz en az 5 yıl,
En iyisini yapıp seni ordan uzaklaştırmış 6 kişiyi yere serecek hali yok ya senin gözünün önünde dayak yiyecekti o zaman ne yapacaktın? Onu orda dövseler bu sefer sana daha kötü şeyler söylerlerdi. Ramboyla çıksan hadi anlarım da.
Rambo degil de gucsuz de değil
Karsindaki insan. Supermen bekliyorsan cok beklersin hatta o cocugun senle hala birlikte olmasi da sasilasi bir durum. Kendini belli etmemissin cocuga demek ki.
Hicbisi demedim ama moralim yerlerde
Yasini ogrenebilir miyim
siz, n adınız elif mi?
Hayir
seni onlara bişey yapmayarak daha çok korumuş 6 kişinin üstüne yürüse sana daha çok laf atacaklardı. duymadığın kelime kalmayacaktı. en az hasarla kurtarmışsınız. büyük geçmiş olsun.
Evet ama benim güvenim kırıldı.
nereye güvenin kırıldı sen yanlış düşünmüşsün bence benim dediğim gibi düşünsene en güzeli seni oradan uzaklaştırarak korumaktır. başka türlü koruyamaz seni. nasıl bir güven anlayışın var ki sevgilin Cüneyt arkın mı 6 kişinin arasında dalıp hepsini birden yere serecek :)
Kalibini s... O adamin.. Ben olsam dayak yesem bile en az 2 tanesinin burnunu kirardim
+1111111
Eic bence
Seçildi çoktan görmedinmi
Tuh sana yaziklar olsun
Onun yorumu seninkiden daha iyi gene olsa gene onu seçerim
:PPPPpPPpPPpPpP all
Sevgilimin bir yerine zarar gelmesini asla istemem, sen ise orada kavga edip hastanelik olsun diyorsun. Sevdiğinden emin misin?
dalacan orada onlara ama dayak yersin
yersen de boşver adam derler en azından
Aynen öyle
Ayril benimle cik vucudum kas yigini hepsini ayagimin altina alirdim
Senden klonlamamız lazım her eve.
Gerek yok tatlim gunde kosu sinav mekik en az bir saat ve de dovus filmi izlemek yeterli :)
Benim cevremde birak laf atmayi bakamazlar bile kiz arkime :)
kas yğını adamı iki gün önce trafik kavgasında vurarark öldürdüler haberlerde görmüşsünüzdür
Olumden korkum olsa dunyaya gelmezdim heralde
Ya Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. Sevgilin ne diyorsunuz l*n dediğinde karşısındakiler çıkarıp belinden takır takır saydırsalar çocuk orada yığılsa daha mı iyi olacak
bence sataşmaması daha iyi olmuş durduk yere düşman edinmenin mantığı yok
o tip insanları dövsende akıllanmaz boşu boşuna düşman edinilir
öyle insanlardan uzak durun eğer sataşırlarsa polise felan söyleyin
Olay dayak yemek değil yürekli olmak ben girerdim sevdicegime kimse laf atamaz onun için dayak yemisim önemsiz :))
Adamın dibisin.
seni koruyamayan erkegi napcen? salla gitsin ozaman. erkek dedigin ne olursa olsun seni korumaya calisir !! helede seviyosa kendini riske atar!!
Aynı şeyi siz yapmassınız ama değil mi?
sevdigim insani korumak icin elimden geleni yaparim
Helal tatlım
Klavye delikanlıları bitti klavye delikamlıları çıktı yani şimdi. Kızım burdan boş yapmayın. Elinden gelen bişey olsa zaten yapardı erkeğin omuzuna yükleyin yükü anasını satayım. 6 kişi sevgilini gebertene kadar dövse çok daha iyi olucak sana attıkları lafıda onlara yutturmuş olucaktı dimi zaten. Beyin bedava al.
Olması gerekeni yapmış, senin için dayak mı yeseydi? Nasılsa 2 gün sonra ayrılacaksın, façası bozulmasın adamın..
Evlenme durumu muhtemel, bilip bilmeden konuşma
Kimin ilişkisinde evlenme durumu muhtemel değil zaten..
Seneye eylülde nişan olcak. Milletin saçma ilişkileri beni ilgilendirmiyo
erkekleri maymun ettiniz be kimi diyor parası yok, kimi diyor cesur değil, ayrılmaya bahane arıyorum desene ne lafı dolandırıyon
Cok atarlısın -,-
valla bana göre bir erkeğin bir kızı sevip önem verdiğini anlamak istiyosan yanındaki kıza laf at bak ne olacak ben bıçaklanacağımı bilsem yanımdaki kıza laf atsalar dalardım saygılar...
Sizin ben beyin yapınıza tüküreyim nankör varkıklarsınız o çocuk yanındayken en ufak birşey söylese onlara durdurabileceğinimi sanıyordun çıkarıp komaya sokarlardı o çocugu illa dayak yemesini istiyorsan 2-3 kişi tut dövdür arkadaşını
Peki diyelim sevgilin o 6 kişiden dayak yedi yine onun yanında güvende hissetmeyeceksin bu bir. İkincisi ben gerçek sevgiye inanamıyorum eğer onu gerçekten sevseydin ne olursa olsun ayrılmayı düşünmezdin.
O sinirle atılmış bir başlık evlenme durumu var nereye ayrılıcam
Hmm
6 kisiye dalacak hali yok, karisi degilsin sonucta, gununu gecirdgi bir sevgilisisin :) ne yani senin icin kalkip kahramanlik ugruna bir kac bicak darbesyle hastanelik mi olsun. :)
Evlenme planlarımız var.
Bir iki kisi olsa neysede 6 kisiye dalamazdi ama en azindan polis cagirip sikayetciyim diyebilirdi. Tek kotu yani bu:) yoksa cocuktan kalkipta kahramanlik beklemen hata:)
Hadi diyelim dalsaydı.6 kişiye dayanabilir miydi? Onu dövüp sonra sana saldırsalardı? İkiniz de zarar görürdünüz. Bu adam Bruce Wayne değilki 6 kişiye dalsın. Seni korumak için en doğrusunu yapmış. O laf atan * bebeleride bir bitmediler a*
Onlar zaten assalik ama sesini cikarmamasi da ayri bia agir geliyo.
Elinizden gelse "sevgilim yanında roketatar taşısın" diyeceksiniz. Adamlar 6 kişilermiş çocuk ne yapabilir onlara? Hadi bir iki kişi olsalar dalar ağzını burnunu düzler ama napsın dayak mı yesin? Mantıklı ol biraz, ikiniz için de en iyisi bu olmuş.
O laftan sonra 6 kişinin arasına atlardım. Dövermiyim bilemem ama oraya girieğim kesin
Cesursun adam gibi adamsın
Lezsin Galiba çünkü sevgilin Erkek olsaydı 50 kişinin arasında bile girerdi
Helal be
oda şimdi erkeğim diye dolanıyodur ortalıkta
Ne erkeği artık benim gözümde güven felan 0
Demekki sana Cinsel olarak saldırsalar gene bırakıp kaçar yazıklar olsun yüzüne tükürmek isterdim o dangalak herifin
Aynen öyle
Eig sectigin. yurek olcak demis sende aynen. demissin sevgilin. yureksizse b*k isin ne ayrilsana cocuktan kevase alti kisi l*n bu sen bir kopegin onunden gecemiyon cocuk alti kisiye mi dalsin got
Nerden biliyosun l*n korktuğumu? Evet başımıza ilk kez böyle bişey geldi sevgi terk etmeye engel oluyo anladın mı? Sen kendine kız gibi bul sen onu korursun oldumu k... e senin gibi seviyesiz sokak kızlarına denir.
sokak kizi ahahaha :D yavrum ben asosyallikten evde curucem kalkmis ne diyon neymis sevgi terk etmek falanmis filanmis bana burada harbi kiz mavallari okuma got yuregi. yoksa ayril cocuktan salagin dedigine bak hele ya :d neymiste sevgilisi dalmiyomus yarin bir gun birakip gitcek biri icin niye dalsin l*n mal :D senin zihniyetini * bu zihniyettesin iyiki de dalmamis garibime yazik olurdu :D
Gelecekteki eşiyim onun nişan tarihi belli. bir b*k bilmeden kendini ortaya atıp kıçını yırtma haklı çıkıcam diye
yavrum ne haklisi. ben dusuncemi soyluyorum nisanlancak. yasa gelmissin. dusunce yapina bak l*n nisanlisina insan. yureksiz. dedirtir mi mal misin be sen sanaldaki insanlar benim nisanlima hemde nisanlima yureksiz. diyecek mina korum be ben onun
Doğru söze ne denir söyliycek lafım yok haklılar çünkü bana söylenen lafları yerken iyiydi.
keske bunlari mustakbel nisanlinda duysa ve nasi zihniyette biri olsugunu. gorse daha da yazmam istedigini de bossun yavrum bos laflar yapiyosun
Sen çok dolusun anca tanımadığın adamı savun
Dayak atmak kadar yemekte bir şereftir... Tabii erkek olana
Wuuuu +1
Ondan sonrada derlerrr " ben senin için ölürüm " :)) ulansen önce bir ya dayak at ya da yte de ondan sonra öl gene :))) yalanmı
Doğru valla
Eyvallah
Bu arkadaş daha önce 6 kisiyle karşı karşıya gelmemiş heralde
Bilader iki kişi 35 kişiyle çevrildinmi hiç hayatında
Ya bir git ya alla allah 6 tane oduna sevgilime dayak attın diye dalsa ne halt olacak dayak yiyip hastanelik olacagı belli ki
Benim için bile olsa sevgilimin kavga etme girisimini hos görmem. Sen ne akla hizmet kavga etsin istiyorsun anlamadim. Çok saçma :))
Senin gibi bir kız arkadaşı olduğu için çok şanssız..
ayrıl da kurtulsun çocuk..
Ben sansiz degilim omu sansiz?
Evet.. Sevgilisinin 6 kişiyle kavga etmesini isteyen kız düşüncesiz budalanın tekidir..