AŞKIM KÜÇÜĞÜMMM
Bu günkü yaptıklarımız için sana bütün içtenliğimle teşekkür ederim
hi bir kişiden görebileceğimi düşünmüyorum son paranı harcamak ve bana gelmek
bana o güzel şeyi vermek ve istemesen bile sırf beni memnun etmek için fedakarlık.
bunları hiç unutmayacağım ve sana her zaman sonuna kadar varım.
artık karar sende miniğim
işim gereği belkide 50.000 kişi ile abartısız görüştüm ama senin kadar karakteri düzgün olanı görmedim. SEN ÇOK İYİ BİRİSİN12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİleride evleneceğim kişiye sesleniyorum !
Para borcun varsa beraber öderiz,
Ama Namaz borcun varsa gözüme gözükme.:))43 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim nezaketinizden dolayı :))
https://vocaroo.com/i/s0VqzYivjaXi
Diyorum.:D
Adamı şimdiden kıskanıyorum:D
Çok merak ediyorum nasıl biri...03 Yorumla
+1 yılişini biliyomuşsun. zeki adamsın vesselam. ben olsam bende beni seçerdim. derim galiba. ego önemli :D :D
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/7on5yY.png
dicem bulunca :D41 Yorumla
+1 yılhep yanımda kal derdim
sen benim vazgeçilmezim ol bende senin derdim
yıllara rehaveti değil huzuru sığdıralım
ve en önemlisi de bu hayata karşı gözlerimizi yumarken beraber beraber ve mutlu olalım derdim12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
bazen şarkıların sözleri çok daha iyi tercüman olabiliyor... "Doğduğum sen büyüdüğüm sen yaşlanıyorum yine sen şarkılar yaptım hep sen hep sen hep sen çık gel artık her neredeysen"
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. bu zaman kadar gelmemenin sebebini anlamış değilim ama gelirsen kapının anahtarı saksının altında kalbimin anahtarı da masanın üstünde ikisine de usulca gir arkandan da kilitle anahtarı da kaybet çıkama bir daha beklemekten sıkıldım diye sesleniyorum D:
10 YorumlaKim bilir simdi ne haltla yiyosun ama ilerde benim eşim olacaksin len ayagini denk al ona göre 😊 cuttt
21 YorumlaTrip ne ya ben bunu anlamıyor insan olun biraz senin hiç erkeğin olmucak biliyor musun hahhhh evde kalıcaksın kimse senin kaprislerini egolarını çekmez kızım kız kurusu kalıcaksın :))
17 Yorumla- +1 yıl
Olgunlukla alakası yok maddi yönden hazır değilim sadece evleneceğim kadını zor durumda bırakmak istemem evlendikten sonra aşk değil aş önemli ben seni sevdim hadi gel evlenelim demekle olmuyor bu işler güzel bir yaşam için para önemli hazırlık yapmak lazım yoksa 50 kere evlenip boşanmıştım güzelim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen varsın bir yerlerdesin X kişi biliyorum bana kızacaksın X dediğim için ama adın ne ne iş yapıyorsun bilmiyorum ki kızma bana olur mu? Hayatım seni o kadar çok seveceğim ki sen bile inanamayacaksın bu sevgiye bu zamana kadar kimseye aşık olmadım haberin olsun.. Aşkım şimdi benim uyumam lazım sabah erken kalkıp işe gitcem kendine lütfen iyi bak biliyorum sende şuanda Y yi düşünüyorsun.. Sevgilerle Gelecekteki Kocan..
30 YorumlaModern ve kültürlü ol doğru dürüst bir işin olsun bide 2 ekmek al gerisini ben hallederim 😏
31 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg... gercek değil tabii:p
11 YorumlaSen öyle seslenirsen adamın geleceği varsa da gelmez :(
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkimizinde ilki olacagi icin cok mutluyumm :)
İyiki beni buldun bende seni bekliyordum
:)
Geldin kalbime güneş gibi dogdun huzur verdin bana bende sana gelecegimi veriyorumm :))💖💋❤18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)) şansli adam valla :))
Cevap sahibi+1 yılYanii :))
Benim gibisini bulmus daha nee Manti bile yaparim tek basimaa ;)
Cevap sahibi+1 yılMantı da ne varki en kolayi bu daha neler neler yapicam onaa :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) :))
Ev işlerinde yardım etmeyeceksen babalık görevini yerine getirmezsen hayatın çekilmez olur
Ulan direk tehdit ettim iyi mi :D17 Yorumla
+1 yılBaşkaları ile hayaller kurma senin geleceğin benim aşkım çabuk gel :))
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan o duyguları yaşamadan nasıl üretebilir? Haydar Ç.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen bence yazdığımı tekrar olu👍
+1 yılburdan gelecekteki eşime sesleniyorum 'Kalk kız çay koy..' ..:P :DD
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir laf edeydin kıza :d
- +1 yıl
Şimdiden şımarmasın..:D
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılOturup kalkmana dikkat et düzgün giyin kafan önünde yürü. Sessiz gül. Çook var şimdi nasıl sayayım
12 Yorumla- +1 yıl
Geçen bilmezse gelemez ki :)
27 yaşındayım Bir 27 sene daha yaşayacağım meçhul Bir birimizi hiç üzmeyelim :) yemek de ne var
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kurban olduğum uyu, saat geç oldu gözlerin ağrımasın.
21 Yorumla
+1 yılSeni cok seviyorum, iyi ki varsin. Beni hic birakma. Tut ellerimi. Gir koluma gezelim badi badi. Gunes ustumuze dogsun. Ay gecemize isik. Sabahlayalim beraber. Gokyuzune siir yazalim. Avuclarini operim kadinim. :)
00 YorumlaBiran once cik karsimada sakata gelcek yoksa bizim nikah benden solemesi ;)
11 Yorumla
+1 yılaklın varsa gelme hatun onun babanın evinde keyfine bak.
12 Yorumla- +1 yıl
çekilmem ben :)
+1 yıl21 yasindasin ne beklemesi?
Ben "Türkiyeye asla dönmeyelim nikahımız orada geçersiz" diyorum10 YorumlaKocan sen yokken buralarda takılıyodu bil isterim ''''
12 Yorumla
+1 yılYa bir ayakkabiyi cok begendim 500 tl'ymis alsam olur mu :)))))) Gercekten giyicem kenara atmicam ):):):):):) Olmazsa baskasina veririz :)) Zaten beni biliyosun ben hepsini giyiyorum :))))):):) Sagol askim bitanesin (opucukopucukopucuk)
00 YorumlaGir soğutma içerisini kapat kalbiminin kapılarını artık kimse giremez kalbime sen ve çocuklarımızdan başka.
10 Yorumla
+1 yılcanımın içi hayatıma hosgeldin ilklerim senle taçlanacak inşallah seni cok seven tatlu belan..^_^
20 Yorumla
+1 yılÇoraplarını ortalığa atabıleceğini sanıyosan yanılıyosun kocacım :*
21 Yorumla
+1 yılCektigin acılar için özür dilerim hadi yaralarını saralım.
10 YorumlaSeccademi sermeyi unutma :)
63 Yorumla- +1 yıl
Elcağızlarımlan evlendirecem seni beya (:
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok sanslısın he. Bu şansnı umarım şimdi iyi değerlendiriyosundur sacma sapan islere kalksma gelecekte herşeyin hesabnı vereceksin ona göre. Alnının akı yüzünün doğruluguyla gel adam ol :) bira sert kactı ama ben onun gönlnü alrm sonra :D
00 Yorumla
+1 yıleey ay yüzlü sevgilim gelirsem yanağından öperim hemen bana yemek yap yapmazsan annenin evine giderim :)
10 YorumlaHiçbir şey. Tüm sözlerimi yüzüne söylemeyi tercih ederim^^
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Asla evlenmem ama burdan çaycıya seslenmek istiyorum.. İki demli çay kap
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılne zaman karşılaşırız belirsiz ama bak yıllarımız boşa geçiyor gelince çayı koy ben demlerim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. yıllardır nerdesin neden geciktin deyip iki samar vurasim var :)
09 Yorumla
+1 yılAllah aşkına lütfen gelme başa bela olma şimdi, istemiyorum ben yalnız ölücem hacı bey
03 Yorumla- +1 yıl
adam dırdırı çekemem o da kesin kadın dırdırı çekemez gelmesin otursun babasının evinde :)
Senden iki şey istiyorum geleceğim biri sen diğeri senden olan hep yaninda olun :)
10 Yorumlagelecekte agzına sıcıcam smdi böyle yalnızlıktan skıldıgım zamann acısını cıkarcam hazırlıklı ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılbiran önce bul beni. yanlış insanlarla zaman kaybetmek istemiyorum. gel hakiki aşkı yaşayalım
10 Yorumla Hep seni dusundum bu zamana kadar cocuklarimizi dusundum :D vs vs
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden kanun, keman vb. çeşitli enstrümanlar için eğitim almaya başlasın.
03 Yorumla- +1 yıl
Arada bir cumartesi akşamları 2 kişilik fasıl düzenleyeceğiz :)
İş yerindeki dangalak arkadaşlarına söyle, sana pek yakınlaşmasınlar...
03 YorumlaÇekici olan karicigim, sana sesleniyorum. Bırak o çekici.
12 Yorumla- +1 yıl
Komik :p
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. çok matrak bir konu onu belirtmeliyim. beni bulman neden uzun sürdü derim heralde :)
00 YorumlaKeşke böyle bir topluma tertemiz bir kız çocuğu getirmeseydik hayatım olurdu 😔
00 Yorumla
+1 yılLütfen cinsel işlere ucundan bile olsa karışmamış olsun ve fiziği iyii
00 YorumlaHele cabuk gel bekletme. Fazla naz aşık usandırır :)
010 Yorumlauslu dursan iyi olur hayatına aldığın her kızın hesabını sorarım :D
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yüzünden senelerce EL aleme muhtaç oldum vicdansızzz
10 Yorumla
+1 yıltoplum bozuldu sen düzgün ol hanım hanımcık ol benim canımı sıkma
03 Yorumla- +1 yıl
olsun olsun baştan uyaralım :D
Biraz avans alabilir miyim?😃
11 Yorumlazamanımız azalıyor sen hala çıkmadın karşıma :)
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. o taytı giymeyecektin kızım
21 Yorumla
+1 yılCok sanslisin, neden biliyor musun?
- neden?
+ Hep seni beklemistim de ondan. :)00 Yorumla
+1 yılSeni aldatmak istemiyorum hayatıma kimseyi almıyorum bak. Gel artık zalımın kızı :((((((((((
00 Yorumla
+1 yılTatlı dillim güleryyüzlümey ceylan gözlüm
Göynüm hep seni arıyor niredesin sen01 Yorumla- +1 yıl
Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm
Göynüm hep seni arıyor niredesin sen
+1 yılgel bul beni seni dünyanın en mutlu kadını edeyim sevgim saygım romantizimle
04 Yorumla- +1 yıl
bulsam seslenmem demi :)
- +1 yıl
bende aradım bu yaşıma kadar bulamadım artık o bulsun
+1 yılElinin hamuruyla gel :))
12 Yorumla- +1 yıl
:))
bana hep dürüst ol emi
12 Yorumla
+1 yılbir evlenelim avrat seni yeğcem yeğcem..
21 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat