Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz eşinize?

Arkadaşlar 1 buçuk yıldır evliyim 1 aylık oğlum var eşim evde çalışmıyor eski iş yerinden iş güvenliği uzmanı vardı kadn daha önce onunla konuşmuştu kavga etmiştik ama normal konuşma kadın böyle lanlı lunlu konuşuyordu çok büyük kavga ettik dünde yine eşim kadını aradı duydum daha sonra sordum neden aradın diye iş ilanı atmış onun için dedi dedim çok mu gerekti araman ya ne alakası var nee oluyor arayınca dedi bende kızdım baya yani gerek yok elalemin kadınıyla ne konuşuyorsun diye o da baana o küçük beyninle bana akıl verme bir daha kimle konuştuğuma karışma sakın dedi kadınla sanki sohbet için mi konuştum iş için dedi olay büyüdü benim çenemi sıktı sarstı beni azına s.. Senin gel bak bakalım ne iin aramışım diyip fotoğrafı gösterdi bağırdı çağırdı bana akıl verme kıt kafalı dedi bende sabaha kadar ağladım o da niyetliydi açmadı sahura da kalkmamış yani 2 gündür oruçlu sizce benim tavrım ne olmalı şu an aynı ev içinde konuşmuyoruz çocuk dışında sizce been mi haklıyın o mu lütfen yardımcı olun?
Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz eşinize?