Eski kız arkadaşım bana kendini sorgula dedi hatalı olan sensin anlarsın o zaman dedi ben neden kendimi sorgulayım çok kitap okudun diye bana edebiyat yapma dedim.
Kendini sorgulamak ne demek ?
Kendini sorgulamak ne demek ?
herkes varoluşunu öyle veya böyle sorgular.
kimi bunu süsleyerek yapar, kimi zaman mastürbasyon, ve dolambaçlı yollarla pazarlar çevreye, kimiyse yaşayarak ve spontane.
önemli olan bunu yaparak kendini ne kadar hırpaladığın ya da farkındalık yaşadığın.
fark ederek ya da etmeyerek. aslında bu yüzden ne kadar hırpalandığını ya da aydınlandığını da bilemeyebiliyorsun sonunda. garip.
Ya sende çok okuyorsunuz sanırım. Ama mastürbasyon herkes yapar sonuçta zevkine veya rahatlamak için :) Ama kendini sorgulamakla ne alakası var ya.O zaman Kız arkadaşımla buluşmadan önce yaparım mesela kafam rahat olsun diye o zaman onunla tekrar buluşunca yanına gelmeden önce kendimi sorguladım dersem çok gülerim
metaforlar gitmemiş bro. neyse.
sokrat misin
sokratsin anladim.
bi dövmeye calismasan da iletisim kursak
peki. iletisemiyoruz. ok.
sokratsin diyorum inanmiyosun. tesekkurler : )
biraz empati kur davranışlarının karşı tarafa nasıl yansıdığını anlamaya çalış bakış açını değiştirir bu kendini sorgularsın
o kız olsun olmasın sen kendini sorgula birşey kaybetmezsin
'beni yalnız Tanrı sorgular-yargılar,de,geç git hacı...
Cevap
2Cevap
karşıdakine hatalısın demek yerine bi durup benim hatalarım ne ben karşıdakine ne zararlar verdim diye düşünmektir kendini sorgulamak. özeleştiridir yani bunun edebiyat yapmakla ilgisi yok. sende biraz kitap oku bence
kendi kendini değerlendir eleştir demek istemiş...kendine benim yerimden bak dışardan bak
Kendi hatalarını kendi başına gör, ben sana hatalarını anlatmaktan yoruldum dilimde tüy bitti demek.
son tartıştığınız konuda kendi kendine öz eleştiri yapabilmen çok mu fevrisin? çok mu acele kararlar veriyorsun? anlamadan mı kızıyorsun? v.s yaptıklarını bir bir incelemek
kendine baska bi gozle baksan hatalarini anlarsin demek istemistir
başkasının (sevgilinin) gözünden kendine bak ve hatalarını gör.. yaptığın yanlışları demek sanırm :/
kendi kendine konuşmaktır.
dalgamı geçiyorsun bro.
kavgada söylenmeyecek laf etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar