kibirlenmek böbürlenmek benlik yapmak ve bunu yaptıktan sonra kendine kızmak sorgulamak aynı hatayı yapmamak için
genelde karakterim için benim için çok iyi şeyler derler ama ben kibirlenmemek için kendimi korurdum lakin bugün bir olayda kendimi övdüm (aslında hiç sevmem) bunun için kendime kızıyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok doğrudur. Insan kendisini sorgulamalı
Evet düşünmek iyidir kafayı yorar ama olsun
Yani bunlari yalmazsan hatalarini ve gun icinde yaptıklarını değerlendirip ejsiklerini bulamaz sin
Eksiklerini*
Evet yemenin eksik kalmamak doğru dürüst sessiz yaşamak ama kadınlar……. Cok tehlikeli varlıklar seni içine çekiyorlar
Temennim diyecektim
Sorun yok tabiki hayat bazan kötü insanlarida karşımıza çıkarabilir. seni anlıyorum fakat hayatina yön vermek istersen daha sakin ve kararli durmalısınız
Haklısın sakinlikte her daim fayda var ben bi rüya görmüştüm içime işledi resmen acaba onun belirtisi mi bilemedim
Tabiki her zaman sakin ve kararli ol. olabilir buda bir etken diye düşünüyorum. Fakat bazen bunlari da görmezden gelmelisin. Ruya alemi abartili şekilde gidiyor fal tarot bitmedi burçlar. Bazan bakiyorum hayatlarını resmen buna odaklayan oluyor. sizin de belki bir an düşüş yaşamanız buna gerçeklik payi katip modunuzu düşürmüş olabilir diye düşünüyorum
Yani çok mantıklı konuştunuz
Ben insanların negatif kötü enerjilerinide bizlere aktarabildiklerni gördüm hissetim yanılıyor muyum bilmiyorum ama çok ağırlık geldi üstüme sohbetten sonra fal torot vs takılmam haram zaten rüya çok görüyorum takılmıyorum ama gecen ki sanki bir işaret. Küçücük ye olsa yüzme bilmiyorum
Ama dere deminiz gibi bir yerde yüzüyorum baya baya uzun sorma çıkışı bulamıyorum üstümde kapalı bir şey sanki sanki bir temiz logar gibi düşünün ya da havuz sonra en son buluyorum öyle çıkıyorum birde balık gibi rahat yüzüyordum anlamadım nedir bu rüya
Derinlere dalmak karanlık çıkışı bulamamak sonra bulup ferahlamak aydınlanmak bu şekilde kısa açıklayabilirim
Evet vallahi tarot var kahve falları falan bunlar genelde insanın enerjisini çekip alırlar fakat rüyalar Kur'an'da da geçiyor bir şekilde içindeki sıkıntıları ya da yaşamış olduğunuz zorlukları rüyacı adlandırdığımız bir karede kabusun farklı türü olan hayal evreninde yaşatıyor fakat rüyamızdan anladığım kadarıyla bayağı bir zorluktan geçeceksiniz ama ilerisi çok Ferah ve aydınlık olacak
Dar günlerinizi atlatacağınızı gösteriyor Tabii bundan ufak bir zorluk yaşayacağınızla görünüyor
Peki şöyle desek ben zaten çok zor
4 sene gördüm geçirdim
Hayatımın en kötü günleri geride kaldı
Bu rüya olayını da 1 hafta önce gördüm
Şimdi ferahlık zamanı olabilir mi
Evet çeker ama ben yapmam öyle sacmalaıkları
Yani geçtiğin zorluklar bitiyor olabilir fakat önünde yine bir zorluk olacak Bunu da aşmasını Bileceksiniz fikrimi sorarsan daha iyi bir geleceğe doğru adım atıyorsun fakat bir felsefen olsun ağzından çıkan cümlelerin tutmasını bil onu söylemeden önce bunun doğru bir kelime olup olmadığını kendi içinden tartış ve bu kelimeyi kullandığın zaman karşı tarafın soracağı soruya en az 3 tane cevap vermen mümkün olsun Eğer düşünmeden bir anda o cümleyi ağzından kaçırırsan sonuna kadar arkasından durman gerektiğini unutmayacaksın
Evet gerçekten çok açıklayıcı ve beni anlayacak şekilde konuştunuz ben tam da bu sorunu yaşadım bugün sen neden bunu söyledin eder kelimeyi söyledin arkasında durmayacağın hiçbir şey söyleme sus ya yanlış bir şey söyleme ya hiçbir şey söyleme Evet gerçekten çok açıklayıcı ve beni anlayacak şekilde konuştunuz ben tam da bu sorunu yaşadım bugün sen neden bunu söyledin eder kelimeyi söyledin arkasında durmayacağın hiçbir şey söyleme sus ya yanlış bir şey söyleme ya hiçbir şey söyleme kızdım kendime
Ben sanırım zorlu süreç imtihan bunları geçtim şimdi de doğru insan olma yolundaki zor sürecimi geçmeye çalışacağım umarım bunuda kazasız belasız atlatır 30 yaşıma en iyi ve en olgun şekilde girerim
En azından yapmış olduğun şeylerin arkasında durabiliyorsun kendini sorgulaman bir hedefinin olduğu anlamına geliyor Bu da senin doğru yolda olduğunu gösteriyor Ben sadece hissettiklerimi söylüyorum sanıyorum ki sözlü bir süreçten geçiyorsun bunun için daha sağlıklı kararlar vermek amacıyla çok iyi düşün çok iyi hazırlan belki de ağzından çıkacak kelimeler geleceğin olacak inşallah 30 yaşına da daha kararlı daha istikrarlı daha olgun bir kadın olarak girersin
Evet öyle dudakların kaderin oluverir
dediklerini dikkate alacağım
Mutlaka kulak ardı etmeyeceğim
Ve sana Çok teşekkür ederim
Değerli vaktini bana ayırdığın
Beni dinlendiğin için 🌸
Rica ederim İnşallah iyi hissetmişsindir kendini çok cici bak hasta kafana bir şey takma her şey daha iyi olacağına inanıyorum en azından vaktimin boşa gittiğini düşünmüyorum sana bir faydası olduğuna inanıyorum hayırlı geceler🙏
Asla kafana bir şey takma orada hasta çıkmış kusura bakma
Sıkntı yok anladım yazım hatası oluyor
Evet iyi geldi faydası çok oldu
birazda olsa ferahladım Çok saol…
her şey gönlünce olsun inşallah
tekrardan hayırlı geceler 🫠
Zeki kendini sorgulayan bir insan tabiki hatayi duzeltmesini bilir kuşkum yok fakat yinede düzeltmek gerekiyor. buna sevindim seninde her sey istediğin gibi olmasi dilegi ile iyi geceler
Çok saol latife ediyorsun zeki insanı bir tek
zeki insan anlar hayattaki şanslardan biridir bu
Bizde bu şanslı insanlardanız diye düşünüyorum
Hep daha iyi günlere inşallah
Teşekkür ederim anlayışın için kendini yorma uyu güzel bir uyku çek hayat daha yeni başlıyor. Sana latife etmedim. Size olduğunuz gibi davrandım. Zaten zeki bir insani anlamak zor değil.. çok iyi anlattin ve dinledim. Sizin de içimizde olan ceveplari aslinda sesli düşünerek doğruluğunu daha hizli bulmana yardim ettim hepsi bu. se. tek basina da iyisin. amin hep daha iyi günlere inşallah 🌹🙏
Rica ederim
Bi insanın seni anlaması bazen bir çok
şeyden daha değerli mutlu hissettiriyor
Belkide tek isteğimiz anlamak anlaşılmak
Sizde insanları iyi çözüyor yorumluyor sunuz
Ben uyuyayım. İyi uykular iyi geceler saol 🌸🌸
Sorgulayabilen varlığa insan diyoruz zaten.
Dimi öyle bende takıntı haline geldi kafamdan çıkmıyor acaba bunu kendime yakıştırmadım için egolu muyum anlamadım
Egolu ne demek bilmiyorum ama freudyen teoride, insan olmakta egonun varlığı da kanıt. Gayet iyi yoldasın:) övüneceksin tabii
Yani haklısınız sanırım teşekkür ederim
Yaşınız ve tecrübeleriniz vardır diye düşündüm o yüzden sordum 🫠
Sanırım haklıyız
Haklısınız 😀😀
Lafın gelişi dedim 😂
Haklısın:)
Ayıp ediyorsunuz :))
Öyle mi düşünüyorsun?
Takılıyorum ciddi değilim
Ben o kadar ciddiyim kiiiii😆
😅😅
İciddiyim, çok ayıp etmişsin. İnsan kendini över mi? Hem yetmezmiş gibi bir de ego... çok feci.
Haklısın :)
Estağfurullah yüce insan. Uyumayacaksan sohbet edelim derim. Bu derece kadim yüceliğe kayıtsız kalmamalıyım:)
yanlış
Olabilir insansin