Kendinizi sorguladığınızı hiç oluyor mu? Ben en son spora gitmiştim oysaki ne ara olay bu hale geldi hiç bilmiyorum 🤔

Kendinizi sorguladığınızı hiç oluyor mu? Ben en son spora gitmiştim oysaki ne ara olay bu hale geldi hiç bilmiyorum 🤔

Evet kendimi sorguladığım oluyor tabi ki de.. zaten sorgulanmadan yaşanmış bir hayat hayat değildir.. bu sözü de seviyorum.. insan kendini sorgulamalıdır sürekli olmasa da
Değer verdiğim insanlar şişme balon gibiler değer verdiğini gosterince ters köşe yapıya giriyorum, nedeni fazla değer verdiğim için bu durum başıma geliyor bağımlı gibiyim bu tür insanlardan vazgeçemiyorum, yipratsin , duvardan Duvara vursun yinede gotumun dibinden ayrılmasın istiyorum
Afiyet olsun.. Bide ben spor sonrası iştahla yesem.. Evet kendimi sorguladığım oluyor. Aynanın karşısına geçip sorular sorup cevap bulamayınca aynaya tip tip bakmışlığım var. Bazen kendi kafamda konuşur sorarım “amaaan” der geçerim. Soru var cevap yok napalım
Teşekkür ederim spor sonrasında iştahla yemek var bir de rakı masası kurmak var 🤣
O da ayrı zevk meselesi 😊
Biri dur dese olmayacak böyle şeyler de 🤣
Olsun olsuuun dünyaya beş yedi yirmibir kez gelmiyoruz afiyet olsun ☃️
O da doğru ama abartmamak da lazım 🤔
Cevap
1Cevap
Arkadaşlarla beraberken bazen kendimi sorguluyorum bu gerçek ben miyim diye. Sanırım sosyal pilim bitiyor ondan.
Sosyal pilden ziyade senin yapmak istediğin şeyler farklı ya da yaptığınız sana ters yoksa kendini sorgulamazsin.
Sıkıldığın için olsa artık yapmak istemiyorum dersin. Bu gerçekten ben miyim diye sorgulamazsin sorguluyorsan da kişiliğine ters gelen şeyler yapıyorsun demektir 😊
Oo kral bende yemek yeme serbest diyet miyet yok 😆😆. Sende ye bak keyfine yemişim diyetini merak etme kilo vermek kolay bir şey almak zor
Diyet olayı değil sağlık meselesi 🤣 bende tam tersi oluyor kolay alıyorum zor veriyorum
fazla kilodan zarar gelmez bosverre
Kendini sorgula evet bu kadar insani acıktırdın🤣
Acıkın iyi ettim 😏
Sporda boşa gitti iyi ettin 😒
He ya hiç sorma gitti ama canım sağolsun 😏
Afiyet olsun 🍻
Teşekkür ederim hanfendi beraber olsun demek isterdim ama kapandı dükkan 🤔
Afiyet olsun kurban çok oluyor lo
Eyvallah 😊
Çoğu zaman evet
Bazen oluyor tabi ki
Iyiymis valla