Kişilik & Karakter Kendinizi sorguladığıniz zamanlar oluyormu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler5 ay Güncell Güncellemeler5 ay Güncelll Kendinizi sorguladığıniz zamanlar oluyormu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 141,2b cevap paylaştı. Evet her zaman sorgularım kendimi tabi ki de 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 97% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. Tekrar tekrar gördüm, herşeyi dopru yaptım, yapıyorum 1 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% 5 ay Her konuda sorgularım doğru mu yapıyorum yanlış mı 1 0 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 57% 5 ay Arada bir evet , peki sen ne sonuç alıyosun bu sorgulamadan? 0 0 Yorumla
Salihhatay Takip Et Xper 6 Yaş: 19 5 ay Evet oluyor tabi günlük kendimi yarim saat 45 dakika sorgularım 1 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Gece yastık ile buluşunca 1 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Oluyor hatta kendime soğuduğum bile oluyor 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 37% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 747 cevap paylaştı. Çook 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 87% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,2b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Skylineo7 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Hemen hemen hergün 1 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Hemde çok 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 55 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her gün aşağı yukarı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ne konuda 2 2 Yorumla Soran 5 ay Her konuda Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sorgularım sık sık hatamı yaptım doğru mu diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet her zaman sorgularım kendimi tabi ki de
Hayır. Tekrar tekrar gördüm, herşeyi dopru yaptım, yapıyorum
Her konuda sorgularım doğru mu yapıyorum yanlış mı
Arada bir evet , peki sen ne sonuç alıyosun bu sorgulamadan?
Evet oluyor tabi günlük kendimi yarim saat 45 dakika sorgularım
Düşünceler bitmez bende
Gece yastık ile buluşunca
Oluyor hatta kendime soğuduğum bile oluyor
Elbette
Çook
Oluyor
Tabiki
Hemen hemen hergün
Her zaman
Hemde çok
Her gün...