Sevgilim ilk iş günümde çiçek yollamadı, belki yollar diye çalıştığım yeri hikayeye attım. Çalıştığım yerin ismini dahi sormadı. Ne yapmalıyım sizce ya da fazla mı beklenti içerisine giriyorum
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim ilk iş günümde çiçek yollamadı, belki yollar diye çalıştığım yeri hikayeye attım. Çalıştığım yerin ismini dahi sormadı. Ne yapmalıyım sizce ya da fazla mı beklenti içerisine giriyorum
Cevap
8Cevap
Bir tane çiçek gönderecek Alt tarafı ve bu senin ilk iş günü bu konudaki beklentini sonuna kadar haklı buluyorum. Sevdiğin bir kişi tarafından gerçekten değer görmek oldukça güzel bir şey. Yorumlara şöyle bir baktım da zaten bir kere sadece özür dilemek için bir çiçek aldığını söylemişsin. Bir çiçek almak için bile bu kadar söyleniyorsa ve çok pahalıydı falan da diyormuş ya ben olsam senin yerinde bir kere daha düşünürdüm. Mesele asla çiçek değildi...
Tek bişeyi çok net öğrendim şu hayatta : Beklenti insanı yorar. O yüzden istiyorsan söyle, bi anlamı kalmayacaksa söyleme, üzüleceksen de düşünme 🤷🏻♀️
Çok da zorlamamak lazım
En iyisini yapıyorsun
Şahsen benim sevgilim yerinde olsaydı bende göndermezdim çünkü böyle bir adetin olduğunu şimdi duydum ve sevgilim olacak kişinin çiçek bekleyeceğini düşünmezdim
Yani beklemekle haklısın bence de ben olsam bende beklerdim o onun düşüncesizliği boş ver kafana takma
Sorun şu ki erkekten ne ml olduğunu unutup çok şey bekliyorsunuz yoksa çok değil bu
Calistigin yeri bilmiyormu yani ne bileyim merak eder en azindan
Aman allahım nasıl yapar böyle bir şey, aklım almıyor
😅😅
Bunu yapacak bi incelikte mi normalde
Sadece ilk buluşmada almıştı hep her defasında çiçek istediğimi söyledim benim sana ilk buluşmada olduğum çiçek pahalıydı gibi söylemlerde bulundu ve her zamanda da biliyordu çiçeği sevdiğimi bir kere zorla aldırttım bir kişiye almak zor geliyor dedim o da özür dilerim çiçeğiydi
İlk gün önemli aslında bu detay atlanmamalıydı.
Nerden buluyorsunuz bu adamlari aman:)
Gerek yok
Yollayabilirdi, zor bir şey değil
Eski sevgilim demek için neyi bekliyorsun?
Herkes bunu düşünmek zorunda mı?
Ayıp etmiş
Göndersydi keşke
Hayır haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş hayatına ilk adımını attığın bu özel günde tebrik ederim, umarım harika bir kariyerin olur ✨
Beklentinde kesinlikle çok haklısın aşkom, insan böyle önemli günlerde sevdiklerinden küçük de olsa bir incelik görmek ister 💖
Bence erkekler bazen detayları hiç düşünemiyor ya da senin heyecanını tam anlayamıyor. Hemen kötüye yorma ama hislerini de içine atma 🥺
Açıkça konuşup kırıldığını tatlıca ifade etmeye ne dersin? Peki sence sadece unuttu mu yoksa genel olarak ilgisiz biri mi ☕