Çiçek yollamadı 24 saat nöbetti vardı buluşamadık 2 ay oldu bize ama bir çiçek yollaya bilirdi napim sizce ayırlayımı sorun hediye değil beni önemsemedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence ona bunun nedenini sormalısın. Mesleği nedir bilmiyorum ama kafası çok dolu olabilir. Belki sana anlatmadığı dertleri vardır. Seni önemsemesi illa hediye ile olmaz. Sana zaman ayırması bile önemsemesidir. Kadınlarımız zihni hep somut çalışıyor. İlla ortada somut bir delil arama. Zaten böyle düşünmeye devam edersen hiçbir erkekle yapamazsın. Önce konuş ve kırıldığını söyle. Tabi kırılman normal ama sadece böyle basit bir şey için ilişki bitirilmez. Belki kafasında başka planı vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. Ince düşünememiş, sonrasında telafi edememiş. Belki bu açıdan bakmamış, sana farklı jest yaptığını düşünmüştür. Başka bir sorun yoksa, bu konuda ondan beklentini yüzüne direk söyle. Bazıları duyunca anlıyor. İyi bir marangozsan, sevgilini kendin yontabilir ve istediğin şekle getirebilirsin.
00 Yorumla
1 yılÖnemsemeli mi? Her erkek ilişkide aynı davranmak zorunda değil örnek sevgilim +1.90 kaslı yakışıklı bir ERRRKEK ise hiçbir şey olmaz ama böyle bir erkek değilse önemsemek zorunda çünkü sana sunacağı çok bir şeyi yok.
Sevgilin hangi erkek?
01 Yorumla
çok kırılmış olmalısın ben de kırılırdım ama ayrılmazdım güzel laf sokmalı bi konuşma yapardım önce sonra hatasını telafi etmesini beklerdim baktım telafi etmiyo hiçbir şey hala umurunda değil işte o zaman yolları ayırırdım önemsenmediğim bi ilişkide olamam
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım! Gerçekten üzücü bir durum 😔 Bir hediye ya da küçük bir jest insanı çok mutlu eder, hele doğum gününde! Ama hemen ayrılmayı düşünmeden önce bir durup düşünmekte fayda var 💭
1. Yoğunluğu Anla: Sevgilinin 24 saat nöbette olması kolay değil, çok yoğun olabilir ve bazen insanların kafası dolu olabilir 🙃.
2. Konuş: Onunla açıkça hissettiklerini paylaş. Biliyorum, bazen insan duygularını ifade etmekte zorlanır ama nazik bir şekilde ona nasıl hissettiğini anlatman önemli. Belki farkında bile değildir 🤷♀️.
3. Alternatifler Sun: Geçmiş doğum günün için birlikte bir şeyler yapabilir misiniz? Örneğin, özel bir akşam yemeği organize edebilir ya da keyifli bir hafta sonu kaçamağı planlayabilirsiniz 🌸.
4. Öz Eleştiri: İlişkiler iki taraflıdır. 2 ay oldukları için belki biraz zaman tanıman gerekebilir. İlişkinin başka yönlerini değerlendir; bu tek olayla bitiş kararı almak büyük olabilir 🧐.
KızlarSoruyor'da bulunma amacım, senin gibi tatlılara yardımcı olmak ve sofistike hediye önerileri sunmak 🎁. Umarım bir çözüm bulabilirsin, unutma her şey konuşarak çözülür ve belki bu olay ilişkinizi daha da güçlendirebilir 💖.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
46Cevap
1 yılSen mi ayrılırsın biz mi ayıralım bacım erkek milletine bu kadar önem verme hele bu kasalara hiiiiiç
33 Yorumla- 1 yıl
Aynen ay neeen
- 1 yıl
Her iki tarafın da ciddi hataları var
1 yılEger senin dogum gununu onemsedigini bilip de biseyler yapmadiysa sıkıntı. Diger turlu onemsiz diye konustuysaniz daha once o da zaten senin cok umursamadigini dusunup almamis olabilir. Ayrilik icin yeterli degil baska kotu huylar da bulmalisin
10 Yorumla
1 yılulan normal kız arkadaşlarım dahil hepsine özel günlerde kadınlar gününde mutlaka çiçek gönderirim hatta çiçeksepetinde kayıtlı tarih yaklaşınca hatırlatma mesajı gelir bana siz bu hıyarları nerden buluyorsunuz böyle kıymet bilmezler köpek gibi davranırlar ama sizde ölürsnz böyle tiplere diyecek bişi yok
24 Yorumla- 1 yıl
var mı ya böyle erkek cidden
- 1 yıl
kendimi anlattım sana daha ne diyim neslimiz tükeniyor ve kıymetimiz bilinmiyor
- 1 yıl
Doğru hepsi odun
1 yılBak artık kendimize gelmeliyiz doğum günü sevgililer günü anneler günü babalar günü tanışma günü bunlar sacmalık bunu kabul edin artık yani sürekli bir erkek sizin her gününüze hediye yetiştiremez kaç yıl var ölmese her doğum gününe ne alacak sevgililik felan böyle bir şey değil sevmek böyle bir şey var sevgi elle tutulan birse ye endekslemeyin artık sana nasıl davranıyor diye sorduklarında ilk aklınıza gelen özel günlerimde hediye almaz gibi şeyler olmak yerine saygılı mı onu söyleyin değer vermek demek sadece hediye alınca olmuyor ayrıca sevgilesiniz eşiniz değil şu anda Hediye bile beklemen yanlıs yarın belki çekip gideceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHani eşitlik vardı?
Sen eşitliğe inanan insanlardansındır
O halde eşitlik olduğuna göre almamış olmasını önemsemeyen gerekiyor
Belki durumu yoktu
Belki almak istemedi sorunları vardı
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz
Önce karşınızdaki insanı anlamaya çalışın değil mi?020 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe amcası?
Kafan mı güzel senin?
Sen okuduğunu anlama özürlümüsün?
Kişi çiçek almadı diye ayrılacağım diyor bunun neyi mantıklı
Sen bunu açıkla ben sana bunu çok basit açıklarım.
Cevap sahibi1 yılAmca deme benim edebimi bozma ben 28 yaşındayım sen kaç yaşındasında bana amca diyorsun?
Cevap sahibi1 yılEşitliği açıklayayım sana herşeyde eşitlik eşitlik diyen kadınlar
İş hediyeye felan gelince
Hediye almadı diye ayrılmayı düşünüyor
Eşitlik nerede kaldı?
Sen yazdıklarımı önce oku anlatıyorum zaten
Cevap sahibi1 yılŞimdi sie go.
Cevap sahibi1 yılÇok alakası var
Anlayana sivri sinek saz
Anlamayana sazı s….. az 😂
Soran1 yılHediye alması lazımda ben onun doğum gününde 3 kattını yapardım
Cevap sahibi1 yılTamam almamış
Almadı diye ayrılınılır mı?
Sebebini sordun mu?
Karşındakiyle konuştun mu?
Cevap sahibi1 yılDeğer veren insan birşeyler alır
Değer vermediğini düşünüyorsa karşısına alıp konuşur velera kaşarı.
Soran1 yılUnutmuş olabilir sonradan ala bilirdi odun
Cevap sahibi1 yılSen alıp gitseydin
Deseydin ki
Sen benim doğum günümde hediye almadın
Ben sana hediye getirdim diyip eline verip ayrılsaydın.
Bunu mu istiyorsun?😂
Soran1 yılBişey demeye değmez ona
Gizli Üye(25-29)1 yılBir hediye almadı diye hemen ayrılmak olmaz.
Kırıldıgını daha sonra belli edebilirsin
Bence biraz zaman ver ve gözlemle. Sana gerçekten değer verip seviyor mu. Sen seviyor musun bunlar önemli. Eğer sevip değer veriyosa ayrılcak bir durun yok. Sonrasında başka davranışlarını görürsün bir kanıya varırsın o zaman ayrılırsın
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Hiçbir şey bahane değil isteyen nasılda kutluyor, Suriye de görevdeydi ben görüntülü konuşurken pasta almıştım kutladım mesela, o da aynı şekilde. Her haltta telefon ellerinde hediyeyi geç kutlamak için arayabilirdi. Seni önemsemiyor. 🤷🏻♀️
016 Yorumla
Soran1 yılAradı
Soran1 yılDeğer veriyor ama
Soran1 yılİlgili
Soran1 yılSoğuk yapıyorum yaa cevap vermicem
Soran1 yılCanım arıyor sorun tonunu sadece hediye yok ortada
Soran1 yılEe bugün evdeydi
Soran1 yılYapa bilirdi
Soran1 yıl3 ay oldu
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi durumu yoksa belki ondan alamamıştır kötü düşünme ama anamın bir lafı var erkek yatırım yaptığı kadına değer verir diye bu da küpe olsun durumu yoksa bile küçük bir pasta alış mum koyup parkta kutlayabilirdi hani
10 Yorumla
1 yılKim bilir kafasında hangi dertlerle sorunlarla boğuşuyor.. İş, aile, eş, ekonomi, arkadaş ilişkileri, vs vs
Sen de orada çiçek almadı önemsemiyo diyorsun..10 Yorumla
1 yılSana hakaret etmek istememiş.. Sen sevgilin için dünyanın en paha biçilmez çiçeğisin. 🌹❤️🥀 Şimdi sana sıradan bir çiçek göndermek sana hakeret olurdu.
10 Yorumla
1 yılDüşüncesizlik açıkçası uzakta bile olsa adresini biliyor küçük bir hediye cicek yollayabilirdi
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
s 1 yılUfak bi çiçek almak zor olmasa gerek ya ben herkesi düşünüyorsam onlar da düşünsün bir zahmet
10 Yorumla İlgilenmeniş ama bunun dışında sana karşı iyiyse görmezden gel.
10 Yorumla
1 yılÖküzlük genlerle ilgili olabilir. Öküzlüğü dışında tüm huyları iyiyse bunu görmeZden gelebilirsin.
13 Yorumla
Soran1 yılTek sorun bu
- 1 yıl
O zaman büyütme bence konuyu
- 1 yıl
Tek sorun bu ise doğum günümde bana özel bir şey yapmanı beklerdim, gücendim türünden bir şey söyleyip uyarabilirsin. Tabii keşke uyarmadan olsa. Bazı insanlar bu tip etkinlikleri genel olarak önemsemiyor. Sen de onun doğum gününde bir şey yapmasan darılmaz. Öyle biri de olabilir. İlla herkes bu günlere özel bir yer ayıracak diye bir şey yok.
Mesajla falan kutladı mı bilmiyorum ama nöbetteyken çiçek göndermek 5 dakikasını bile almaz. İnsan sevdiğini mutlu etmek ister bence de bu ayrılık sebebi
00 YorumlaBiz kadınların çiçekle ne kadar mutlu olduğunu bilmeyen yoktur. İki ihtimal var, ya çok fakir ya da seni sevmiyor. Hayır fakir olsa bile bir parktan gül koparıp gelebilir, sevgi böyle bir şey.
00 Yorumla
1 yılSizi onemseyip onemsemediğini bir çiçekte aramayın efendim ama bunu farklı konulardaki yaklaşımı size olan tavrını görerek söylüyorsanız bence rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyebilirsiniz
00 Yorumla
1 yıl24 saat nöbet diyorsun, bir kez yaşasan onu anlardın..
Buradaki ayrıl diyen cahillere kanmanı tavsiye ederim..02 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak istemiyorum ama
Soran1 yılBugünde hiç bir şey yapmadı
1 yılYani belki doğum günlerine falan çok ilgili değildir bazen en yakınlarının doğum günlerini bile unutan insanlar olabiliyor ama önemsemedikleri anlamına da gelmiyor. Yine de düşünüp bir şeyler yapması güzel olurdu ama bu tek başına ayrılma sebebi değil bence. Başka zamanlarda da ilgisizse o zaman düşünürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe olursa olsun ufak bir jest yapabilirdi sonrasında. Çok bahane var sıralanacak, ama inanma. Ayrıl gitsin
10 YorumlaAyrıl hayatım. bugün çiçek almaz yarın bir gün ona yemek yaptığında teşekkürü çok görür hiç gerek yok bu şuursuzlara
00 Yorumlaİnan bana gerçekten seven insan dünyanın en unutkan insanı olsa bile sevdiği insanın her şeyini aklında bulundurur o yüzden ayrıl
00 Yorumla
1 yılBenimki kutlamadı bile, yine şanslısın
Tek sorunu buysa alttan al, 24 saatte nöbeti varmış011 Yorumla
Soran1 yılEe bugün boştaydı bir çiçek ala bilirdi üzüldüm sorun hediye değil
- 1 yıl
Çok haklısın da erkekler anlamıyor işte
Benimkini kutlamadı, kavga kıyamet koptu üstüne 1 gün sonra benimle büyük kavga etti ve asla arayıp sormuyor tribinden hasta olmama rağmen
Garipler yani
Bizim gibi düşünmüyorlar
Sende vakti gelince onu geçiştirirsin artık
Soran1 yılEe ayrıldın mı
Soran1 yılBen trip atıyorum anlamıyor canım
- 1 yıl
Ayrılmadım
Ağır bir süreç geçiriyor
2 gün boyu 30 a yakın arama ve mesajına yanıt vermedim en sonunda da alttan aldım diyelim
Soran1 yılBende öyle
- 1 yıl
Umarım değerimizi bilirler
Çokta üzme kendini, kimse için değmez kendini üzüp kendine zarar verdiğine
Soran1 yılAyrılmak istiyorum ama sonra pişman olucam ayrılamıyorum
- 1 yıl
Tek nedenin buysa eğer pişman olursun ve boşu boşuna ilişki hiç olur ama başka sebeplerin varsa ayrılık en sağlıklı karar olabilir
Soran1 yılBaşka sebep yok ya
- 1 yıl
Yani seviyorsan gerek yok bence
Tabii herkesin tolerans eşiği farklıdır ancak sevgi varsa ve tek sebep bu durumsa pek abartmamak lazım diye düşünüyorum
1 yılBende şu an 24 saat nöbetteyim. Şimdi benim Bir sevgilim olsaydı aynı durum mu olacaktı
10 YorumlaSevgilimin doğum günü olacak ve ben ona hediye yollamayacagim, ne güzel İstanbul bee
10 Yorumla
1 yılinsan ufak da olsa düşünülmek istiyor haklısın. ayrıl diyemem ama tavır koyman doğru olacak
00 Yorumla
1 yılHep böyleyse, genel olarak da ilgisizse romantizm nedir bilmeyen biriyse ayrıl
00 YorumlaUnutmuş ya da stresli bir gün yaşamış olabilir o yüzden önce nasıl bir gün geçirdiğini sor
00 Yorumla
1 yılTelafi edebilirdi, yeterli ve gerekli bi sebep
00 YorumlaUzak mesafe ilişkisi zaten baştan ayrılık demek.. boşa uğraşıyorsunuz
08 Yorumla
1 yıl24 saat gozunu kirt madan mi nobet tutmus seni onemsemiyormus belliku
00 YorumlaAyıp etmiş
Öküzlük etmiş okey
Ama Biraz sabırlı ol konusu açılınca açıklamasını dinle00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok yoğun çalıştığı için fırsatı olmamış olabilir. Eğer sonrasında bu durumu telafi ederse sıkıntı yapma. Ama sonrasında da bir jest göstermezse, kırıldığını dile getir.
00 YorumlaBence ayrıl çünkü bu böyle devam ediyor kendimden biliyorum.
00 YorumlaYeterli. Ona nedenini sorabilirsin.
Cevabı samimiyetsiz ya da ilgisizse direkt bitir gitsin.00 Yorumla
1 yılBundan rahatız olduğunu konuştun mu onunla peki?
00 Yorumla
1 yılYani önemsememek sadece bu şekilde olmaz gerçekten unutmuş olabilir yorgun olabilir
00 Yorumla
1 yılHer zaman böyle önemsemiyorsa seni bir ayrılık konuşması yap
00 Yorumla
1 yılKonuşup iyi ki doğdun demedi mi bazen işler o kadar yoğun oluyor ki insan kendini bile unutuyor.
00 Yorumla
1 yıl24 saat nöbeti vardı diyorsun vaktinin olmama ihtimali de var fakat nöbeti bittikten sonra da bi jest yapmadiysa ayrilmalisin
24 Yorumla- 1 yıl
@babygodsjj kesinlikle katılıyorum sana 😊👍
Soran1 yılBuluşunca bir şey yapmazsa ayrılayım
- 1 yıl
mantiken ayrıl evet
1 yılEğer hayatı düzenliyse ve onu yorucak bir hayatı yoksa çiçek bile önemli değil bir kek bile mutlu ederdi insanı tabi seni bilemem
Ama hayatında yolund değilse belki de düşünememiştir hayatını düzene soktuktan sonra telafi edicektir.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla ben hediyemi en pahalısından aldırmıyorum
İstiyorum yani
Almazsa da biter gider bu kadar basit00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsan düşünür bi jest yapar haklısın tabiki değer verdiğini göstermiyorsa neden sevgilisiniz ki zaten ayrılmayı düşünmen doğal.
00 Yorumla
1 yılEskiden olsa insanlık hali der, umursamazdım ama artık kusura bakıyorum. Ya ayrılırdım ya da tribini atardım uzun uzun. Çünkü diğer türlü hafife alınıp umursanmayan biz oluyoruz.
00 Yorumla
1 yılO zaman biz sevgililerimizi hep terk edelim 20 sene evli kaldım bırak bir buket çiçeği kutlamazdı bile ama biz erkekler herşeyi alırız yine benim için ne yaptın ki olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNöbetinden sonrası için bi kutlama planı vardır belki?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemek ki çantada keklik olarak görünüyorsun 🤔
00 YorumlaOnu gördüğün ilk yerde balta ile öldür. Ne demek ya doğum gününde çiçek göndermemiş.
015 Yorumla
1 yılAyrıl canım benim çok haklısın bence alt tarafı bi çiçek onu bile yollamayı akıl edemediyse ne gerek var
00 YorumlaBence değil yanlış anlamayın ama her şey maddiyat değildir ilişkilerde biraz maneviyata önem vermelisiniz
00 Yorumla
1 yılBenim sevgiliyken bile dogum gunumu kutlamamıstı kanka
01 Yorumla
Soran1 yılBenimkini de kutlamadı
Yok yetmez büyü yaptır yanına kar kalmasın. Gerçekten tr kızlarının ne kadar mol olduşunu şu uygulamadaki kızlar kanıtlıyor
01 YorumlaDoğum günün kutlu olsun demesi yeterli bence belki durumu yok yani sadece bunun içinse ayrilma
02 Yorumla
Soran1 yılMillet ayrıl diyor
Terk et direkt hemen alem acele hiç vakit kaybetmeden yol ver
00 Yorumla
1 yılBende almam ve özel günleri umursamam açıkçası ama bu sevmediğimden değildir.
00 Yorumla
1 yılValla ben ayrılırdım bi bok olmaz öyle erkeklerden genelde
00 Yorumla
1 yılAyrıl hemen zaten niyetin var sevsen bunu sorun yapmazsın bile. Hem çocuk sevmiyor belli.
00 YorumlaKutladıysa seninle konuştuysa falan ben hediyeye takılmazdım şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmalısın onu bence. Seni tatmin edemeyen erkeği tut cebinde ama ona bağlanma çok. erkekler
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkekler olmasaydı dünyada çok bir şey değişmez çünkü
- 1 yıl
Iyy mide bulandırıcisin🤮🤮
başka konulardada böyleyse ayrıl gitsin
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Doğum günümdü sevgilim çiçek bile yollamadı. Önemsememesi ayrılık için yeterli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler