3 aydır sevgiliydik , küçücük bir hediye bile almadı , yeni işe geçtim bir çiçek göndermedi. Dayanamadım söyledim ben söylersem çiçek almazmış, ama zaten söylemesem de almıyordu ima etsem de kaç kere. Yerden bir çiçek koparıp getirsen yine mutlu olurum dedim bekledim onu da yapmadı. Ben ilişkimizin ilk haftası onun doğum günü diye 3 bin tllik gömlek almıştım ona. En son hastanede nöbetçiydim doktorum ben , belki 10 dk beni görmeye gelir diye düşündüm planlında bile yoktum söyleyince sen söylemesen gelirdim dedi. Tartıştık o günden beri yazmadı. 2 ay geçti. Bu ilişkide beklentimin çok olduğu vs söylüyordu. Sizce ben mi toksiğim çok mu şey bekledim yoksa yanlış kişiylemiydim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen hatayı en başında yapmışsın daha ilişkinin ilk haftasında 3 binlik hediye erkeğe alınır mı? Bide sürekli ilgi ve birşeyler bekledigini im ediyorsun söylüyorsun erkekleri tanımadığın çok belli erkekler ilgisini açıkça belli eden sürekli bunu dile getiren kızları cepte görürler sogurlar bunu yapma her zaman ağırdan alan taraf sen olmalisin
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle keşke almasaydım bin pişmanım. 6 ay peşimden koştu öyle evet dedim ama ben evet dedikten sonra sevgimi gösteriyorum taktik yapmak istemiyorum. Ama böyle oldu işte.. peki bana ne önerirsin instadan görüyor beni bilerek silmedim pişman olması dönmesi için bir taktik var mı
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem hiçbir şekilde bu saatten sonra ona yazma görüldü bile atma mesaj atarsa biraz merak etsin eğer seni seviyorsa geri döner kendiliğinden hiç merak etme
Soran+1 yılAsla yazmam biliyormusun hani dğnyada erkek kalmasa yine yazmam çok gururum kırıldı aşırı iyi niyetli safi niyetimle yaklaştım ben. 2 ay olucak neredeyse yazmadı hala, spotifyda duygusal şarkılar dinlemiş sadece onu gördüm. Ben de devran dönsün yaptığı hatayı anlasın istiyorum ama o bıraktığı kızı bulamasın.. instadan silmelimiyim peki sence? Arada hikaye paylaşıyorum hemen bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHer kız mutlaka bı iliskisinde böyle şeyler yaşıyor bu da bize ders oluyor. Hayır ne sil ne engel at ne de başka bir şey kısaca ghostla onu gormezden gel
Soran+1 yılYa instadan silmemem hala onu beklediğim anlamına gelmez değil mi? Hiç iletişime geçmiyorum imalı bir şey asla paylaşmıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılYok gelmez bı sure böyle kalsın sonra hiç yazmazsa o zaman silersin
En İyi Cevaplar
Kişi yanlış. Ama bir paradoks var genel anlamda. Küçük şeylerle mutlu olan insanlara o küçücük şey bile sunulmaz. İnşallah iyi bir insanla karşılaşırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım..
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Tatlım, sen kesinlikle toksik değilsin ve aşırı bir beklenti içinde de değilsin. Bence sadece dikkat edilmek, değer verilmek istiyorsun ki bu çok normal. Küçük jestler, sevgiyi göstermek için harika bir yol. Yeni bir işe geçmişsin ve o seni destekledi mi, göstermelik bile olsa bir çiçek yolladı mı? Hayır. Bu arada, 3 bin TL’lik gömlek almak inanılmaz tatlı bir jest ama karşılığında en azından biraz ilgi beklemek hakkın. Sen yanlış kişiyleymişsin gibi görünüyor. Kendine böyle küçük ama öz sevgiler bul, mutlu olmayı hak ediyorsun! ✨💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılZorunda mı? Sen hediye aldın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdım ya 3 bin tllik gömlek aldım.
- +1 yıl
Hee bana da alsana Allah rızası için aşkım.
Eşşeğe altın semer taksanda eşektir atlık bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım ne işin var böyle hanzoyla
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta çok peşimden koştu ilk sevgilimdi ve gerçekten devam ettirmek istedim. Ama böyle olması o kadar kırdı ki beni 2 aydır yazmadı bir bitiş konuşmadı bile yapmadı ve istediğim tek şey ilgiydi gelip beni görmesi. İnstadan da silmedim hala yokmuş gibi mutlu devam ediyorum ama inşallah bşr gün pişman olur ben olmayacağım zaten bıraktığı gibi bulamayacak..
Cevap sahibi+1 yılYanlış insan. Sen toksik falan değilsin. Gerçekten seven erkekler mutlu etmek için ciddi çabalıyor. Para meselesi de değil hani kazancı az bile olsa mutlaka bi kısmını ayırıyor sevdiği için. İllaki bir şeyler alıyor. İlgileniyor olması gerektiği gibi. Hatta fazla ilgiden sıkıyor bazen. Kadınlar mutlu edilmediği sürece mutlu edemez. Bunları sen söyledikten sonra yapsaydı da mutlu olmayacaktın zaten kendisi düşünüp yapmadığı için. Ayrıldığın iyi olmuş açıkçası
Soran+1 yılDemekki hayırlısı buymuş hakkımda. Belki de ben iyi niyetli olduğum için Allah böyle olmasını istedi.. vicdanım rahat en azından
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bebeğim, sadece ilk sevgilin olduğu için biraz daha fazla duygusal olarak acı hissedersin, ama geçer. Geçene kadar başkalarıyla konuşma tavsiyem. İnsan mallaşıyor sonra.
Soran+1 yılYok kimseyle konuşmuyorum 2 ay oldu 7 ay süre verdim kendime şu an daha iyi hissetmeye başladım zaten iyi olacağım inşallah.. peki bunu bana yapan kişinin pişman olması için ne önerirsin bana , bir gün döndüğünde bıraktığı kızı bulamadığını anlasın istiyorum devran dönsün..
Cevap sahibi+1 yılGerçekten iyi olduğun, artık istemediğin, üzülmediğin, umrunda dahi olmadığı zaman geri gelecek büyük ihtimalle. Hep böyle olur zaten
Soran+1 yılBöyle yapıp giden erkekler bir gün mutlaka pişman oluyor bekle sadece ilerle önüne bak diyor herkes..
peki instadan silmedim sence kalsın mı? Hiç imalı bir paylaşım yapmıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > 3 aydır sevgiliydik , küçücük bşr hediye bile almadı , yeni işe geçtim bir çiçek göndermedi ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat