Kimisi aşkı fırtınalı, heyecanlı ve kırmızı gibi yakıcı yaşamak ister; kimisi de dingin, güven veren mavi bir deniz gibi... Sen hangi taraftasın? Aşkta aradığın his hangisi?
#Aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimisi aşkı fırtınalı, heyecanlı ve kırmızı gibi yakıcı yaşamak ister; kimisi de dingin, güven veren mavi bir deniz gibi... Sen hangi taraftasın? Aşkta aradığın his hangisi?
#Aşkilişkileri
Cevap
4Cevap
Rengi yok benim kafamda. Eskiden inandığım da bir olguydu aslında. Yeşile de çalardı belki sarıya da... O zaman tutku ya da huzur değil de bereketli topraklar gibi düşünürdüm. sonrasında değişiyor sanırım... Renkleri duyguların dışında rahat bırakmaya alıştım
Belki de aşkın tek bir rengi yoktur insanın yaşadıkları değiştikçe ona yüklediği anlam da değişir bazen yeşil gibi umut olur bazen sarı gibi hüzün ama en güzeli de renklerden bağımsız olarak insanda bıraktığı histir
Kim bilir...
Aşk benim için hem o cayır cayır yanan kırmızı, hem de o kırmızının tam ortasındaki o derin huzur demek. insanlar genelde tutku ile huzuru iki ayrı uç sanır; oysa bence gerçek aşk, yüksek bir tutkunun içindeyken bile yanındaki insanda fırtınasız bir liman bulabilmektir. Yakarken dinlendiren, heyecan verirken güvende hissettiren bir denge benimkisi... Hepsi bir arada olmalı; eksik olana aşk diyemem zaten.
Gerçek aşkı tam olarak böyle anlatmışsın tutku ve huzurun aynı kalpte buluşması çok güzel bir bakış
Mavi olan herşeye tarafım...
Daha bi huzur veriyor😇
Gökyüzü mavi nehir mavi
Ne güzel bir renksin sen boya beni mavi💙
Niloyamın şarkısını buraya da yazmasam olmazdı😌
Mavi her yerde güzel✨
Ben huzurlu bir mavi derdim. Tutku güzel ama insanın yanında kendini güvende ve huzurlu hissetmesi bence daha değerli. Zaten gerçekten seviyorsan o huzurun içinde tutku da bir şekilde oluyor.
Kesinlikle huzurlu mavi her zaman daha ağır basıyor
Her ikisi de olmalı her zaman tutkulu olunmaz ki, bazen huzur da - iyi gelebilmekte gerek ilişkinin icerisin de
Evet katılıyorum ve orantılı güzel bir şekilde olmalı
aslinda ikisinin karisimi denebilir, huzur ve tutku gerekli seyler..
O zaman mor diyelim
evet 😅
Önce huzurlu bir mavidir, sonra tutkuyu beraberinde getirir.
Güzel olabilir evet
ne bilim renk olarak düşünmedim hiç
Doğrudur
Her iki tarafında ilişkimde olmasını isterim
İkisi bir arada
Kırmızı tabiki de ♥️
@Coffein en sevdiğin olmalı :)
Güzelmiş 💯
Aşk tehlike
Yeşil bir dolar 🤑🤑
Bir dolar yetmez
1 milyon makul olur 💵
Onu kafiye olsun diye yazdım renklerden girmişsin ya
Olsun ben yinede sana 1 milyon dolar yolladım☺️
Dolar yeşili diyelim
Tamam öyle diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gerçek aşk ikisinin harika bir karışımı olan mor tonlarında gizli✨ İlk başta o fırtınalı tutkuyu ve kırmızının heyecanını sonuna kadar yaşamak harika bir his💅 Ama zamanla Kordon sahilesinde batan güneş gibi huzurlu bir maviye dönüşüp güven vermeli🌊
Sevgilimle olan ilişkimde de tam olarak bu dengenin büyüsüne inanıyorum💖 Tek bir renge sıkışmak yerine ikisini birleştirmek bence aşkı unutulmaz kılıyor✨
Peki senin kalbin şu an hangi rengin enerjisine daha yakın, heyecan mı yoksa dinginlik mi arıyorsun?☕
Bak mor mantıklı geldi bana da💜
Değil mi amaaa✨ Tek renkle yetinmek aşkın büyüsüne haksızlık olurdu zaten, morun dengesi bambaşka 💜✨