Beni yoran aşk oldu... Zamanında yoğun hislerimle açıldığım ve aylarca konuştuğum insanın aslında zerre umrunda olmayışım mı desem beni kendi çıkarı için kullanması mı desem bilemedim. Küçüktüm, cahildim mi denir ne denir bilemiyorum ki sadece sonunu düşünmeden aşık olmuştum işte. Aşık olunca da onun o kötü kalbini göremedim ne yazık ki. Çoğu duygumu öldürdü beni sessiz sakin neşeli fakat içten içe de hüzünlü biri yaptı, kalbimi kırdı. Kırdığı kalbimin kırıkları üzerine kendine yeni bir hayat kurdu, mutlu oldu zerre umursamadı beni. Ne diyeyim ki, denilecek çok şey var ama susayım. Bunlara rağmen, kendimi aşka yine de kapatmadım diyebilirim sonuca gelecek olursam.
Aşk beni daha çok yoruyor gibi. Yalnızken bireysel ve daha rahat hissediyorum kendimi. Sürekli düşündüğün, sorumluluk hissettiğin birinin olmaması yükünü azaltıyor sanki. Zaten duygusal halim hiç çekilmiyor. Kedi gibi oluyorum alışık değilim o hallerime.
Bu devirde yalan dolan ve hevesten ibaret olan sözümona aşkları dışarıdan müstehzi bir edayla temaşa edip bu melun durumun girdabına kapılmayıp içtinap ve sebat ederek helalini bekleyip halen daha istisnai olan gerçek (beşeri) aşka inanmak ve sabreyleyip umudunu yitirmeyerek böylesine ahvallerde ısrarcı olup kimseye kulak asmayarak kendi bildiğini okumak hepsinden zor emin olabilirsiniz ey beşer-ül cihanlar...
İkisi de yormuyor. Bu konseptlerin çok dışındayım ben. Aşksızlık yormuyor, düşündürüyor. Aşk olursa da görüşüme ekleme yaparım. Tanımını okuduğuma göre çok daha zor şeyleri atlattığımı düşünüyorum. Biraz fazla kalp atış hızını, arada bir gerçeklikten uzaklaşmayı, aptalca gülümsemeyi, sıcak hissetmeyi kaldırabilirim galiba.
Beni yoran insanların değişmeyişi. Ne yaşarlarsa yaşasınlar asla değişmeyişleri, sürekli aynı hataya saplanıp kalmaları yoruyor beni. Her saplanışlarında uyarmaktan da, doğrusunu göstermekten de yoruldum. Bunu yapmak zorundayım çünkü ucu bana da dokunuyor. İlla ki aşka değinmem gerekirse de ikili ilişiler diyeyim. Çünkü ben bu dönemde insana dair gerçek bir aşk göremiyorum ☾
Yeri geliyor ikisi de "çok sıkıldım artık" dedirtebiliyor. Birini seveyim, sevdiğim insan tarafından sevileyim diyorum. Tam istediğim oldu dediğim anda yorulduğumu hissetmeye başlıyorum. Ne aşkla oluyor, ne de aşksız...
Onu bunu boşverin. 1 gram beyni olan aşk işlerinden uzak durur. Güzelim hayatınıza aşkı alıpta içine etmeyin. Ne güzel kimseye hesap vermeden rahatça yaşıyorsunuz, kıymetini bilin.