Eşimin kardeşleri yüzünden sürekli kavga ediyoruz, tatil planımız da bozuldu; ne yapmalıyım?

Eşimle kavga ettik. 29 Ekim'de 4 günlük tatili var, biz de bi yerlere kaçarız diyoduk, ablasının o gün sözü varmış. Ben de off ya, gezcektik dedim. Ben of dedim diye kavga ettik. Ablasını sevmiyorum çünkü 30 yaşında, bizim aile tanışmamıza gelmedi. Biz onlara gittik, 5 dk hoş geldiniz dedi, odasına çekildi. Sonra ramazanda iftara gittik, annesi nöbette demişti ama odasındaymış, yalan söylemişler. Geçen gittik, yine uyuyomuş, 5 dk geldi, hoş geldin dedi. En son onun tanışması vardı, gittik, giderken görüşürüz bile demiyo. Biz de plan yapmıştık. Şirket mecburi izin kullandırıyo, yıllık izninden düşüyo ki yıllık izni yok yani, eksiye düşüyo. Şu an seneye 20 gün değil, 15 gün izni olcak diye ben de gezelim dedim. Öyle plan yapmıştık. Biz söz, nişan, düğün, her şeyde amcalarına kadar sorduk herkesin müsaitliğini. Çıldırttı beni ya, bişey dedim sanki her şeyde kardeşlerim, kardeşlerim pohunu ye, kardeşlerçnin bıktım. Yemin ederim yarın balayına gitcektik, şu an konuşmuyoruz, ayrı yatıyoruz.

Eşimin kardeşleri yüzünden sürekli kavga ediyoruz, tatil planımız da bozuldu; ne yapmalıyım?