2 aylik evliyiz durmadan kavga ediyoruz esimin ailesi yuzunden ne yapmaliyim?

Esim iyi biridir aslinda ama bana ailesi kadar deger vermiyor. Hastalaniyorum onlara gosterdigi ilgiyi bana gostermiyor ha bakmiyor mu bakiyor ama isi daha oncelikli oluyor bana gelince. Hafta sonlari koye ailesinin yanina gidiyoruz isleri oluyor yardim ediyorum 2 saat benim ailemle 2 gun onun ailesiyle birlikteyim. 2 aylik evliyim hayatimda tarla gormemisim gittim tarlada yardim ettim. Bunlar onemli degil esim icin yine yaparim ama annesi ve babasi beni cuma gun alip koye gotureceklermis esim ertesi gun gelecek aksama dogru ben de onlarla tarla isi yapmaya gidecekmisim ailesi oyle uygun gormus ve ben bunu son dakika annesinden ogreniyorum bana hic bir sey soylemedi ben de kabul etmeyimce kavga ettik. 2 gun once de amcasina gitmek istedi ailesi bir seyler gonderdi onlari vermek icin ama 3 gun sonra zaten aksam amcasina gidecektik gitmek istemedim sinirlendi gun gelir ben de sizinkilere gitmem dedi sizce sorun bende mi onda mi iki aydir evli olmamiza ragmen hergun kavga ediyoruz ne yapicam seviyorum ve ayrilmak da istemiyorum bugun bana gpzumden dustun sogudum senden istemiyorum seni dedi evden gitmeye kalktim ona da izin vermedi gidersen tekrar almam seni eve dedi. Bana bir yol gosterin lutfen zaten ailesi durmadan laf sokup duruyor butun hafta sonu onlarin isiyle ugrasiyoruz ama benim aileme iki saat gitmem kaynanama batiyor erkenden evinize gidin diyor bunu esime soyledigimde yine ben kotu oldum ailesiyle arasini bozmak istedigimi dusunuyor ne yapicam ben?
2 aylik evliyiz durmadan kavga ediyoruz esimin ailesi yuzunden ne yapmaliyim?