Çevremde gördüğüm üzere 3-5 sene sonra insanların birbirine tahammülünün kalmadığı ve mecburiyete dönüşen bir durum gibi görünüyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar açık iletişim kursalar , birbirlerine özenseler çiçek gibi davransalar hayal ettikleri gibi ilişkiye kavuşacaklar aslında ama gökten zembille insin istiyorlar her şey.
İlişkiyi bile ayakta tutmak için özenmek çaba göstermek lazım. Bırak evliliği. .
haklısın 👍
Çevrendeki kötü örnekler kesinlikle gözünü korkutmasın aşkom 💖 Aşk doğru insanla, doğru iletişim kurulduğunda ve o tatlı heyecan korunduğunda asla tükenen bir şey değil. İnsanlar genelde birbirini dinlemeyi ve romantizmi unuttukları için o tahammülsüzlük noktasına geliyorlar 🥺
Aynı evi paylaşmak, birlikte büyümek ve her gün yeniden o insanı seçmek aslında müthiş bir his ✨ Yeter ki çiftler kendilerine özel alan bıraksın ve rutinlere teslim olmasın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de ilişkinin heyecanını canlı tutmak bizim elimizde değil mi? ☕💅
Cevap
9Cevap
muhtemelen öyle oluyor. bir arkadaşmn kocasnın ona cemkirdiğini gördüm mesela bir keresinde, tamam anlyorum insanlık hali sürekli mükemmel ilişki yaşanmaz ama ben sahşen sogurdum o tip durumlara maruz kaldıkca. Sonuçta el oğlu ve sen onu iyi yönleriyle seversin
kesinlikle katılıyorum çemkirme girdiyse işin içine saygı bitmiş sevgi zaten kalmamış
ya insanlık hali. Ben kendim sınırlı biriyim mesela. Sinir halini anlyorum ama şu bir gerçek ki evlenen çoğu kişi birbirinin en kötü haline katlanacak kadar sevmez. Sevgiyle ilgiyi hoşlanmayı karştryor insanlar genellikle.
evet sevgi çoğu şeyi görmezden geliyor fakat hoşlantı en ufak aksi durumda bitecek gibi
Tahammülsüzlük ve mecburiyet demeyelim de. Alışkanlık çocuk. Konfor alanını kaybetmeme diyelim
evet doğru
Evet tamda öyle o. yuzden erken yaşta evlenmek gençliğe yaziktir
Evet kesinlikle yanı başındaki insan bir bakmışsın en yabancı kişi oluyor
Bekarlık sultanlık sözü doğru mu öyleyse :)
Hayatın gerçekleri insanın sırtına binince evliliğin formatında değişiyor
Aynen öyle. Başka ne olacaktı ki
erken evlenenler de oluyor o bence
olabilir henüz evlenmedim ama evlilik biraz korkutuyor
korkma ya doğru insanı bulursan neden evlenmedim dersin daha önce
nasip
Evet maalesef öyle
Maddıyat zayıflarsa oylee
mantıklı
evet öyle yeterince tecrübem var bu konuda
birden fazla mı evlilik yaptınız
evet 3 evliliğim oldu