Bana neden öyle geliyor bilemiyorum.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Bana neden öyle geliyor bilemiyorum.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Eş cağızın, yemek yapmayı, evi toparlamayı, bulaşık yıkamayı, cam silmeyi, etrafı süpürmeyi düzenli olaram beceremeyecek kabiliyetteyse tabi ki hem çocuğu hem kocayı besleyeceğim diye yorulur ve zamanla hep en çok sen tükenirsin. Ama hayatı beraber karşılıyor, her yerde birlikte zevk alarak üstesinden geliyorsanız, ömrün bile uzar, gençleşirsin. Bir de duygusal karşılığını bulman önemli. Herkes evlenmek isteyebilir ama bu bir hayat felsefesi. İş yapmaktan gocunanz hazırcı ve duygusuz bir eş daha ilk günden bile bezdirir yani. Doğru karşılığını bul, hiç boşuna üzülme derim.
Zaman zaman iki tarafta taze tutmak için bir şeyler yapmalı. Ben anneme bile sürekli ayakların ağrıyor ise ovayım derim. Bulaşıkları toplarım bazen. Ağır işleri yaparım.
Eşim olsa yine aynı davranırım. Benim için aynı durum. Bunlar evliliği götürür. Ama güzel sözler sürprizler. Arada iki tarafında yapması yıpranmayı azaltır.
Çiftler evliliği yıpratıyor olmasın? Evlilik müessesesinin bir özelliği mi kaldı herkes her şeyi saldı saçma sapan şeylere önem veriyorlar evlenirken..
Fotoğrafı çok sevdim. 😊Evlilik değil de iletişimsizlik ve birbirine emek vermekten vazgeçmek yıpratır. Vallahi evliligin suçu yok. 😁
Teşekkür ederim.
Cevap
25Cevap
Gerçek aşk varsa yıpratmaz tam tersi yaşatır
eğer birbirinizi tamamlamıyorsanız ve dahası evlenmek için evlendiyseniz
evet
evlilik en sonunda insanı yıpratır
karşılıklı mutlu olunmayan bir evliliği sürdürmek evet iki tarafı da yıpratır
insanlar mutlu ve huzurlu olduğu bir şeyde yıpranmazlar
Bence evlilikten ziyade sakız gibi uzayan sonu gelmeyen ilişkiler ciftleri daha çok yıpratıyor olabilir.
Saygı, sevgi, güven, sadakat evlilikte hala devam ediyor ise yıpratmaz, yaşatır. Fakat evliliğin temeli sağlam değilse tabiki yıpratır.
Evettttt hersey para vazo para bardak para davetiye para koltuk para hersey ama her şey para bitmiyor bu dertler masraflar taraflar lanet okumaya başlıyor devaminda kavga vs derken en güzel anlarin icine s. ciliyor
Evlilik bazen dünyanın en mutlu insanı eder adamı bazende dünyanın en mutsuz adamı evli değilim görüşürüm sadece ')
Aslında evlilik değil, zaman yipratiyordur. Çünkü bir süre sonra zaten aşk biter geriye sevgi, sadakat, güven gibi değerler kalır.
Evlilik demek sorumluluk demek. Baş edemeyenleri yıpratır tabiki
Bence aradaki ilişkiye bağlı, kimisine çok iyi geliyor
Keşke yıpratmasa her şey bazen düşündüğümüz gibi tozpembe kalsa
yanlış bir karar alındı ise başında evet evlilik yıpratır
Birbirini her anlamda beslemesini bilmeyen çiftleri yıpratır (ruhsal, duygusal, vs.)👍
Dedikleri gibi tamamen bi nevi kumar gibi bir şey de, herkesin yolu layıgına çıkar umarım
Hepsini olmasa da evliliğin eşinin değerini bilmeyenleri yıpratır
Anlayış sadakat ve sevgi oldupu sürece hiçbir zarar gelmez evliliğe
Çiftleri değil de erkekleri çok yıpratıyor en çokta erkeği yıpratan kadının çenesi
sana oyle gelmıyor gercek boyle maalesef ozellıkle sosyalmedyanın etkısı ınsanlar bırcok kısı ıle kolayca ıletısıme gecıp herseyı konusup paylasabıldıgı icin zaman ıcınde evlılıkten ve ilişkılerden soguyor
burdaki erkeklerle geçen ömürden ne bekliyorsun ki resmen çocuk bakıyonuz hiç bi kabiliyet yok çayı bile senden isterler
Evet. Sevgiliyken farklı davranıp evlendikten sonra farklı olan çiftler var.
Seven çiftler yıpranmaz
Eğer Karşılıklı Sevgi Varsa Ve Karşıdaki Kişi Hep Daha Fazlasını İstemiyorsa Ve Zamanla O Verilen Sevgiyi Sıradan Basit Geliyorsa Harap Eder... Aksi Olursa Bu Dünyadaki Cenneti Yaşarlar
Evlilik yipratmiyor kavgalar tartışmalar yaşanan psikolojik şiddet yıpratıyor soğutuyor
Sendemi öylesin
birbirinizi sevmeden evlendiyseniz ve ya artık aranızdaki sevgi bittiyse evet yıpratır
aşşağıdaki linkte daha detaylı bilgi bulunuyor
Hayat zaten zor, sorunlu bir evlilik tabiki yıpratıyor
Bence direkt evlenip borç içinde yüzmenin saçma sapan olduğunu anlasalar çokta yıpranmazlar
Boşanma sayılarına bakınca nasıl yıprattığı ortada😎 evlilik iyi bişey değil
Özgürce sevmesini ve gerçek anlamda saygı duymasini bilen insanlar için yipratici değil.
kötü geçiyosa sürekli bi tartışma anlaşmazlık varsa yıpratır
Evlenmiceksin bu dünyada evlenmek bence saçma çünkü hiçbir erkeğe sırtını dayamicaksın
çiftlerin ne için evlendıklerıyle ilgili bir durum
yıpratıyordur kesinlikle
İlişkiyi hep canlı tutacaksın işte
Nasıl yaşadıklarına bağlı
Hayat yıpratıyor
Stress sorumluluk vs vs cok yipratirdir
Saygı yoksa yıpratır.
saçma sapan adetler yıpratır bence
Bunaltmak degilde * daha cok sanki
Ehline denk gelmeyen her şey Ziyan olur
Evlenilecek kişiye göre değişir.
Doğru kişiyle evlilik bence ömre enerji katıyor