Çevremde beğenilen birisiydim hep, bulunduğum ortamlarda da dış görünüş olarak olsun kültür ve eğitim olarak olsun ön plana çıkan kişilerdenim. Şimdiye kadar zor beğenen birisiydim ve benim istediklerimle onlardan kaynaklı içime sinmeyen şeylerden dolayı olmadı. İki üniden mezunum belli bir yaşa kadar hayatım eğitimle geçmesine rağmen istediğim gibi bir iş de bulamadım. Şimdi sosyal çevrem yok, evlenmek isteyeceğim birisi zaten yok, yaklaşmaya çalışan tipler var ama güvenmediğim için belki ya da bilemiyorum tam içime sinmedikleri için mi soğuk yaklaşıyorum. Maalesef erkeklerin kadın konusunda genel olarak güvenilmez olduklarını da çok kez gördüm evli adamlar bile hala kız düşürme derdinde. Bu saatten sonra olmaz istediğim gibi biri sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz? Beni şaşırtacak böyle evlilik hikayeleri varsa yazın bakalım 😄
Bence öyle düşünmeyin. Bu işe en başından bakın derim. Ayrıca bu yazacaklarımı maalesef ben uygulayamıyorum. Sanırım benim yaşım artık 38 e geldiğinden olabilir ve yaşadığım bazı olumsuzluklardan dolayı
Öncelikle kötü enerji vermeyin bu konuya. Yani Olacak ve iyi bir insan karşıma çıkacak deyin hayır dua edin ve bu yönde telkinde bulunun. İyi şeyler düşünün. Bu noktada elbette hayatınızda olumsuz şeyler olmuş olabilir. Ancak benimsemek ve belli bir eğitim ve akıl seviyesine ulaştıktan sonra insan düşünceleri daha keskinleşiyor ve mutlu olacağı bir birliktelik istiyor. Çok büyük şeyler değil istekler aslında ama sevgiyi bağlılığı ve güveni görmek istiyor. Ayrıca şu an maalesef insanlar günü birlik birliktelikler peşinde. Ben 38 yaşına geldim ve en son görüştüğüm kişi maalesef narsist idi ve çok çok sonra bunun ne olduğunu öğrendim. Çok yıprandım. Ama öyle birine rağmen kendimi asla bozmadım. Karşımdaki yakınlaşmayı çok istediği halde hiç yapmadım ki iyi ki yenilmemişim dedim zira narsist olduğunu çok sonra öğrendim. Hatta bunu bilen ve ilişkiyi sonradan öğrenen insanlar nasıl sabrettin bu kadar zaman dediler. İşte sevgi bağlılık insanı değiştiriyor. Bu süreci düzgün bir insanla geçirmek isterdim. O kadar sürprizi ve değeri düzgün bir insana verip mutlu olmak isterdim Belki de bu sebeplerden dolayı en başta söylediğim şeyleri yapamıyorum.
Bence siz belli bir eğitim, kültür ve değerlere sahipseniz karşınıza aynı minvalde insanlar çıkacaktır. Sadece biraz daha uzun süre tanımaya çalışın derim. Ben hep derim güzel insanlar güzel insanları bulmalı ve hayat kurmalıdır. Kendimi bu kıstasa koyamıyorum. Sanırım olumsuzluklar vs artık engel oluyor bana. Çok imreniyorum bazı ailelere. Sonra nazar değmesin diye dua ediyorum.
Ayrıca kadınların yalnız kalma ihtimali erkelere göre daha düşük. İş noktasına hedefler üzerinden bakarsanız geç kalabilirsiniz. Bence bir yerde sebat edin ve bu süreç sizi zorlasa da sonunda iyi bir yere gelirsiniz.
Allah karşınıza düşünceniz gibi güzel insanlar çıkartsın kötü gözlerde ve insanlardan muhafaza etsin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güven kelimesi her iki cins için geçerli ve öncelik güven insanın kendisinde başlar güven önce verilir sonra alınır aynayı alıp ben ne kadar güvenilir biriyim demeli her insan öncelikle
Ayrıca bu devire bakarsak kadınlar aldatma da güvensizlik ve dengesizlik konusunda şu an ön sırada erkeklere fark atar eskiden kadının bir duruşu bir adı vardı o eski kadınlar kalmadı erkek milleti önceden de öyleydi şimdi de öyle ama kadınlar öyle değildi ( istisna her zaman var genelleme yapmıyorum onlar bu dediklerimin dışında )
Seçme konusuna gelince kadınlar çok seçici ve fiziksele cok önem veriyorlar ilk öncelik karakter ikinci planda kalıyor onlar için fiziksele öncelik verenlerin çoğu bugün ya çocuğuyla baba evine dönmüş ya da bir başına cocuguyla hayatini sürdürüyor boşanmış bir şekilde
Son olarak evli olup da kadın peşinden koşan erkekler var evet ama kadınlar da var ve bu konuda da erkek den öndeler yine bunun en büyük nedeni de şimdiki kadınların cinsel konuda doyumsuz ve ruhlarının tam bir sapık ruha dönüşmüş olmaları
Burada ki cinsellik konularına bir göz gezdirin üstten kadınların ne kadar da ruhlarının sapık bir hale geldigini görürsünüz 10 kişiyle aynı anda cinsellik yaşayacak potansiyele sahipler00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Ek Olarak : Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın, olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor bu dahi bir çaba gerektiriyor nihayetin de üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor o halde geç kalmayız, her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
00 Yorumla
+1 yılAslında ne istediğini bilmek önemli..
ancak ne istediğimize karar vereceğimiz yaşlarda öncelikler farklı olduğundan evlenmek zor olabiliyor
Siz aslında seçimlerinizi gözden geçirmelisiniz elbette imkansız yok aslında..
Ancak özünde erkeklerin güvenilmez olmasını düşünmeniz çevrenizdeki erkeklerin yaptıkları ise erkeklerin çevrenizdeki erkeklerden çok farklı özelliklere sahip olanları da var diyebilirim..
İçinize sinen birisi olunca bir şans veri elbette
Ancak herkes evlenmek zorunda değil00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız diye bir şey yok aslında
00 Yorumla
+1 yılEvlenmediğim için bu konu hakkında net bir şey söylemek zor ama işi genele vurmamak lazım. Öncelikle her çift ilişkisinden kendi sorumludur. O yüzden çok mutlu olup evliliğine devam eden insanlarda var 2-3 ayda boşanan çiftler de var. Önyargı ile bakmamak gerek evliliğe bence denemek lazım önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlüm ve nikahın günü saati şaşmaz 👍 birde çevrendekiler seni evlenecek kadar beğenmedi mi? Evli erkekler mi beğendi hep? Kadınların çoğu zengin, yakışıklı, romantic, anlayışlı, eli açık, vs vs liste uzayıp gidiyor. Şeklinde erkek istiyor erkek nüfusunun belkide % 0,1 lik kısmı böyle 😅😂🤣🤣 böyle erkeklerde zaten harem kuruyor. Evlilik değil kiralama yoluna gidiyor, kadınlar içinde durum çok farklı değil. Beğendiği bir erkekle bir süre beraber yaşayıp alacağını ve hevesini alınca bir başka erkeğin peşine düşüyor. Üzgünüm ama bizzat yaşayıp şahit olduğum şeyler bunlar. Yani öyle şaşırtacak evlilik hikayeleri çok zordu artık çok çok çok daha zor. Belki o hikayenin kadın baş rolü sen olabilirsin o zaman yazarsan okuruz 😎😎👍👍
00 YorumlaÖncekile yaş kaç? Beklentilerin yüksek birisin sanırım iş konusunda hayatına girecek kişi için her iki konuda da seçicisin. Evet herkse körü körüne güvenme bu hatadır ama bu şekilde bütün kapılarını kapatırsan eğer nasıl veya hangisi doğru kişidir nasıl anlayabilirsin ki? Kimse kusursuz dgeil aklında kişinin istediğin kişinin aynısı olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl32 olacağım işte. Heves de yok artık ne işe ne eşe. Belki de yalnız kalma korkusu. Herkes evlendi çevremde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için evlenilmez bir kişiyi seversen duygusal bir bağ kurarsan onunla evlenebilirsin kendini Kaf Dağı kadar görürsen hiçbir kriter zaten sana uymaz herkes dört dörtlük değildir normal birini ararsan rahat bulursun ama şunu tavsiye ederim Allah'a yakın olan insanları tercih et dış görünüşü çok önem verme seni mutlu eden sana saygı duyan sana ilgi gösteren sana değer veren insanlara karşı ilgin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık sevemiyorum ve güvenmiyorum da sorun bu belki de
- +1 yıl
Ne istediğini bilmiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılMantık devreye giriyor. Zaten deli divane aşığım diyip evlenmekte doğru değil. Baktığında aynı kapıya çıkıyor. 25 ind evlenen biri 5 sene sonra senin kafana gelip şimdi ki aklım olsa diyor. 30 yâsinda sen mantiginla eş ariyorsun. Değişen bir şey yok bir şey kaçmadı yani.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı sebepler sonrasında, zamanın da belirleyiciliği ile birlikte insan daha seçici hale geliyor.
Yaş da aldıkça bazı şeylerin ne kadar basit, ne kadar sıradan olduğunu kavrıyor. En ufak şey bile gözüne batıyor. Ama öte yandan yalnız geçen yılların ağırlığı da boğuyor. Koca bir ömür var ve onu beraber tadacak insanı bulamıyorsun.
Çok acı olmasa da acı bir şey aslında...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşına giricem sürekli şehir değiştirdiğimden dolayı sosyal çevre yok ve konuştuğum biriside yok evlenicek birileride yok o yüzden takılıyorum ama ünideyken hayatım daha hızlı ve daha çok kişiyle etkileşimdeydim o yüzden haklısın yaş geçtikçe evlenmek zorlaşıyor çünkü olgunlaşıyorsun ve daha seçiçi olmaya başlıyorsun..
00 Yorumla
+1 yıl29 yasindayjm bir evlilik yaptim ayrıldım. Bende sen gbi biriydim ama bir farkimiz ben uni terk :)
Neyse ayrildik yalandan dolayi. Demem o ki gercekten bende de oyle butun guwenim gitti bende sevmek sevilmek istyrm ama olmadi guwenemedm kimseye kadinlar hep para avcisi yalan dolan duygularla oynayan bir toplum olarak gordum yanasamadm yanasana da uzak durdum bende bilmyorm napcagmi sanirim evde kalacam bu gdisle00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında hayatı imkansız hale getiren maalesef ki bizleriz.
Biz kimiz insanoğlu.
O kadar basit ve saf ki.
Göremediğimiz için her şey bize imkansız , ulaşılmaz geliyor.
Tek yapmamız gereken.
Kendimizi tanımak ve karşımızdakinin bizi tanımasına imkan vermek.
İşte bu kadar basit ve saf.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılköprüden önceki son çıkışı kaçırdıysan artık dönüşü yok :D her şeye rağmen kaderde olan ne ise onu yaşarsın adamın biri bi bilgine gitmiş elinde bir elma demişki bu elma benim, bu benim nasibim oda cevap vermiş yersen nasibindir yemezsen değil mesele bu ötesi yok
00 Yorumla Ben de ilişki ve evlilik açısından anlattığın şeylere paralel durumlar yaşadım. Benim farkım; ben evliliğe hiç sıcak bakmadım, hala bakmıyorum. Evlilik, eğer kişinin çocuk isteği yoksa bence gereksiz. Senin de anlattığın sebepler yüzünden güven konusu büyük bir engel artık.. Bilmiyorum, evliliği tamamen gündemimden çıkarmış değilim ama istemiyorum..
00 Yorumla
+1 yılGeç yaşta evlenmek zordur Çünkü hayatın sillesini yemiş feleğin çarkından geçmiş oluyorsun ve de bu seni seçici bir birey yapıyor ilk başta el yüzü düzgün olsun beni sevsin gibi düşünürken daha sonralarda kariyeri olsun yakışıklı olsun parası olsun evi olsun arabası olsun gibi kriterler girmeye başlıyor Ama erken evlenmek güzel bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılBen de 29 yaşındayım çok iyi bir mesleğim var ama güzel değilim sosyalim kültürlüyüm müzik spor ne ararsan var ama sanırım erkeklerin ilk baktığı güzellik o yüzden diğerlerini fark etmiyorlar bile. Hem yaştan hem meslekten de şu saatten sonra kimse yaklaşmaz sanırım
25 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendine has bir güzelliği mutlaka vardır kanısındayım fakar ilk bakışta dikkat toplayan ve eğitimi de iyi olan kadınlara olan ilgi her zaman daha fazla olduğu konusunda haklısın. İşe alım yapılırken bile dikkat çeken kişileri aldıklarına özel sektörde mutlaka şahit oluyoruz. Belli bir ortamda en güzel kadına mutlaka erkeklern %90 ı şansını deniyor yüz bulamayınca ikinci seneğe geçiyor 🤷🏼♀️ Bunlara çokça kez şahit oldum ve bu sebeplerden de güvenmiyorum zaten erkeklere 🤦🏼♀️😄
- +1 yıl
@Özkan2224 doğru bu yalan mı söyliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen bir post okumustum, erken yaşta henüz 20lerinizdeyken evlenin yoksa ilerde akıllanır hiç evlenmezsiniz diyordu
Her 3 kişiden biri boşanıyor, ekonomi yerlerde , aldatma oranları ortada amaaaaan boş iş evlilik. Borca harca girmeye gerek yok durduk yere.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bizim gibi seçici kadınların işi bir tik daha zor. Seni anlıyorum ben de sen gibiyim kendimden yüksek statülü biriyle evlenmek isterim. Bu statü mevzu yat kat istiyorum anlaşılmasın. Misal ben 4 yillik, onun 4 yillik uni mezunu olmasını isterim ve de benden yüksek maaş almasını gibi. E biraz da yanımıza yakışmalı yani😜😈
04 Yorumla- +1 yıl
Sen erkege ne sunuyorsun? masaya hiçbir şey koymadan istemekle olmuyor bayanlar bunu anlayın artık.
Cevap sahibi+1 yılTotal olarak kendimi; ruhumu, aklımı, bedenimi, sevgimi, maddi manevi desteğimi daha ne verebilirim Allah için
- +1 yıl
Valla bu devirde evlilik erkek için çok sıkıntılı bir durum çünkü yasalar tamamen erkeğin karşısında ve o imza atıldığı an o yasalara tabi oluyorsun o yüzden açıkçası ne sunarsanız sunun bilinçli erkek evlenmek istemiyor günümüzde
Cevap sahibi+1 yılKadın içinde öyle bu durum cinsiyete indirgenmemeli. Hem işe hem eve hem çocuğa bakip ayri kişiliğe bürünüp başarılı olmaya çalışıyoruz. Ve evlilik kadindanda çok sey götürüyor. Evli erkeklerin ömrü uzuyo ama kadınlarınki kisaliyo araştırmalara göre kadının da yükü çok ağır çünkü. Ozaman kimse evlenmesin herkes birbiriyle yatip kalksin bunumu istiyosunuz
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Abla gerçekten düşüncelerimi söylemişsiniz. Biraz korkuyorum bundan dolayı, birazda böyle mutluyum zaten diyorum. Ama ileride pişman olmaktan çok korkuyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşın 23se zaten hayat düzenini kurmadan acele etme ama belli bir yaşı da çok geçirme derim. Benim erkeklerde gördüğüm konu kadınlar konusunda güvenilmezler. Hayatında değer vermeyi hakeden bulursan kulllanmaya çalışma ve sırf yüzü fiziği güzel diye başka kadınlara sarkıntılık yapma duyuluyor böyle şeyler 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Asla abla asla. Ben 2 yaşıma kadar normalinden biraz daha fazla kişi ile birlkte oldum. Ama asla fiziği, yüzü, gözü, kaşı, tenine bakarak değil. Karakterini güzel bulduklarım ile birlikte oldum hep. Ama maalesef bazen yanılıyoruz. Demem o ki, ben şu an aklımdaki o güzel karakteri bulacağımı asla düşünmüyorum. Ben eğer güzel Bi karaktere sahip isem, karşımdakinde de bunu istemek en doğal hakkım.
Benle yaşıt arkadaşım var ailesinin durumu iyi. Cocugun bir işte çalışıp para kazandığını bilmem çocuk geçen evlendi. Bense hala hayatımı yoluna koymaya uğraşıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşı geçtikçe seçici oluyor insanlar hatta Agastha Christie bu konuda şöyle demiş "Gençken evlenin. Çünkü yaşlanınca insanın aklı başına gelir, akıllı bir insan da asla evlenmez."🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılBu durum normal aslında belli bir yaştan sonra seçicilik artıyor ama yine de doğru kişi mutlaka var tamamen diyaloğa kapalı olmamak lazım diye düşünüyorum yani mutlaka birisi vardır 😊
00 Yorumla
+1 yılBeklediğin tarzda bir hikayem yok ama yaşadıklarımız benzer :) Aynı düşünceleri de paylaşıyoruz. Ben de aynı şekilde egitimime onem verdim, iş bulmak icin cok uğraştım. Evlilige de hazir hissetmek istedim kendimi ama belki de bu yüzden geç kaldim. Eğer dilersen ben konuşp, tansmak isterim 🙂🙏 Nasibin, kısmetin nereden gelecegini bilemeyiz. Belki de şanslı günümuzdeyizdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik genç yaşta güzel.
02 Yorumla
Soran+1 yılGenç evlenen de yürüyemiyor çabuk sıkılıyor. Eşini sevgilisini aldatmaya çalışan çok insan görüyorum ben. Bana bile denk geliyor
- +1 yıl
1.3 sene olmuştu 20,30 sene olsa yine sıkılmazdım karakter meselesi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇağımızda evlilik zengin uzun ve kaslı erkeklerin nafaka ödemeyi göze alarak yaptıkları çılgınlığın adıdır. Rus ruleti oynamaktan bir farkı yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılO tarif ettiğin erkekler evlilik yapmıyor kız düşürmece peşindeler 40a kadar. Sonra da kendilerinden 10-15 yaş küçük gözü açılmamış kız arayıp onunla evlilik peşine düşüyorlar
- +1 yıl
Herkes dengini bulsun ben yalnızlıktan şaşmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım bende öyle hissetmeye başladım yani hoş evlenmeye değer biri de çıkmamıştı 😀 üni bitir kpss meslek sahibi olmaya çalış derken 28 olduk hayattan hicbisey anlamadan
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle, moralini bozmak istemem ama ben daha dün 28 gibiyim 😬 32 olacağım. 25ten sonrası nasıl geçiyor belli değil 🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle normalde 22den sonrası hızlı geçmişti 25ten sonrasını anlamadım bile o derece yok olup gitti 😀hayırlısı ya
+1 yılİlk evlilik teklifini 12 yaşında aldım kız teklif etti 4 5 kere daha teklif geldi kabul etmedim hiçbirini
00 YorumlaEvet maalesef durum tam anlattığın gibi. Bir yerden sonra anne ya da baba olmak için ya da sadece cinsellik için evleniyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sonuçta is yerine çalışan secmiyorsun amurtun sapı üzümün çöpü dememelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan seçmek daha kolay bence. Evlendiğin kişi tüm hayatını belirliyor ve bir de çocuk olursa ortak gen sonuçta
- +1 yıl
Haklısın ama nereye kadar bekleyeceksin 1 yıl 3 yıl 5 yıl giden senin ömründen gidiyor
+1 yılEvli Adam da Evli Kadın da Arayış Peşinde Öyleleri Görüyor Duyuyoruz İnan Evlilikten Soğuyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet en geç 25 falan demişti eşimin eltisi (psikiyatrist)
03 Yorumla- +1 yıl
Acele etmek en güzeli birlikte büyüyün, yaslanın...
Soran+1 yılErkeklerin çoğu artık 30dan önce evlenmiyor. Buldukları kadınlar da kendilerinden 10-15 yaş küçük oluyor 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Öylesini bulsam ben de evlenirim. 20 lik çıtır misss
+1 yılYaş ilerledikçe insan daha bir seçici olmaya başlıyor bu yüzden zorlaşıyor maalesef
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size yaş ilerleyince seçicilik artıyor ama insan buluncada peşini bırakmamalı değerini iyi bilmeli bence
- +1 yıl
Doğru)
- +1 yıl
Aynen yaşın etkisiyle insanların beklentisi önceliği değişiyor sanırım
- +1 yıl
Öyle evet
30 yaşından sonra çok seçici oluyor insan ve buda evlenmeyi zorlaştırıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlılıkte cocuk olasıya kadar oturaklasır rabbım mesut etsın kardesm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanı biraz ineliyorsun zor değilde konuşalım
00 Yorumla Kuzenim öğretmendi kendi gibi meslek sahibi biriyle evleneceğini söylerdi hep böyle diyerek diğer istekleri Red ediyordu şimdi evde kaldı ve 30 yaşında artık bana koca bulun diye yalvarıyor yaş geldiğinde evlenmek mantıklı söylemek istedim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen koca bulayım diye değil de gerçekten güceneceğim ve seveceğim birini isterim fakat günümüzde güven problemi var. Bana bile kaç tane evli veya evlilik erkedesinde erkekler yaklaşmaya çalıştı. Bunları görmek bile yetiyor. Ya benim kocam da be yokken milletin karısına kızına sarkmaya çalışıyorsa düşüncesi oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yok evlenmek cidden çok kolay ama sürdürmesi zor işte tecrübe söylüyor bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYas geçtikçe insan dahada seçici oluyor cok zor begrniyor
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef öyle oluyor yaş ilerledikçe daha seçiçi oluyor insan ve sonuç hala bekarız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninle aynı durumdayım ve üzülüyorum. Keske reddetmeden bir şans verseydim o kişilere diyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen teyze olmuşsun artık muhtemelen yazıyı yazan da 10 yıl sonra sizin gibi olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleyim yani yaş 33 oldu ama nasip diyorumda zor olacak gibi biride yok düzgün biri pek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki ay önce 34 yasındaki arkadaşım evlendi şu an 13. Ülkesini geziyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAcunla mı evlendi kiminle evlendi o öyle 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılDoktor 😉
Soran+1 yılSanırım benimle ilgilenen de bir dr var fakat çok da ilgimi çekmedi emin de değilim. Ben de mi ilgilensem bilemedim şimdi 😄
Cevap sahibi+1 yılBiraz mal oluyorlar yine de sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Sağılacak inek bulmuş yani 🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 39 yaşımda nişan attım, nikahtan döndüm. Hatun ise 32 yaşındaydı.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe halen evlilik istiyorum.
Soran+1 yılHakkında hayırlısı. Özel değilse neden döndün merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBirden çok sebep birikti. Ancak bu sebeplerin ortak bir noktası: Fabrika üretimi fason sorunlar. Bu fabrika üretimi fason sorunlar geçimsizlik denilen asıl sorunu doğurdu. Ben de anladım ki bir evlilik böyle geçmez ve tek taraflı irade beyanıyla ve kimsenin etkisinde kalmadan nişandan döndüm. Çok üzüldüm, çok yıprandım ama pişman olmadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsun erkek olsun yaş ilerleyince secici olmaya başlıyor çünkü beklentiler değişiyor zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel tanisalim😀insan cahil kaldikca boyle seyler daha kolay bence
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi beklemek
Kalbinin sahibini bulmak
Onun elini tutmak
Başını omzuma koymak
Bence bulunur ben de arıyorum00 YorumlaEkonomik olarak rahatsan bence en ideali bekarliktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an maddi olarak kimseye muhtaç değilim fakat ileride pişman olmaktan yalnız kalmaktan belki de korkuyorum
+1 yılAblam 33 yaşında her hafta talibi çıkıyor ama beğenmiyor. Yaşla alakası yok demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılMükemmelliyetçidir, ben de öyleyim
he armudun sapı üzümün çöpü derken.. evlilik güzel bişey.. doğru kişiyi bulursun umarım.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zaman gectikçe değil yüreğimiz yüreğinde yer edemeyeceğini anlayınca zorlaşıyor
00 YorumlaO kadar ben ki. İnşallah bizim de bir gün sevip sevildigimiz sıcacık bı yuvamiz olur.
00 YorumlaEvlenme bence. Bir sürü iş boşanacan vs. Başına iş alma.
00 Yorumla
+1 yılBen evlilik yapamadım türk kızları istemiyor beni ve nefret ediyor
00 Yorumla
+1 yılTabiki 50 den sonra evlilik imkansiz gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekleri anlamadığınızdan oluyor bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle benzer özelliklerinin çok.
00 Yorumla
+1 yılSizde kendi sonumu gördüm sanki jfbf
00 Yorumla
+1 yılKaç yasondasinki sen
00 YorumlaSıkma canınınııı okşa patlıcanınııı boş ver
00 Yorumla
+1 yılSende kendimi gördüm ☺️
00 YorumlaFazla beklememek gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?