Kız arkadaşımın dönme ihtimali var mı?

2 yıl 4 aydır beraberdik başta her şeyi konuştuk fakat zamanla güzel cümleleri kesti normal konuşuyordu hep el üstünde tutan ince düşünen önemseyen daha doğrusu hissettiren bendim. Başlarda o da öyleydi fakat sonraları buluşmalar ertelendi stres dedi o dedi bu dedi sınav dedi üni dedi derken yıl geçti görüntülü konuşmalar öyle derken yani onun tarafında vardı devamlı bi geçerli sebebi. Dile getirdim defalarca ilgi alaka derken fakat hak verse de sonuç yine aynıydı ve zamanla iyice soğukluk girdi ve ben de süslü cümleleri kestim sıradan konuşmaya başladım ve mesafe açıldı iyice ve en son bu böyle gitmiyor ve böyle olacaksa yolumuza bakalım tarzı mesaj attım ve bitirme mesajına baya kırılmış amaç artık bir şeylerin değişmesiydi fakat o gün bitti ve haklı olsam bile 12 gün sonra yazdım ve ikimiz için bir şansı hak ettiğimizi söyledim o da soğukluk girdi o kadar zaman neredeydin işte kırgınlıklarım önüme geçti kötü olmanı istemem ama böylesi daha iyi dedi sevip sevmediğini sordum o da sevmemek değil de nasıl ifade edilir deyip kırgınlıklar soğukluk önüne geçti tarzı konuştu ve ben de dedim ki %1 ihtimalle seviyorsan ve ben yanlış düşünüp karar verdiysem bir şekilde hatamı telafi etmeye hazırım ve senden özür dilerim dedim ama sevmiyorsan düşüncelerimde haklıyımdır tarzı konuştum baya bi o cevap için ısrar ettim ve sevmiyorum diyelim o zaman dedi fakat öncesi aldığım hediye ile takıyla fotolar atmalar ve göndermeli müzikler fakat onu da inkâr etti ve dün yine Yüksek Sadakat'tan belki üstümüzden bir kuş geçer tarzı manzara resmi çekip müziği eklemiş ve instadan takipten de çıkardım. Sizce sevmediği cümlesinden sonra ölsem de yazmam bir şekilde atlatırım fakat onun açısından ne olur sizce yazar mı hatasını anlar mı ne olur biter sizce?

Kız arkadaşımın dönme ihtimali var mı?