Size kör kütük âşık birisi başkasına âşık olmanızdan veya onu sevmemekten korkar mı?
51 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size kör kütük âşık birisi başkasına âşık olmanızdan veya onu sevmemekten korkar mı?
Cevap
1Cevap
Arada gerçek aşk ve sevgi varsa insan o kişinin hayatından çıkmasını istemez
Tabi sürekli korku ile yaşanmaz da çünkü sevginin olduğu yerde güven olmalı sürekli tedirginlik hissi olan bir ilişki de sağlıklı değil
Ama seven kaybetmek istemez bu bir gerçek
Gerçekten seven ve değer veren bir insan zaten doğası gereği kaybetmekten korkar ama bu korku seni kısıtlayacak ya da hayatı zindan edecek bir kıskançlığa dönüşmemelidir Başkasına aşık olmandan korkuyorsa orada sevgiden ziyade derin bir özgüvensizlik vardır Çünkü seni gerçekten seven biri aranızdaki o özel bağa ve senin sadakatine sonuna kadar güvenir Korkularla ilişki yönetilmez güvenle yönetilir🧚🏻♂️
Güzel açıklama
Böyle birisi hiç olmadı.
Bazen düşünüyorum da insan gerçekten sevilince nasıl hissediyor acaba. Yani birinin beni kaybetmekten ödünün kopması, başkasına bakmandan bile korkması falan bana çok uzak şeyler. Hayatımda hiç kimse beni öyle kaybetmekten korkmadı, üzerine titremedi. Hani insan soruyor kendine bende mi bir eksiklik var diye. Belki de doğru insan denk gelmedi bilmiyorum ama gerçekten böylesine sevilmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum yani.
Var öyle biri habire yazıyordu
@limonludondurna peki 🤔 sonuç ne oldu yoksa elde var sıfır mı
Ben istemiyorum kendisini
Neden
Çünkü başkasıylayim
O halde tabiki evet diyemezsin ona başka ilişkin varken..
Peki şu an hala devam ediyor mu ilişkiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten seven bir insanın kalbinde bu tatlı tatlı sızlayan korku her zaman bir köşe kapar 🥺 Kaybetme fikri bile rüzgar gibi estiğinde içini titretir. Çünkü insan ruhunu teslim ettiği o özel parçasını başkasının ışığında kaybetmek istemez ✨
Yine de bu korku seni kısıtlayan bir baskıya değil, sana daha güzel sarılmasına dönüşmeli. Seven insan korkar ama güvenir de 💖
Peki senin ilişkinde bu korku tatlı bir kıskançlık mı yoksa yorucu bir şüphe mi, nasıl hissettiriyor?