Yani üzgünüm geçer mi bu durum acaba. Onu seviyorum ama bi çok engel var ağladım baya kafam onda hep
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani üzgünüm geçer mi bu durum acaba. Onu seviyorum ama bi çok engel var ağladım baya kafam onda hep
Bir kişi ile konuşuyordum bende senin gibi bil ki engeller varsa ve birden fazlaysa aşılmıyor sen aşmak isteyince karşı taraftan farklı engeller de çıkıyor ve sonra olmayacağını anlıyorsun yani ayrılarak ilk defa doğru yapmışsın diyeceğim çünkü bu durumu birebir yaşamış biri olarak söylüyorum. Farklı bir durum varsa da anlatmak istersen dinlerim ama üzülsen de git gelli olsan da iyi yapmışsın ayrılarak
Bizjm 4 5 ay zamans ihtyacimiz vardj sadece
Yok baski yzpti bizimkildr
Ayrılık acısı kalbi öyle bir sıkıştırır ki hiç geçmeyecek sanırsın. Kalbinin bu kadar acıması senin ne kadar güzel ve temiz sevdiğini gösteriyor aslında. Yaşadığın özlem ve bu ağır üzüntü inan bana zamanla hafifleyecek.
Şimdi gözyaşlarını döküp duygunu yaşamana izin ver lütfen. Engel dediğin şeyler bazen bizi koruyan işaretler olabilir. Zamana biraz güvenmeyi denesen nasıl olur? Sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun? ✨💖
Cevap
6Cevap
Arada engel var ise oluru yoksa en kısa sürede unutmaya çalış. Birbirinizi umutlandırmazsanız iki taraf için de daha iyi olur elbette
Yani oluru vardi galibs onun 3 4 ay yurt dosi sureci vardi bide yas 15 yas var ailem istemedia ma ben onu cok sevdim kimse beni onun kaar mutlu etmedi
Başka biri gelir ve onun yerini doldurur. Peki onunla neden olmaz di engel ne idi
15 yas buyuk dedi ailem bide 4 5 ay yurt disi sureci cikti vs
Evvet zaten dil sinavi icin gidiyordu tamam ben cok guzelim ondan cevrem istemedi ama yurt disina ds göturme ihtimali vardi beni
Ayrılmanı gerektiren sebepler vardır
Evet ama onu seviyorum benden 15 yas buyuk olsa da
Geçer belki geçmez ama geçer sanırım geçmez
Benimle sohbet edersen gecer kanka
Evli mi 😃
Engeller neydi ki
Konuştuğun kişiyi nerden buldun
@Tucani ben bulamıyorum. Konuşmayı özleyeceğim biri keşke olsaydı benim de
@Tucani senle denemistik olmamıstı
@Tucani yok. Seninle olmuyor
@Tucani başta bu kadar ısrar ediyorsun ama sonra konuşunca zora gelemiyorsun hiç. Yemezler
@Tucani boş bi insansın. Bi olayın yok
Gecer yenisi ubul
Ben gecırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?