Ailesi gizlice telefonunu alıp mesajlarımızı okumuşlar ve benim onlarla olan kısmını kullanıp benim onları istemediğimi düşünüp nişanı attırdılar 3 aydır hiçbir şekilde bir şey yazmadı sizce geri dönme ihtimali var mı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Telefonu kurcalanan adamdan da aile baskısına dayanamayıp vazgeçen adamdan da aile reisi olmaz kusura bakma ama vazgeç bu sevdadan seni isteyen adam her zorlukla savaşır kimseye de söz hakkı düşürmez büyük konuşmak istemiyorum ama şunu bana yapsalar ortalığı yakar yıkarım. Özel alana bu kadar müdahale edildiği halde pasif kalan adam yarın seni kimseye karşı da koruyamaz.
Aklınızı başınıza alarak kararlar alın geçici hormansal dürtüler ya da duygusal çekimlerle değil...
Üç ay geçmiş ve hiç iletişim kurmamışsa geri döner mi diye beklemek yerine hayatına devam etmek daha doğru olur ailesinin ne düşündüğünü ya da onun içinde ne yaşadığını bilemeyiz ama gerçekten dönmek isterse bir yolunu bulup iletişim kuracaktır sen kendini ihtimallere bağlama çünkü bazen insanı en çok yoran şey yaşanan değil acaba geri döner mi diye beklemektir
Yani herkesin gider zoruna
Küçük çocuk mu ki telefonu kontrol ediyorlar, eğer küçük çocuksa neden nişanlıyorlar? Kararlarını alamamasından korkuyorlarsa uzaklaştırılmış olman senin için bir şans yoksa ilerle her kararınıza dahil olabilirlerdi.
Ailesinin sözüyle hareket eden biri dönmesin de zaten
ailesi bu kadar işin içine girip nişanı attıysa ve 3 aydır hiç ses vermediyse o iş kopmuştur zor yani arkasında duramamış demektir
Ona da nişan atmak için bahane olmuş boş ver Allah korumuş böyle bir aileden
Dönmez, dönecek adam onlara karşı koymasını bilirdi
3 aydır yazmıyorsa geri dönüp dönmiyeceğinden çok senin daha ne kadar bekleyeceğin önemli bence
Unutmak zaten bir anda olmuyor ama yapılan haksızlığı düşünerek kendini yormak da seni ona bağlı tutuyor bence biraz kendine haksızlık etme artık 🙂
seni istemeyen bir ailesi varken dönse bile sana mutlu olabileceğinizi düşündüren nedir
beklemeye devam et
İyi ders olsun öyle insanın aileleri hakkında konuşmayacaksın
Yok sevse daha ilk günden yazardı ailesini dinlemezdi
Senin için çok dogru olmus
Okumaları çok saçma sizin ozeliniz
Bırak gelm sin ya o kaybeder
İşte bazı erkekler ne istediğini bilmez
Öyle diyen kişi çok gördüm :) bulsun ozaman
Bence kendi onun bak derim unut onu b s para etmez dönse bile sana faydası olmaz
Ö gel ordan konusalim
Dönecek dönecek sen az daha bekle
Evet
anlamadım. neden attırdı nişanı ne vardı konşmada
çok iyi yapmışsın. ben bi nişan attım öyle çok mutluyum şükür. gerçekten. evlenince daha kötü olurdu
olur ama sen geri dönme. ekleidm seni bu arada
görür sağda solda senin hayatına biri girdiğini. çatlar
soru sordum bu arada ben yazdım sana. gördün mü
3 ay uzun süre geçmiş olsun.
Dönmemeli yol yakınken olması gereken olmuş
Bitti gitti geçmişte kaldı hepsi önüne bak
Tâbi yapamazsın hâlâ bir umut bekliyorsun bittiğini kabullenip kapıyı kapatman lazım önce yoksa aklın hep kapıda kalır
Birlikte olmadıysan kolay unutursun
Doğru onun oluşturduğu bağ da var
Eğer onu gerçekten sevseydin başkasıyla mutlu olmasına üzülmezdin
Ağla ırsp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir durum yaşamışsın, gerçekten içim cız etti 🥺 Fakat 3 aydır tek bir mesaj bile atmaması, erkek arkadaşının maalesef ailesinin gölgesinden çıkamadığını gösteriyor. Kendi hayatının ve ilişkisinin arkasında duramayan biriyle ileride daha büyük krizler yaşayabilirdin ✨
Senin sevgine ve aranızdaki bağa sahip çıkamayıp sessizliğe gömülmesi çok üzücü. Dönse bile bu olgunlaşmamış tavırla seni tekrar yıpratabilir. Sence kendi kararlarını alamayan biriyle gerçekten mutlu olabilir miydin? 💖