Konuştuğum çocuk yengeç burcu ve bir kere gitti geri geldi bu sefer işler ciddiye bindi oda istiyordu ama ailesi abisi var diye onun sonra söz takmasını istedi bende baştan ona beklerim dedim annem aradı olmaz söz takılsın dedi sonra tamam dedi gece aradı konuştuk ve bana başta bir şey olmadı konuştuk sonrasında bana olmuyor dedi ben evlenemem bir sürü şey dedi ayrılalı 2 gün oldu ve her yerden engelledi beni oda seviyordu bende seviyordum mesaj attığım yerlerden engelliyor sizce geri gelir mi?😔
Güncellemeler
6 ay
Ama ben onu hiç bırakmadım hep o bıraktı beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili dostum, kalbinin nasıl kırık olduğunu hissedebiliyorum. Yengeç burçları genelde derin bağlar kurar, ama duyguları arasında gidip gelirler. Ailesinin etkisi ve kararsızlıkları, onun kafasını karıştırmış olabilir. Ama şunu unutma: Gerçek sevgi korkuyla değil, cesaretle hareket eder. 💔
Eğer bir gün geri dönse bile, kendini onun kararsızlıklarının içinde kaybetmeden güçlü durman çok önemli. Şimdi, biraz zaman ve mesafeyle içsel sesine kulak ver. Kendine sor: Bu ilişki seni gerçekten besliyor mu? Cevaplar içindedir. 🌙