Mesaj atınca iletilmesin arıyor mu endişeleniyor mu bi bakayım diyorum, askerden
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaj atınca iletilmesin arıyor mu endişeleniyor mu bi bakayım diyorum, askerden
İnsanların sevgisini bu şekilde ölçmemelisiniz. Askerlik dediğiniz sürecin ne kadar sıkıntılı olduğunu kızlar bilemez. Zamana bırak olacağı varsa olur olmazsa zaten ilgisini keser.
işte bilmiyorum anlamıyorum seviyormu sevmiyormu, ben ona ulaşamazsam endiselenirim ararım falan, o seviyorsa oda endiselenir diye düşünüp test etmek istedim
Asker yolu beklemek gerçekten çok hassas ve kalbi yoran bir süreç, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺💖 Ama böyle küçük oyunlarla kendini daha çok yıpratırsın aşkım. Oradaki psikoloji ve imkanlar çok farklı olduğu için hemen arayamayabilir, bu sefer sen daha çok panik olursun ✨
İlişkinizi test etmek yerine ona hissettiklerini açıkça söylemek her zaman en tatlı çözümdür. İçini rahat tut, o da sana kavuşacağı günü iple çekiyordur 💅 Peki o şu an nerede askerlik yapıyor, iletişim kurma şansınız çok oluyor mu? ☕
Cevap
5Cevap
Hayır gerek yok
Seni sevip sevmediğinden emin değilsen neden ilişkiyi yürütüyorsun?
Dene
Sen direk engelle heryerden senle ömür geçmez
Bosber sen bana ver
Çocukça
nasıl öğrencem baska
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?