bence sen bunu cok rahat cozebılecek zekada bırısn ( soru belkı trol bılemıyorum Şu an kendın sormus dıye yorumladım ) burada şair cevabını bıldıgı bır soruda kım ne kadar bardagın farklı yonunden bakmaya calısıyo onu gormeye calısmıs bence.
yorumuma gelınce ben suphelenırım ustume o kadar tıtreyen bırı olursa o da su sebepten bır haltlar karıstıran ınsan genelde sureklı arar sorar bırseylerı caktırmama pesınde olmak ıcın... dıyelımkı oyle degıl bu kısı cok sadık dıme kalıtelıde bırı o zaman yanı benı hayatının o kadar merkezıne koyması sacmalıgını bırak nıye habıre benı dusunuyor kı ben kendımı dusunemeyecek kadar aptal bırı yerıne koyuyor dıye sorgularım...
her turlu lose of heart yani... kımse kımseyı okadar bunaltmasın... herseyın fazlası zarar.. bırbırınızı ozleyecek kadar mesafe koyulmalı araya benım gorusum bu saygılar
Erkekler genelde 100 mesajı gerçekten ilgi duydukları birine atarlar bizim gibi detaycı olmadıkları için sıkıcı gelir onlara mesaj falan. Dolayısıyla evet seviyor olabilir ama %100 emin de olamayız genele bakmak lazım biraz da
Hayır pek bir ilgisi yok. yani sapık olan da günde 100 mesaj atar seven de günde 100 mesaj atar burada önemli olan sözler değil davranışlardır bir kişi gerçekten seviyorsa üzmez yanında olur sevgilisini ya da eşini mutlu etmek için her şeyi yapar onu kırmaz kötü davranmaz. bu yüzden de mesajlar ile sevmek arasında bir ilgi yoktur takıntılı olan da sürekli yazıyor ona bakarsak
Bana daha çok “bak seviyom, günde 100 mesajla kanıtlamaya çalışıyom, ehe…” der gibi geldi 😃 oysa oturduğun yerden de sevebilirsin bunun için pek aksiyona gerek yok sanki. Bide kadınların büyük bir çoğunluğu hayatını sezgileriyle yaşıyorlar. (Dişil enerjinin hikmeti) yani abimiz sevgisini hissettirse yetecek aslında
Bunun sevmekle bir ilgisi yakından veya uzkatan ilgisi olamaz.. O zaman sorarım ya mesaj atmadığı zamanlarda? Neyse bosverin siz takılın kafanıza göre. Düşünmek ilgi duymak ne mesajla nede aramada kurulan cümlelerle anlsilir. Sevgi gözlerin içine girip ordan cikamamaktir. Aşk ise başka bir şey , tarifsiz.
Bunu "100 mesaj" olarak okumamak gerekiyor. Zaten attığı mesajları lütuf gibi göstermek istememiştir, diye umuyorum. Sana vakit ayırdığını, seni önemsediğini, belki de işleri olmasına rağmen sana konstantre olduğunu anlatmak istemiştir.
Sevgi sadece mesaj atmakla olsa keşke. Oturduğun yerden mesaj atmaya ne varki. Önemli olan senin için çabalaması, senin için nelerden vazgeçtiği. Uğruna yaptıkları.. Ha ilişkisi olduğu halde bir mesaja hasret bırakan tipler de var tabi. Acilen soyları tükenmeli! 😤
Ayrıntıları bilmiyorum ama sadece şu olayı ele alırsak hiçbir alakası yok sevgiyle, sevginin ne olduğunu bilmesem hadi neyse de sizi ikna etme çabasını manasız buldum, siz sevdiğini düşünüyorsanız seviyordur yine de düşüncemin arkasındayım alakası yok
Sevgilin cümle yazıp göndermek yerine her kelimeyi gönderip flood yapıyor sanırsam, ilk önce uyaririm, sonra kızarım baktım olmuyor "Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakkı kötektir." deyip odunla dalarım flood yapana 😂😂😂
Şaka bir yana ama cümle kurmak yerine her kelimeyi ayrı ayrı gönderen kişilerle asla mesaja devam etmem. Gerekirse engellerim. Sürekli gelen bildirim sesi beni uyuz eder. Çocuklarım bazen yapıyorlar ben de cevap vermiyorum, anlayıp tek cümle kurarak tekrar yazıyorlar ancak o zaman cevap veriyorum 😂
Doğruyu söylemek gerekirse seni biraz keklediğini düşünüyorum yani insan sevdiğine mesaj attığı mesaj sayısını göre değerlendirmez ki seviyorsa ya sever ya sevmez
Günde yüz mesaj atmak ilişkide herşeyi anlatıp durgunluğa getirecektir az ve öz olmalı bence. O yüz mesajın içeriğine bağlı boş boş mesaj atıyosa bi anlamı yoktur bence
çünkü gerçekten ilgi gösteren erkek aceleci davranmaz, zamanla tanımaya çalışarak yavaşça gelir süreci Yavaş yürütür... bu seni bi şekilde cepte tutmaya çalışarak wp vd grubudaki her kıza aynısını yapıyor - nası yaptıkları da soru işareti-
Bence bunun ölçeği uzun uzun yazıp uzun yıllar ya da aylar seninle olması bana 1 ay yazıp sonra soğutan kişi vardı ve defalarca kez denedik. Adamın amacı tamamen saykoydu. Çocuğun yani.
Kendisini kanıtlamaya çalışıyormuş gibi bir izlenim veriyor. Elbette gerçekten seviyor olma ihtimali yüksek fakat böyle söylemlerle kendisini zora sokuyor.