sevdiğimi söledim 1 sene sonra oda sevgilim var dedi bende kendimi düşürmmemek için böle dedim daha önceden ilgisi vardı gördüğünde hep bakardı sevgilisi var gibide durmuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
baska yorum yok mu
Beni sevgilim var diye reddededen birini sevgilinle mutluluklar dilerim bende artık seni istemiyorum diye mesaj attım ii mi yaptım sizce?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni sevgilim var diye reddededen birini sevgilinle mutluluklar dilerim bende artık seni istemiyorum diye mesaj attım ii mi yaptım sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyisin :)
böle dedim vazgeçilmez değil yani
yani zorla güzellik olmaz ama yazdıkların biraz sitem gibi olmuş ben olsam hiçbirşey yazmazdım.
birsey yazmadan edemezdim sana biri böle dese ne düşünürdün
istemiyor diye düşünürdüm bidahada ömür billah ne muhatap olurdum ne yazardım
o istemiyr zatende bende istemiyr gibi duruyorum değilmi yani:) reddedildğim için böle söledğimide düşündümü bilmıyorum ama havalanmasın
işte o yazdıkların reddedildiğin için öyle söylediğini düşünür onu anlatmaya çalışıyorum
tabi ki düşünür ama seven bir insanda sevgilinle mutluluklar dilerim demz helhalde duygularım yoğun değildi yani
Bosver gitsin
güzel bir kızım ne biliyim bir kötü hissettim kendimi
kötü hissedecek birşey yok bence biri başka birini kabul etmek zorunda değil saygı gösterip birdaha muhatap olmazsın başka birini bulursun.
görmüyor beni aynı ortamda olsaydıl olurdu onu daha önceden faceden sildim
iyi etmişsin başka birini bul.
çok önce gördüğünde gözlerimimn içine bakmıstı ben arkadasınna baktım die bozulmustu
boşver unut onu :)
sevgilim var dedim aklım sendeydi dedim ama bende istemiyorum artık dedim
unutmak kolay olsa
aklım sendeydi diyerek açık bir kapı bırakmışsın :)
aklım sendeydi ama artık bnde istemiyorum dedim istemedğimi söledim ama:)
erkekler genelde işine gelmeyen şeyleri görmezler :)
görmüştr o neyse beklicem artık belki olur
platonik aşka dönüşmeden kurtulmanı tavsiye ederim :)
peki:)
;) :)
En iyisini yapmissin
kendimi düşürmek istemedim yazmadan edemedim
Iyi yapmissin bu laf ona koymustur merak etmee ;-)
geçmişi ii bilir o dedim geçmişte bana ilgisi vardı ben istemezdim onu ama reddildğim için söledğimide düşnebilir tabi
Ya her turlu iyi olmus yani iyi demissin ;-)
sağol ya aslında geç kaldım daha önce söyleseydim olurdu
Zararin neresinden donsen kar demisler bosver cok iyi demissin