• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilim olursa hiç temas istemiyorum sizce abartı mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Dini sebeplerden dolayı sevgilimle el ele bile tutuşmak istemem. Karşı taraf bunu abartı bulur mu?

Sevgilim olursa hiç temas istemiyorum sizce abartı mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Dini sebeblere göre sevgilide yaomak doğru değil üstad ama karşı tarafa bunu diyebilirsin zaten abartı görürse godner

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten sevgili vs. İstemiyordum. Ama bu çocuk gerçekten tam benim kumaşım gibi hissediyorum :) ağır başlı saygılı biri. Kaybetmek istemiyorum açıkçası ama yine de dini hassasiyetlerime de dikkat etmek istiyorum.

Yorumla
    • GezegenAdam
      GezegenAdam
      1 yıl

O zaman uyar ona göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sence kabuk eder mi bu isteği?

Yorumla
    • GezegenAdam
      GezegenAdam
      1 yıl

Bilemem dostum yasantisi önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oda dindar bı aileden geliyor. Dini hassasiyetini çok bilmiyorum ama orucunu tutuyor cumaları kılıyor ( 5 vakit kılıp kılmadığını bilmiyorum) öyle işte 🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve benim dini hassasiyetim olduğu ve mesafeli, zor bir kız olduğum dışardan çok belli

Yorumla
    • GezegenAdam
      GezegenAdam
      1 yıl

Bunlara göre o zaman saygı duyar diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki böyle bir ilişki den sıkılır mı. Karakter olarak enerjik neşeli konuşmayı seven bir kızım samimiyimdir. Yanımda huzurlu olur mutlu olur. Genelde arkadaşlarım sıkılmaz yanımda. Ama işte el ele tutuşma vs olamaz bitek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlişkide ki tek eksik bu olur.

Yorumla
    • GezegenAdam
      GezegenAdam
      1 yıl

Teşekkür ederim 🌹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Merak ettigim birsey var hicmi arzu vs duymuyosun

1
    45 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İllaki duyarsın ama önemli olan bunları bir süre bastırabilmek. şu an sevgili değiliz ikimizinki de hoşlantı. Yine de sarılmayı vs çok istiyorum ama tabi bu istekler ertelenebilir bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet ama icindeki durtulerde onemli. Sen guvenmek ve kalici olmak istiyosun. Ozguvenlisin ve Kati sinirlsrin var gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani eğer ilerdeki eşim kimse ilkleri onunla yaşamak istiyorum. Benim için yabancı olma ihtimali olan bir erkekle değerli şeyler yaşamak istemiyorum ama tanışmadan da doğru insan olup olamayacağını bilemem tabi ki:) abartı bulunur mu sence bu isteğim? Dışardan zaten zor ve mesafeli bir kız olduğum belli. Böyle birşeyi kabuk edermi ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biraz alismakta zorlanabilir bu dogaldir. Ama sende his kizisin duygulara onem veriyosun. Temas seni birsz korkutuyor bana kalirsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ancak enerjini de hissetmeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz öyle. Çocuk gayet saygılı ve 3-4 aydır benim gelgitlerimle uğraşıyor ve buna rağmen vazgeçmedi. Ben sürekli bı istiyormuş bir istemiyormuş gibi davranıyorum. Buna rağmen hala benim için uğraşıyor ( hiç konuşmamız bile olmadı) buna rağmen yani. Sence kabuk. eder mi. kesin ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seni Kabul Eder ama biryerde artik sabit kalmalisin. Sen cok katisin birsylerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yas kac senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nelerde katı gibiyim? Temas olmadan ilişki kabuk eder mi yani 🙃 Sabit kalamamamın tek nedeni ailemden gizli birşeyler yapmaktan nefret ediyorum. Sanki onları kandırıyormuş gibi hissediyorum ve bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen dini konularda cok katisin. Birde bir seyler yasanirsa kapilmaktan korkuyosun. Icindeki kizin tutkulari var ama korkularin fazla. Yalniz asiri irsdelisin. Biryerde temas olacak ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok çok sonra küçük temaslar belki. Ama o bundan sıkılır mı peki? Eğer gerçekten benimle ciddi düşünüyorsa sabredebilir mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cok kucuk temaslarda yeterli gelebilir. Iliskinizin surecine bagli. Seni istemesi dogal bisey ama. Sabreder ama seni de yorar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen neden bu kadar sertsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni nasıl yorar? Neden sert olduğumu bende bı bilsem... İlişki de yine de hep bı mesafe olur. Ama ona hem arkadaş olurum. Güler yuzluyumdur enerjim yerinde olur mutlu ederim hep. yanim da sıkılmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Her Zaman onun istegini bir yerde tutmak zorunda kalirsin. Gidecek korkusu da olusur zamanla simdidr ondan korkuyosun bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte şu an beni belirsizlik yoruyor ya. Ben her istediğini de versem gidecek olan yine gider ama işte galiba benim asıl endişem yukarda dediğim gibi babamdan birşeyleri saklamak beni çok kötü hissettiriyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gizliden ciksam konusabilirmiyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burdan konuşsak daha iyi gibi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen bir takip at bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok. Özelden konuşmuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cok zorsun cok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biraz temas bence olmali

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya oda zoru seviyorsa yürür mü? 3-4 aydır konuşamadı bile... Hala deniyor, tepkilerimi ölçmeye çalışıyor ve tepkilerime göre hareket etmeye çalışıyor çünkü bir kere hoşlanmıyormuş gibi davrandım çocuk 1,5 ay falan uğraştı sonra vazgeçti 🥲 biraz zaman sonra da denk gelen bı gülümsemeyle tekrar bı ümitle deniyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen biraz cadisin anin anina uymuyor cocuk Sana yaklasamiyorki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen zor degilsin asiri zorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte sorun burdaa ben kendimden emin değilim ki. Dediğim gibi babamadan gizli birşeyler yapmak hiç iyi hissettirmiyor ve babamı çok sevdiğim için onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Bir yandan da hayat benim hayatım 18 yaşına gelmişim artık. çocukta iyi ağır başlı bana yakışacak biri. Onu da kaçırmak istemiyorum ama işte iki arada bı derede kaldım... Ne yapsam ne doğru olur bilmiyorum. Yaklaşmamasının bir sebebi de ben erkeklerle çok mesafeliyim içimde çok neşeli biri olsamda dış dünya ya baya sertim. Alacağı tepkiden korkuyor galiba. Bide bı kere denedi beceremedi başaramadı yakınlaşmayı Ama artık daha yumuşak bakıyorum arada gülümsüyorum. Ama hala hoşlandığımı aşırı belli edemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki aşırı zor birini kullanma niyeti olur mu? Bu kadar uğraşır mı takılmalık baktığı birine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cunku Sen tutkulusun ve bu belli olsun istemiyosun. Dunyanda bazi seylerr yer yok. Kirilmak istemiyosun cocuk bekliyor ama adim atsmiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kullanmaz ama bence snei yine de ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bide artık hoşlanıyormuyum onumu anlamaya çalışıyordu bilmiyorum ama bu çocuk normlade hiç kızlarla konuşmaz dı konuşsa da hep başı önünde konuşurdu. Abi okula bı geldik bir tane kız var sınıftaki bütün erkeklerle samimi. Bu kıza bı gülümsedi. Normalde sınıfa girdiğinde hep ilk bana bakardı. Bu sefer o kıza baktı bende devreler yandı. Ben bı sinir oldumm. Bide kız bunların önüne oturmuştu kız sürekli biseyler soyluyor bu gülüyor ay bı sinir oldum. Hatta orada dedim kesin bitti falan diye... O kadar sinirlendim. Ama güldükten hemen sonra bana bakıyor ve bu 3 defa tekrarlanıyor bı ders içinde. Sonra ki günde bı kızla yine gülüştüler (nedense tam ben arkamı döndüğüm anda ani bı gülüş oldu.) kızla gülüp tekrar bana bakıyor sanki nispet yapar gibi... O zaman ben tabiki anlık tepki olarak kıza baya sinirli baktım orada anladı kıskandığımı galiba ve sonraki günlerde o kızları hiç takmamaya başladı. Konuşmuyor artık. Sadece benle ilgileniyor :) sence seviyor mu yaa şans vermeye değer mi? okulun bitmesine de 3 ay kaldı zaten nolcak hiç bilmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cocuk sende ama sende onu itip. Duruyosun. Biraz sende biseyler gormek istiyor Sen yaklastirmiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bide arkadaşları da bizim yakınlaşmamız için uğraşıyor ama onlarda galiba biraz tepkimden korkucağı için çokta ileri gidemiyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cocukta gitmiyor sende adim atmiyosun. Biraz giciklik var mı sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen kararsizsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya valla sırf bugün biraz çocuğa gülümseyeyim diye onların olduğu ortamdan geçtik. Arkası dönüktü hissettimi bilmiyorum bı anda gülümseyerek arkasını döndü ben ona bakıyordum. O bakınca ben bı anda kafamı önüme eğdim. Tamamen kontrol dışı oldu. Ama sınıfa girince gülümsedik birbirimize. orada telafi ettim. Sence seviyor mu? Adım atmazsam yazık etmiş olurmuyum bize?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence siz tutku arzu ve yakinlik duyuyosunux ama Sen kararsizsin bu kotu bisey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet yakınlık duyuyoruz. Ve benim sadece en yakın arkadaşım biliyor. Bizi baya yakıştırıyor. Tam birbirinize göresiniz diyor ve çocuğunda iyi birine benzediğini söylüyor İlk defa biriyle sevgili olmak istiyorum aslında ama işte kararsızlığımın sebebi ailemin yaptığı manipulasyon galiba. Beni korumak istiyorlar ama ben zaten kendimi kullandırmam. onlar kandırılabileceğimi düşünüyor galiba. Bide sanki hala çocuk muşum gibi düşünüyorlar. Şimdiye kadar onlardan gizli hiçbir şey yapmadım okuldan kaçarken bile haber veriyordum ben okuldan kaçıyorum diye ve hiçbir kısıtlama olmuyordu o yüzden alışmışım herşeyi onların haberdar olması üzerine yapmaya. Sanki gizli şekilde sevgili yaparsam çok kötü olacakmış gibi hissediyorum. Bunu arkadaşıma da söyledim o artık sende bir bireysin sevgili yapman normal bişey falan dedi ama eve geri döndüğümde her şey başa sarıyor... Bundan nasıl kurtulucam ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onlar acikca senin iliskiye girmenden korkuyolar bence. Sende zaten bunu istesen bile yapmszsin. Ayrica bu cocuk gidince ne yapacaksin Boyle Boyle kopacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru diyorsun iyi bile dayandı çocuk. Şans vericem galiba zaten durum o gidişatı gösteriyor. Adil yıldırım'ın aşık erkek bakışı var biliyor musun bilmiyorum ama çocuk her beni gördüğünde öyle bakıyor yaa 🥺 ölürüm ona 🤍 şans versem benim değerimi bilir mi sence bu çocuk anlattıklarıma göre? Sınıftaki bütün erkekler onun benden hoşlandığını biliyor. Ama benimle ilgili sadece en yakın arkadaşıyla konuşuyor galiba. Çünkü ben her ona ilgi gösterdiğimde daha bı neseleniyor o arkadaşıyla bı şeyler konuşmaya başlıyor. Cocukta bizim olmamızı istiyor. Hakkımda ileri geri konuşmuyorlardır dimi? Çünkü biri seven erkek sevdiği kadından kimseye bahsetmez diyordu. Doğru mu bu? Bu arada arkadaşı bana karşı hep saygısını korur o konuda sıkıntı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seninle konusssk olmuyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ne kinustuklarini bilemem ama srviyosa malzeme etmex

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani ne konuşuyorlar bilmiyorum ama şimdiye kadar bı saygısızlıklarını görmedim ama o yoksa bile hep gözetliyorlar. Bı kere bı çocuğun bı hareketi komik geldi çocuğa hafif güldüm diye neredeyse beni dövecek gibi baktılar hepsi birden. Benimki yoktu o gün. Söylemişler büyük ihtimalle çocuk sınıfa geldi bana bı tripliydi ve ders dinlemedi bile full telden oyun oynadı kimseyle de konuşmadı. Ama arkadaşının da gözü sürekli bizim taraftaydı. Baktılar o çocukla aramızda bişey yok sonra çocuk normale döndü :) birazda kıskanç galiba bilmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kötü konuşmuyorlardır yani dimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Soruda cok uzadi

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım ya, kesinlikle abartı diyemem çünkü bu senin inancına olan saygınla alakalı bir durum. Duyguların ve değerlerin çok özel, o yüzden sana uyan birini bulmak önemli. 🧡 Bence dürüst bir şekilde bu düşüncelerini paylaşmalısın, gerçek bir bağ kurmak buna dayanır zaten. Ramazan ayındayız, belki bu güzel ayda böyle konuları düşünmek senin için daha huzurlu olabilir. 🕌 Peki, çevrende seninle aynı değerlere sahip insanlar var mı? 😊

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

7

Cevap

• m_melek
    m_melek Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

El ele tutuş sarıl ama ilerisi olmasın abartma hiç sevgili olma daha iyi o zaman

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birbirimizden hoşlanıyoruz, onu kaybetmek istemiyorum ama bir yandan da dinen yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

o zaman zihnen sevgili ol sen birine ihtiyacın yok :d

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Doğru söylüyorsun arada kıyafet varsa bişey olmaz hayvanı bile dokunup seviyosan dokun bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Peki istekli biri misin nasıl duracaksın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Abi sevgililiği neden cinsellik olarak algılıyorsunuz? Yani sevgililik birbirini tanıma evresidir. Tanırsın seversin sana uygunsa evlenirsin. Evlendikten sonra istediğini yaparsın yani sonra seni kimse tutmuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Orası öyle tabi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

her temas cinsel içerik mi mnk? Beyni yok bunun ya

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cinsel içerik diye bir şey mi kullandım ben?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

konu oraya gelecek ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Temastan bahsettiğim el ele tutuşmak falan dı

Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

çok abartı hemde

0
    0 Yorumla
  • istanbluEser
    istanbluEser Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Olması gereken bu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevgilin veya konuştuğun var mı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şuanlık yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olursa en fazla neye izin var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

El ele tutuşamaya bile izin yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Varsayalım sınırlarını esnettin en fazla?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim olursa hiç temas istemiyorum sizce abartı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim sana bağlanmak istemiyorum dedi? 9 cevap verildi
Sevgilim kimseyle konusmak istemiyorum dedi? 7 cevap verildi
Sevgilim seninle muhattap olmak istemiyorum dedi? 5 cevap verildi
Sevgilim benimle konusmuyor napmaliyim 11 cevap verildi
Sevgilim sana temas edemem diyor? 11 cevap verildi
Sevgilim seni görmek istemiyorum kızlardan nefret ediyorum yazma arama beni yeter dedi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨