Sevgilim seni görmek istemiyorum kızlardan nefret ediyorum yazma arama beni yeter dedi?

Tartismaliydik daha önce sonra affetti beni ama 2 gündür yazmıyordu bu sabah mesaj attım neden yazmıyorsun diye seni görmek istemiyorum ne seni nede başka bir kız istiyorum nefret ediyorum kızlardan yazma arama beni dedi ve telefonu kapattı bende şimdi engelledim numarasını o kadar emek verdim çaba gösterdim ama bu yaptığı hareket nedir şimdi? ( Tamamen bitti )

Güncellemeler
+1 yıl
Tartışma sebebi bana mesaj atmiyordu yazdiklarima görüldü atıyordu bende onunla beraber olduğum için pişmandim ve bunu ona söyledim oda kırıldı sonra yine yazmamaya başladı bu sabahta böyle üzerime bir anda gelince engelledim
Güncellemeler
+1 yıl
Engellemek üzereyken yalvardı yakardı bu sıralar iyi değilim ailevi meselelerim arttı kafam yerinde değil beni bırakma lütfen dedi saatlerce cevap vermesemde yazdıkları için çok pişman olduğunu ve 1 hafta içinde beraber toparlanmamizi istedi. Son bir şans verdim... Düzgün yorum yapanlara teşekkürler yapmayanlar zaten insanlıktan nasibini almamıştır.
Sevgilim seni görmek istemiyorum kızlardan nefret ediyorum yazma arama beni yeter dedi?