Bana en garip gelen şeylerden birisi de bu düşünceler. Özellikle kadınlarda bunu görmek beni hep şaşırtıyor. Sevgilidir nedir sanki o gider başkası gelir diye bakılıyormuş. Ben saf çocuksu düşüncelerimle sevgili= ben olarak bakıyorum ya la.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana en garip gelen şeylerden birisi de bu düşünceler. Özellikle kadınlarda bunu görmek beni hep şaşırtıyor. Sevgilidir nedir sanki o gider başkası gelir diye bakılıyormuş. Ben saf çocuksu düşüncelerimle sevgili= ben olarak bakıyorum ya la.

Vallahi sonuna kadar haklısın, kesinlikle çok doğru bakıyorsun olaya. Benim için de birine kolay kolay sevgili. demek öyle basit bir şey değil. Eğer birini hayatıma alıyorsam ve adına sevgili diyorsam, benim için gerçekten çok değerlidir, çok önemlidir. İleride hayatımı birlikte sürdürmek istemeyeceğim, karakterine güvenmediğim birini sırf sevgilim olsun diye hayatıma sokmam zaten. Öyle gelip geçici nasıl olsa, o gider başkası gelir gözüyle bakmak bana çok uzak. Bir yola çıkılıyorsa mantık da hisler de niyet de bellidir; ben de tamamen Allah tamamına erdirsin kafasıyla bakarım. İlişkiyi tüketim malzemesi gibi görmeyip böyle saf ve değerli hissettiren insanları görmek gerçekten güzel.
Biraz izlenim yapıyorum yarin ertesi sevgili yapıp gelende olur o yüzden hemen herkese kolay şans vermem seven zaten yarına yedek tutmaz birini herşeyi açıkça söyler sen inat etsende olmaz desende kapalılar kapalı olsada en ümitsiz anda yeni birine yürümezsin bu yüzden hiç pişman olmuyorum. Umarım uzun vadeli sevgiler aşklar çiçeklerss çıkar karsimiza 🫶🏻🫰🏻
İnş inş amiiin can cann
Evlenmeyecegim insanla sevgili olmam
Tebrikslerrr
🤝🏻🌸
(çiçek, kalp)
Allah tamamına erdirsin olarak düşünüyorum aksi takdirde iki taraf için de boşa zaman kaybı
Katılıyorum Semih Bey kardeşim (çiçek)
Rİca ederimm hakkınızdır efendim.
Gerçek aşkı arayan o çocuksu heyecanını kaybettiğin için kendini hiç suçlama, çünkü bağ kurmak harika bir şey! ✨
İlişkilere o gider başkası gelir gözüyle bakmak bence tamamen kalbinin kırılmasından korkan insanların geliştirdiği bir savunma mekanizması. Kendimden biliyorum, hayatımdaki kişiyi tam merkezime koyup geleceği onunla hayal etmeyi seviyorum. Doğru insanla olduğunda o saf sevgi hiç eskimiyor. 💖
Peki sen hiç böylesine derin hissederken hayal kırıklığına uğradın mı, yoksa hep bu inançla mı ilerledin? ☕
Cevap
6Cevap
İş ciddiye biniyorsa "Bir yastıkta kocasın" derim.
Allah tamamına erdirsin... 🥳
Sevgiye inancım kalmadı.
Kesin kardeşim sevginin suçu tahmin edebiliyorum.
Aksine doğru düşünen sensin.
Sen diye bakarsın, anlaşırsın anlaşamazsın tartışılır. Ya tamamına erer ya da yollar ayrılır.
Degil mii (cicek)
Sevgili benim için hayati bir önem taşımıyor onu hayatımın merkezine koymam mesela yoksa sevilen biz oluyoruz 😃
Adam gibi seveni olsa da mı?
Hhheheueheu olur bir gün o da olur Melikecannn
Artık kimse kimsenin kıymetini bilmiyoruz. Herkes menfaat uğruna sevgili yapıp birbirini kullanıyor
Desene yalnıs dünyaya doğmusuz dost :D
Allah tamamına erdirsin gözüyle bakıyordum artık bakmıyorum yalnız daha az can yakıyor
Herkesin içinde ki masum duyguları birileri öldürüyor. Daha sonra karşımıza çıkan masum saf düşünceli insanların da kıymetini bilemiyoruz işte öyle.
Maalesef kimi yara bandı yapıyor kimi sırf seviyor diye o masum insanları süründürüyor işte
Püüh onlara. D
:D
Ben ciddi bakıyorum, öylesine bir ilişki yaşamak bana göre değil. Allah tamamına erdirsin.
Uzun bir cümle yazmasan sen şu kişisin diyeceğim de o uzun cümleler yazmaz :D Amin amin.
Evlılık dısunmeyecegım bır ınsanı hayatıma dahıl etmem, etmedım.
cunku esımle bır şeyler paylaşırken başka bırının golgesının bır anlık bıle belırmesı benı urkutuyor
Bende anlam veremiyorum bağzııı şeyleree
Herkes ıcın altenatıf çok evet unıversıte ıs ortamı vs. Ama şu var her ınsan ıle yaptığın muhabbet, sıcak sohbet tanıma senden bır şeyleri götürüyor. Hepsınde aynı bır sey görüyorsun buna gerek yok.
O yüzden olma ıhtımalı olmayan ıle tanış bıle olmamamlı ınsan
Katılıyorum bende boyle düşünüyorum. Bir şeyler olmayacaksa zaten olmuyor. Ama niyeti sağlam olmayanın ilişkisi de sağlam olmuyor. Sonra medyada gördüğümüz saçma sapan haberlere şok oluyoruz ilgin. En fazla da bizim gibi düşünmeyenler değer onem vermeyenler şok oluyor ya o da ilginç :D
Herkes kendı gıbıler ıle muhattap olsun ınsallah
Çok amin.
önemli tabii ki, secici olurum ya sevgili olacagim kisiyle.. diger türlü takilmaliklarin adi çok baska
aynen öyle ya, bu devirde o mantık cidden nadir kaldı eskisi gibi değer veren pek yok herkes tüketim odaklı bakıyor ama işin ciddiyeti o değil işte
yani benim için olmazsa olmaz değil ama hayatıma güzel bir insan girerse kaçırmak da istemem paylaşmak isterim :D
Birine bakarım onunla yol 👣 alırım mantığım O yönde 🥳🌠
Takılmalık bakmam kimseye. Birini sevmek ve ona zaman ayırmak değerli bir şey benim için.
Öyle düşünüyorsan bu yaşına kadar neden kimseyle evlenemedin
Hayatimi miankatayim simdi
Ne o öyle gelir geçer bişi mi Cinnah
Tovbeli est shdjd
İnsanlar gelir geçer
O zaman sevgili olmanın manası karşılıklı birbirinden faydalanmak mı oluyore?
Sevgili benim gelip geçici bir şey
Evliliğe gitmesin sıkılınca bırakalım
Nasıl bakarsa öyle görürüm
Ciddiye alıyorum.
Amaan...
Gelip geçici
Bende bilsem keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?