3 aylık evliyim; eşimin gizli fotoğraflarında yakın arkadaşımın paylaştığı 3 fotoğrafı buldum, ona güvenmeli miyim?

Eşime bunu gösterip sorduğumda yeminler etti bu resimleri daha önce hiç görmedim yeminle ben gizlemedim diye ama eşime hâlâ güvenemiyorum ve bu olayı aşamıyorum sizce yalan mı söylüyor yoksa doğruyu mu? Bu olayı onunla konuştuğumda beni çok sevdiğini, sevdiği insanları kaybetmekten korktuğunu ve beni kaybetmek istemediğini söyledi (konuşurken ağladı ilk kez ağlarken gördüm) ve şunu da belirtmek isterim eşimle sevgililik döneminden beri başıma ilk defa böyle bir şey geliyor hiç aramızda kadınlarla alakalı bir problem olmamıştı şimdi nasıl tepki vermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Aklıma geldiği zaman ondan aşırı soğuyorum dün gece ayrı yattım mesela yanına yatmak istemedim ne yapmalıyım sizce? Affedersem de kendimi kandırmak için mi affedicem yoksa çok büyük bir olay değil mi algılayamıyorum lütfen yardımcı olun kimseye de anlatamıyorum görüşleriniz benim için çok önemli

Ayrılmalısın
Ayrılmamalısın
Kendini kandırma eşinin gözü dışarda
Bir şans daha ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
3 aylık evliyim; eşimin gizli fotoğraflarında yakın arkadaşımın paylaştığı 3 fotoğrafı buldum, ona güvenmeli miyim?