+1 yılSunu her erkek bilir ki o mesaj yanlışlıkla atılmış bir mesaj değil. Çok tiksinc ve usandırıcı bir durum. Soruyu ilk okuduğumda kadın adına empati yapmaya çalıştım ama zihnimin biran da inanılmaz bir sekilde yorulduğunu fark ettim. İcinden çıkılabilir bir durum degil çünkü. Yapılacak seyler anlamında da demiyorum. Çok çok olacağı kocanın arkadaşını hayatından def etmesi olur. Ama bir kadın olarak kocanın en yakın arkadaşından boyle bir tacize maruz kalmak, bir koca tarafından karisinin en yakın arkadaşınca böylesine bir tacize maruz bırakılması nasıl hazmedilebilir nasıl etkilenilmez bilemiyorum.
Allah kıyımızdan kösemizden yanımızdan yamacımızdan uzak tutsun böylesini demekten baska bir sey de gelmiyor elimden20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın sizde gözü var demek ki. Böyle bir arkadaşta , arkadaşlıkta olamaz zaten. Çok yanlış bir arkadaşlık bu , eşiniz için. Arkadaşlığı kesmeli hemen eşiniz. Evinizden uzak tutun onu. Böyle bir salakça deneme yapmış adamda , ya tutarsa diye.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide tesadüftür , ya da sana bir mesaj. Ama bundan yüz bulabilir. Sessiz kalırsan tekrar yapma potansiyeli var. Bunu bekle ve gör , hemen eşini katil etme.
00 Yorumla
Söylerim olurda öğrenirse kötü olacağıma telefonu veririm ılımlı şekilde derim yanlış olmadığı ne malum ya beni denemek için yaptıysa evime gelip gidecek sonuçta huzursuz olacağıma koca derim gereğini yapsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Böyle bişeyle denenirmi insan?
- +1 yıl
Yok o konuda hemfikiriz zaten😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kesinlikle söyle, hataysa eşinden de özür dilesin bitsin mevzu.
Söylemezsen ardından bin tane laf ederler şimdi, yok neden söylemedi acaba hoşuna mı gittiye gelir konu. Ben olsam bir hatadır olmuş ama böyle bir şey oldu bilgin olsun derim. Bu saklanabilir bir konu değil bana göre.100 YorumlaEşinizin arkadaşının sizin telefonunuzda ne işi var ki? İste hata en baştan yapılıyor. Bunu sakın saklamayın eşinize bunu acilen söylemelisiniz. Ayrıca böyle bir erkek evli bir insanin evine ne cüretle girip çıkabilir? Eve bekar olan birini sokmazdım ben olsam gelecekse eşi ile birlikte gelsin. Bunlara dikkat etmezsebiz ileride cok büyük yanlış anlaşılma olabilir.
30 YorumlaBir yoklama yapmak istemiş. Sen yeşil ışık yakmayınca da geri vites yapmış. Sürekli gelip gittiğinde bakışlarını incelersen sürekli seni inceliyor olabilir. Sana karşı gizli bir hayranlığı var demek ki. Ailenin ayakta kalmasını diliyorsan o insan ile irtibatı kes ve eşine de üstü kapalı bir şekilde o insanın gelmek istediğinde hep geçiştirmeyi sağla. Direk söylersen büyük kavgalar çıkabilir.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende bu abinin görüşünü yazacaktım abla ve bu adama karşıda daha dikkatli ol
- +1 yıl
Abla adama karşı dikkatli ol dedim de benim kafamı su karıştırdı eşinizin arkadaşının numarasının sende işi ne birde senin eşin niye arkadaşlarını getirdiğinde senin hizmet etmeni bekliyor yanlış anlama babamın arkadaşları geldiğinde ben tabakları kapının ucundan uzatirim babam asla arkadaslarina hizmet etmemizi istemez bu konularda çok ince düşünür ve çok kiskanctir 🤔
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHata da olsaa eşinize söylemeniz gerekir.
Bir kesim var malum, siz sesinizi çıkartmayınca üzerinize gelir bu durum tekrar eder. Hem sesiniz çıkmıyor beğendiginizee yorabilir. sonra eşiniz başka şekilde ögrenirse durumuu açıklamanız zor olur. Hataysa eşinle de konuşsun.10 Yorumla Bence söylemelisin. Yanlışlıkla attığına inanmıyorum. Normal bir resim değil ki özellikle atarken dikkat etmesi gereken bir resim atıyor. Silmediysen hem resmi hem de mesajlarınızı eşine göster. Böyle bir şey saklanmamalı. Senin arkadaşın da eşine resim gönderse sana söylemesini ister miydin? Buna göre karar ver.
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/VGz1dZ4Sg-gSürat düşmanımız. Okuyunca direkt aklıma Cem Yılmaz'ın bu sahnesi geldi. Bence gerçekten yanlışlıkla olmuş olabilir. Eşine söyleme ama adamı da gözlemle. Sana karşı herhangi bir yanlışı var mı yok mu? Eğer yine benzer bir sıkıntı yaşatırsa sana söylersin eşine.
10 Yorumla
+1 yılsanırım rahatsız oldun.
öyle ise;
eşine uygun dille söyle ama kavga ettirecek duruma getirme... daha basit anlat... resmin içeriğini değistirerek söyle...
onu bir daha bu eve getirmemesini söyle... çok ilerde eşine anlatamadıklarını da söyleyebilirsin... önce kızgınlığı geçsin...
yok rahatsız olmadınsa hiç bir şey anlatma...
sen karar ver...10 Yorumla
+1 yılKocana söyle kesinlikle, belki de seni deneyen kocandır? Bide böyle düşün? Aklıma şimdi geldi sorabilirim miyim? Bir insan kavgayı belki de ölümü göze alıp böyle birşeyi sebepsiz yapabilir mi? Kendisine yanlış sinyal vermiş olabilirmisin? Ha keza bizim ülkemizde saçma sapan bir kalıp var. “Güldü verecek “ bide böyle düşün!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin arkadaşının numarası sen de neden var? Yanlışlıkla olduğunu düşünmedim ben. Nabız yoklama gibi, ne tepki verecek acaba gibi.. Eşine söylemen gerekiyor yanlışlıkla olsa bile söyle bilsin. O arkadaşını senden daha iyi tanır.
83 Yorumla- +1 yıl
Çoktan işi pişirirler sonra böyle masuma6yatrlat
Cevap sahibi+1 yılGünahını almak istemem. Ama buraya sormak yerine eşine söylemeli. Böyle şeyleri saçma buluyorum. Sevgilisi değil ki eşi tabii ki de bilecek. Ki zaten en yakın arkadaşıymış öğrenmesi gerekiyor.
- +1 yıl
En az 10000 kere yatmıştır eşinin arkadaşı ile. Çocuk yapmadan idare etsin bari hastalık TIR duramaz böyle kadın
+1 yılEsim de başkasına yapıyor mu diye düşünürüm ben söyleyip söylememek değil de körle yatan şaşı kalkar hesabı.
60 Yorumla
+1 yılo adam tekin birisi değil yanlışını fark edince u dönüşü yapmaya çalışmış. eşine şimdi söylersen huzurunuz bozulur saklamak falan da akıl karı değil. uzatırsa olayı bir hatasını daha görürsen affetme acıma inceldiği yerden kopsun. evli bir insana bırak evli insanı bir karşı cinsine cinsel yaklaşan herkes aşağılık komplekslidir.
10 YorumlaYa söylerdim. Bunun yanlısı vallahi yok , evine sürekli gelip gittiği için sana göz koymuş , kocanın hangi saatlerde evde olmadığını da iyi biliyordur. Ve sen söylemezsen anlayışlı demicek , hoşuna gitti diye düşünecek
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşine boyle bir durum oldu yanlislikla atmış diye sikayet eder gibi degil de bilgi verir gibi anlatmalisin. Gercekten yanlislikla olmus olabilir çünkü. Eşin arkadasini bilir ve ona göre durumu toparlar
22 Yorumla- +1 yıl
Nereden bakılırsa bakılsın tolere edilebilir bir durum değil. Yanlışlıkla atmış dese eşi “aa arkadasım karima yanlışlıkla şeyinin fotosunu atmış, neyse olur oyle seyler arada” diyecek değil. Sikayet eder gibi anlatsa yaşanabilecek herhangi bir olumsuz olayın zarar göreni yine kendisi olacak. Saklasa adam bundan cesaret alacak. En iyi niyetli tarafından düşünelim ve adam sahiden yanlışlıkla atmış diyelim. Evli barklı adamın sağa sola şeyinin fotosunu atan bir adamla nasıl bir münasebeti olabilir diye sormakta ayrı bir konu.
Bunu buraya niye yazdım onu da bilmiyorum. Saygılar 🙋♂️ - +1 yıl
@BilirkişiKonuşuyor evet her türlü sıkıntı gercekten. Ama söylemezse ve ilerde bir sekilde ortaya çıkarsa o adam da esi de kendini temize ceker suçlu kadin olur. Ben olsam asla düşünmeden durumu "bildiririm" . Esinin bekar arkadaslari olmasi da normal, arkadasinin bir anlik hatasi da olabilir bu.
Ama vatsapta atilan mesaj silenebiliyor, gormesini bekleyip özür dilemesi de tuhaf bilemiyorum. Bu tamamen kisiye gore tavir alinmasi gereken bir durum
+1 yılpardon da eşinin arkadaşında numaran ne arıyor ki amaç ne
direkt kocama söylerdim bunu saklamak ihanet olur be60 Yorumla
+1 yılEsinin arkadasinda senin hesap veya numaranin ne isi var saygi deger KizlarSoruyor uyesi. Soyleme uzak dur.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten yanlışlık olmuş veya şansını denemiş, her neyse. Olgunluk sende kalsın, sil gitsin. Bahsetme. Adamsa bir daha size gelemez.
20 YorumlaMisilleme yap sende eşeğin zikinin fotosunu at bir daha yanlışlık olursa dersin eşim bunu g. tüne sokucak dersin bakalım bir daha atıcak mı?🤓
20 Yorumladeğerlendir, beğendiysen ileride lazım olur deyip kenara koy, beğenmediysen sert bir tepki koy, bir daha gönderemez, eşine söylersen ortalık karışabilir
00 YorumlaŞansını denemiş ama sen boşver. Böyle bir şeyi kocana söylemenin ailenize bir faydası olmaz. Ama sana ilgi göstermeye devam ederse kocana söylemelisin.
00 YorumlaEşinle yakın arkadaşlar mı ve eşin cok sinirliyse söyleme yazık cinayete sebebiyet olmasın mars fink atıyor zaten bence bilerek yoklamak için attı şerefsiz güzel kardeşim eğer bir daha olursa o zmaan söyle ve telefonundan engelle sende ne işi var onun numarasınım
00 Yorumla
+1 yılSeni denemiş böyle resimler yanlışlıkla atılmaz sürekli mesajlasiyorsaniz bir ihtimal ama öyle kişiler arasından seni yanlışlıkla bulup atması imkansiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme. Bu tür yaklaşımları devam ederse senle iletişim kurmak için uğraşmaya başlarsa zamanla o zaman söylersin.
10 Yorumla
+1 yılBu duruma susmamalısın ortada bir yanlış anlaşılma olsa bile yine de eşine söylemen gerekir ileride bir sorun çıkar ihtimaline karşı
10 YorumlaSöyle bence. Yarın bir gün ortaya çıkarsa kocan neden sakladığını sorar haklı olarak. Ki yanlışlıkla atmamış olma ihtimali de var 😒
10 Yorumla
+1 yılYanlış atmıştır. Büyütme araları bozulmasın. Namus işi bu iş. İkincisi olursa hiç düşünmeden söylersin.
10 YorumlaYanlış atmıştır karsilastirsaydin diyenler var ya 😂 ilerde karılarını pazarlayacak tipler cok var burada
Söyle ilişkiyi kessin ağzını burnunu da kırsın serefsizin20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiğiniz tepki karşısında mı söyledi. Gerçek şu ki; böyle şeyleri ilk defa duymuyorum. Gerçekten bilmeyerek atan insanlar gördüm
00 Yorumla Sana basbaya iş atmış bilerek yapmış halleniyor sana yani konuya girmek içşnde böyle yol deniyor sen he desen sikcek senii baya peki senin durum ne
00 Yorumla
+1 yılBir insan fotosunu neden çeker ve atar onu etkilemek için sana göz koymuş söylemezsen iş başka yerlere gider
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 751 cevap paylaştı. Tabi ki söylemelisin. Sonra başkasından öğrenirse yanlış anlayabilir, aranızda birşey olduğunu bile düşünebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı fotoyla seni etkileyip tavrını ölçmek eşine söyleme ama arasına mesafe koyması gerektiğini söyle
31 Yorumla- +1 yıl
Bişey danışabilir miyim
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Kesinlikle söyle ve öyle birini evine alma. Yanlışlıkla olmamıştır.
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun ya. Resmen sarkmış sana. Asla eşine söyleme adam katil olur.
10 Yorumla
+1 yılBence söyle ama eşinede adamı öldürmemesi için ikna et. Kimin ne olduğunu eşinin bilmeye hakkı var.
10 Yorumla
+1 yılBilerek yapılmış bir orosp* çocukluğu, senin tepkiri ölçmek için, hoşuna gitseydi sana yürüyecekti, kocana söyle onun *mına koysun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zarflamis seni. İstiyorum de hemen düşer... Dene bence sora ağzına sicarsin
10 Yorumla
+1 yılSöyleme ama o insanla muhattabını kes. Evinede getirmesine müsade etme eşinin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence şöyleme yanlış olmuş olabilir belki de ama sanırım silip engelle
11 Yorumla- +1 yıl
Çok aklını alma adamin
+1 yılYanlışlıkla atmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
10 YorumlaBen olsam söylerim ağzını burnunu dağıtsın. Ayrıca eşinin arkadası sana nasıl ulaşabiliyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin arkadaşının numarası sende ne arıyor?
40 Yorumla
+1 yılEşinize söylemeniz hoş olmaz sıkıntı yaşarsınız fakat sonrasında seninle dık sık iletişime geçip konuşmak isterse bunu sert tepki vererek tepki gösterin bu en doğru olan bir tepki olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin her arkadaşı sana foto atsa ileride sergi açabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kocama söylerdim böyle bir şey yanlışlıkla falan atilmaz sen eşine soylemezsen daha fazlasını yapmak için cesaret toplar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yanlışlığı Allah aşkına?
Nabzınızı ölçmüş işte, niyeti de gayet açık ve net. Bu kadar düşmeyin, eşinize hemen durumu anlatın.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizleyebiliyosan sır saklayabiliyosan saklaman doğru olan tabiki. Benzeri durumlar duymuştum bir personel sevgilisine atacağına gruba atmıştı. Yani baştan başa yanlış tabide ama insan eşinin huzurunu bozmamak için gizlemeli
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle söyle. bir şekilde öğrense ssen de suçlu olursun onun gözünde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir sey yuzunden kocani hapse adami mezara gonderme takilma cok bir resme adam sana ciddi anlamda sarkarsa soylersin takilmayin cok yurtdisinda boyle seylere gulerler
00 Yorumla
+1 yılSöyleme eşin sinirliyse katil olabilir sakın ama o kişiyle de alakanızı kesin.
00 YorumlaEşinin arkadaşı sana neden resim atabiliyorki?
İşte öyle herkesle muhabbetiniz olursa böyle olur sonunda da eşin öğrenir suçlu sen bile olursun51 Yorumla- +1 yıl
ALLAH ina kurban be
Yanlışlıkla atmış olabilir. Cem Yılmaz'ın bunla ilgili sikeci vardı. 😀
00 YorumlaSenin numaranı nereden almış. Numaranız o kilide varmıydı.
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla ayağına yapmış sanki. Öyle geldi. Emin defilim ama. Kocana dersen sanırım öldürür.
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin böyle böyle bir mesaj geldi böyle söyledi diye
00 YorumlaBilmesi gerekiyor, aynısı eşinizin başına gelse siz ne yapardınız bunu da düşünün.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle yoklama çekti sana.
Bence bir seferlik unut.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu sende olduğuna göre tekrar edecek. Engellemelisin ve bir daha görüşme..
00 Yorumla Ne istiyorsan onu yap... Aranızda ki ilişkiyi samimiyeti aranızda yaşananları bilemeyiz... Anlamadigim eşinin arkadaşının sende seninde onda niye telefonu var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlışlıkla atmamıştır. Senin de gönlün var mı diye atmıştır.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylerim. yoksa devamı gelebilir ayrıca eşinin arkadaşınin telefonunda senin numaranın ne işi vardi
20 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar