3 aylık sevgilim evliymiş çocuğu varmış. Konuşmalarımızı fotoğraflarımızı eşine göndermem suç teşkil eder mi?

3 aydır beraberiz dün gece görüntülü aradım ve 6-7 yaşında ki çocuğu açtı baba bir kadın seni aradı dedi ve kamerayı yöneltince eşide kadraja çıktı telefonu eline alıp hemen kapattı. o anki şok ile anlayamadım ama sonradan çaktım bu evli diye hesap soruncada karısına söyleyeceğimi söyledim o da mesajları yayarsan seni dava ederim kişisel gizliliğimi yaymış olursun dedi tehdit etti. Bunları ona göstermem veya yaymamda suç teşkil eder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yapıp yapmayacağımı sormadım suç teşkil edip etmediğini veya nasıl suçlu olmadan söyleyeceğimi sordum. Sevdim ve güvendim evli çıktı. Nasıl bir şok yaşadığımı üzüntümü bile yaşayamadığımı ama ağladığımı bilemezsiniz. Güvenmiştim gerçekren. Ve eşim beni aldatsaydı bilmek isterdim. Karısının bilmesi gerekiyor benden sonra son bulacağını düşünmüyorum
3 aylık sevgilim evliymiş çocuğu varmış. Konuşmalarımızı fotoğraflarımızı eşine göndermem suç teşkil eder mi?