Nişanlım, beraber olan fotoğrafımızı koymak zorunda olduğumu söylüyor?

2 senedir beraberiz yakında evleniyoruz bunca zaman hep birlikte olan fotoğraflarımızı profil resmi olarak kullandım.
sonrasında baktım ki sıkıldım ve yeğenim var çok seviyorum kendisi onunla olan fotoğrafımı whatsapp profile koydum.
nişan ise bir gün sonra aa fotoğrafımızı neden kaldırdın falan dedi..

bende yani kaldırabilirim yeğenimle olan fotoğrafımız hoşuma gitti bu sefer de onu koymak istedim dedim.

Ama bir türlü kabul edemedi.
işte ben seninle olan fotoğrafımızı koymayı seviyorum ( bu arada instagram profillerimizde de beraber olan fotoğrafımı var onu kaldırmadım )

neyse işte sende onu kaldır birlikte çekilen fotoğraflarımızdan birini koy lütfen dedi.
Bende kızdım çünkü ben seninle var olmadım dedim bende bir bireyim dedim ve wp fotoğrafıma kadar karışamazsın dedim.

eğer bu şekilde müdahale etmeye devam edersen aynı müdahalenin farklı versiyonlarını uygularım sana dedim.
misal wp de 4 lü bir erkek grupları var ve iğrenç bir muhabbet şekilleri var birkaç kere de denk geldim ama ağzımı açmadım.
misal dedim gruptan çıkmanı isteyebilirim dedim.
vee daha birçok şey.
sen beni kısıtlarsan bende seni en başta küçük şeylerden sonrasında daha büyük şeylerden kısıtlarım dedim.

üstüne şöyle bir durum var ;

ne zaman instagramdan bizi paylaşmasını istesem hep sen paylaş der..

yani bende derim ki ya sen bir paylaş göreyim neden paylaşmıyorsun?
o da bana işte ben nişanlımı paylaşmayı sevmiyorum bla bla…

Ve sonuç olarak profilimi değiştirmedim.
küstü bana yattı. ( 27 yaşında )

Nişanlım, beraber olan fotoğrafımızı koymak zorunda olduğumu söylüyor?