3 aylik evliyim esim gecmiste iliski yasamis ciplak fotolar vdielar gordum moralim bozuldu bari silseydi eşimle severek evlendik artık içimde heyecan umut yok tiksindim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin gördüğünü biliyor mu? Senden önce hayatı olabilir, bu gayet doğal ama seninle evlendikten sonra veya sevgililik döneminde bile bunları tutuyorsa normal bir kafası yok demektir. Oturup konuş, mantıklı bir açıklaması var mı öğren. Sonra kendi içinde bir karar ver.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki soru sorman lazım 1 bunlar neden çekmiş ve gizli çekim mi? 2 bunları neden silmemis yarın bir gün bu resimlerle tehdit edip tekrar birlikte olmak için mi yoksa bakıp bakıp kendini tatmin etmek için mi ama evli birinin kendini tatmin etme isteğinin olacağını sanmıyorum. Kötü bir durum geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılTamam her ne kadar geçmiş geçmişte kalır geçmişe geleceğe taşımak doğru değil Deseler bile bazı durumlar hariç Mesela bu tür fotolar bu tür videolar silinmelidir diye düşünüyorum tabii ki de
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerekirdi ama şöyle de düşünmek lazım yaptıklarını videoyu fotoğrafa çeken adam hepsini çekmemiştir ve bence büyük ihtimal söylediğinde daha kabarıktır geçmişi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
84Cevap
Hay Allah'ım ya herkes birbirini aşağılama peşinde kadın'ın kocasını linç eden kafın yorumları , o sana yaramaz bana gel diyen erkek yorumları hepiniz birbirinizden Çok kötüsün bekara boşanmak kolaydır tabii. Bence eşine bunlardan rahatsız olduğunu ve bir daha görmek istemediğini söyle muhtemelen unutmuştur ya da önemsememiştir. Senden öncesi değil seninle iken nasıl davrandığı önemli kötü bir durum olsa da boşanman için gerekli bir neden değil. İnsanlar daha nelerini yaşıyor boşan diyenlerin yarısı aldatılmıştır. Sen yoluna evine bak kardeşim ✋
30 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bu karakteristik bir durum değil. Sapkınlıktır. Bu şahıs seni aldatırda, parmağında bile oynatır. Kadınlık gururunu yerlere almaya gerek yok. O delilleri al ve avukata git boşan. Kendini kurtar derim..
104 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hakli beyefendi bide çocuk olursa hepten kötü duruma düşersin
- +1 yıl
Çocuk olmamalı bile... Çocuğa yazık
- +1 yıl
Hem çocuğa hem kadina yazık bi ömür uğrasilmaz boyle pislikle
- +1 yıl
👏
Geçmiş gitmiş , senden önce olan bir şey için bukadar üzülme. Kendisi ile konuş bunları gördüm neden sakladın diye sor istersen. Birlikte silin. Bundan boşanma olmaz, soğuma da. Senden önce olan bir şey için kğsmeye hakkın yokki. Önemli olan şu an seninleyken ne yaptığı.
21 Yorumla
+1 yılSkor ve seks meraklısı ergen kafalı bir adamla evlenmişsin. Bunları silmeyi unuttuğunu söylüyorsa veya sen böyle düşünüyorsan en büyük hayatı yaparsın. Telefonda ara sıra bakmak için bilerek bırakılan dosyalar onlar. İlk cümlede yazdığım sebepten dolayı senden sıkılması da yakındır.
10 Yorumla
+1 yılbence o adamla iliskini cocuk olmadan bitir
sapkın biri çünkü
evli ve hala kaldirmamis demek oluyor ki icindeki seyler hala bitmemis
her an aldatabilir
cocuk olmadan ayrıl bence
silmemesi sana saygisizligindan zaten sana deger verse kaybetme korkusu olsa silerdi00 YorumlaBenim anlamadigim insan bunlari neden telefona kaydederki amac ne prn sitelersinde rol almakmi ya da karsindakini tehdit etmek falan mi yani kim niye kaydeder boyle bi videoyu bana en garip gelen bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten
Gecmis olsun cok üzücü bir durum. Ekonomik özgürlüğün varsa anında boşan. Eğer yoksa ailene vs bu durumu anlat hak vereceklerdir. Bi kere soğudun mu geri dönüşü yok maalesef. Videoları kendine at mahkemede kullanırsın.
20 Yorumla
+1 yılSilmeye kıyamadığına göre her türlü aldatmaya meyili var demektir. Ayrıca da bunu senin görebileceğini akıl edememiş olması da ayrı fiyasko. Aynı şeyi senin telefonunda bulmuş olsa direkt boşanırdı senden. Güvenilmez erkek tipi tam. İğrenç.
10 YorumlaHayatını birleştirdiği için, artık geçmişi hep geride bırakmalı. Çok üzücü bir durum. Kalp kırılınca onarmak çok zor. Silmesini istemelisin, buna rağmen ileride tekrar görürsen direkt boşan bence.
00 Yorumla
+1 yılBence senin gibi birini hak etmiyor. Yaptığı tam karaktersizlik. Hem senin açından hem de ilişki yaşadığı kişi açısından.
Evlilik nedir onu bile bilmiyor bence. Vicdanınla bir muhasebe yap ve kararıni ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonunda niye tutuyormuş onu? Bunun sebebini hiç sormadın mı ona? Geçmişinde yaşanmış ve bitmiş şeyler onlar. Onları tutmasının anlamı neymiş? Onların hiç bir şey ifade etmiyor olması gerekmekteydi , silmeliydi tabii ki..
00 Yorumla
+1 yılBöylesi bir konuyu forumlarda boş yapan dingillere sorman ilginç olmuş. Bence önemli kararları bireysel alman gerekir, bu tür konularda fikir alınmaz diye düşünüyorum.
10 YorumlaUnutmuş diye bir şey yok öyle saçmalık mi olur. Evlilige adım atmış geçen geçmiş bitmiş birde onları telefonunda mi hatira diye saklıyor şaka gibi insanlar cidden
10 Yorumla
+1 yılSenden önce de bir hayatı vardı ilişki olabilir de. Arşiv tutması çok anormal. Dua et de canım bulmuşsun. Kötü bşr durum gerekeni yap dostum üzüldüm senin adına :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnur kırıcı bir şey. Öyle şeyleri tutuyorsa bakıyor demektir. Yani eşin tehlikeli bir adam. Konuş bir açıklaması var mı? Hani yoktur da pişmanlık hissedersin belki şans ver.
00 Yorumla
+1 yılHic başka ayrıntı düşünmeden senin dirket ayrılman lazim böyle bir adamla nasil için rhaat bir evlilik gecireceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipik erkek modeli her haltı yer sonra gözü açılmamış kızla evlenir sonra da eski hayatına ileride devam eder…. İnan iğrençlik. O o. r. p. u kızlar demişsin ya birlikte olduğu inan eşin de onun erkek haliymiş
10 Yorumla
+1 yılErkekler yine yorumlarda IQ seviyelerini göstermiş. Bir tane adam akıllı yorum yok. Hepsi aynı kafa. İğrençsiniz.
10 YorumlaSilmesi gerekirdi bende soğurdum peki sen gördükten sonra sildi mi görmene rağmen hala tutuyosa o adamdan bi halt olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyor gördükleride sil ben unuttum diyor gece gudnzu çalışıyor vaktim yok silmeye diyor
+1 yılAdam saklamış mi bu fotoğrafları yoksa eski sevgilisi falan mı attı sana
110 Yorumla- +1 yıl
Saklamış
Soran+1 yılAdam saklamış ya
- +1 yıl
Saklamış.. saklamışsa olay çok büyük midem bulandırici hani desem eski sevgilisi aranızı bozmak için sana eski resimleri attı ama öyle de değil. Ne yapmayı düşünüyorsun? Eşin ne dedi bu konu hakkında M
Soran+1 yılHerseyi yeni gördüm ekrana alsim sakladığı gibi o yarın acarbakar görür artık benim. arrik hevesim kalmadı
- +1 yıl
Boşan kmk
- +1 yıl
Hmmm daha yeni gördün anladım ne yapmayı düşünüyorsun boşanacak mısın bir süre o evden uzaklaş kendi köşene çekik
- +1 yıl
Aldatmadigina eski resimlr videolar olduğuna emin misin
Soran+1 yılAldatmadı tarihler yazıyor zatenn eski gecmis
- +1 yıl
Anladım ama o fotoğraflari saklaması da aldatmak
Soran+1 yılBilmiyorum artık ne yapıcam artık bilmiyorum
Severek ikna olduğunuz nur topu gibi bir sapığınız olmuş. Tebrikler 😃
20 YorumlaSana eğerki geçmişiyle ilgili bilgi verdiyse problem yok süpriz değil sonuçta biliyordun karşılaşınca silinmesi gerekiyor tabikide
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Unutmuştur benimde bi ara klasörün vardi. Sevgilim fotograflara bakalim diyene kadar aklima gelmemişti
00 Yorumla
+1 yılYuh saklıyo olması korkunç bişi ya napıcaksın o bitmiş gitmiş ilişkinin görsellerini? Karın var artık yanında. Yazık ya
00 Yorumla
+1 yılOna güven olmaz aynı şeyleri bundan sonra da yapamyacağı ne malum? Sen yokken saman altından ne sular yürütüyordur kim bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılOnlarıda neden silmediyse artık.. çok ciddi bir mesele bu.
10 Yorumla
+1 yılgerekirdi hatta seninle tanışmadan ayrıldıktan sonra silmesi gerekirdi. senin yerinde olsam napardım bilmiyorum ama konuşmayı bir dene. bir nabzını ölç üste çıkmaya çalışıyorsa ayrıl bacım dünyanın sonu değil sonuçta..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSilmesi gerekirdi ifşa olarak saklıyor ve canı sıkılınca pompa yapıyor olabilir
00 Yorumla Herkese sesleniyorum ; geçmişini unutamamış insanlarla asla evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılSeni tanıdığı gün hem aklından hem kalbinden herseyden silmesi lazimdi
00 Yorumla
+1 yılYok artık ya bu nasıl bir şeydir.🤬 Hic normal değil..
01 Yorumla- +1 yıl
Bence bu durumu, gördüğün şeyleri eşine bir sor derim, ne açıklama yapacagini çok merak ettim. Eğer unutmuş ve farkında bile değilse bisey diyemem ama tam tersiyse gerçekten pisliğin tekiymis diyebilirim. Ve yol yakınken yoluna bak derim.
sonuçta senden önceymis.. ama kırıldığınida anlat ona tabi.. bir özür isteğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBeyinsiz madem silmeye kıyamıyorsun, maile at orada dursun. 😂
Görmene üzüldüm o ayrı tabii ki00 Yorumla
+1 yılBakir olduğunu söyleyip yalan söylediyse konuşma bence özlesin seni
00 Yorumla
+1 yılHepsi aynı bk erkeklerin
Heo de bir bahaneleri var ama00 YorumlaArşiv yapmis koca ara ara geçmişi yat edip ne günlerdi a... Şimdi bu karıya kaldık diyordur
00 Yorumla
+1 yılNe sacmalik ya bari silseydi
Senin gecmisinde sevgili flort olmadimi
00 Yorumla
+1 yıleee sende onla parası işi için evlendin dimi, beleşe gitmedin dimi, adam yapar çok normal.
00 YorumlaKızın mal mısın sen sütten çıkmış ak kaşık mısın? Tabi ki ilişki yaşamış olabilir. Sana yalan söylediyse bilemem tabi ama kimse masum değildir sen hala bunu öğrenemedin mı.
125 Yorumla
Soran+1 yılSütten çıkmış akım tabikide hem gul gibi kızım namusuna sahip biriydim ama önce bilmiyordum evlendikten sonra gördüm
- +1 yıl
@bilgilixx Sen tanımadan bilmeden ne diye bu kıza laf atıyon? Herkesi kendin gibi şey mi sanıyon
- +1 yıl
@UfkunÖtesi sana ne oluyor?
- +1 yıl
@MatthewFox ne demek bana ne oluyor
Bilmeden kızı neden lekemeye çalışıyor? Asıl sana ne oluyor? - +1 yıl
@UfkunÖtesi sen niye damlıyon kardeşim kız fikrini söylemiş hakaret mi etmiş küfür mü etmiş kocası mısın sen?
- +1 yıl
@MatthewFox Ben de fikrimi söyledim. Nasıl hakaret etmedi? Sen sütten çıkmış ak kaşık mısın diyor
Ne demek oluyor bu haberin var mı? bütün kadınlar böyle şeyler yaşar demek istiyor. bütün kadınlar şey... dşr demek bu
Ben de kadınların hakkını savunuyorum - +1 yıl
@UfkunÖtesi okuduğunu anlaman için kitap okuman gerek yoksa böyle totondan anlarsın cümleleri sen masum musun demek istiyor bunda kötü bir şey yok birde söyler misin kıza herkesi kendin gibi şey mi sanıyon derken neyi kast ettin neymiş bu arkadaş
- +1 yıl
@MatthewFox soru soranı tanımıyorum bile bu kadının yaklaşımı hoş değil bütün erkekleri genelleyen kişilerden farkı yok
- +1 yıl
@UfkunÖtesi kendi dediğine geliyorsun işte tanımadan bilmeden kızı ne görüyorsun ya da ne gördün ne demek istedin?
- +1 yıl
@MatthewFox asıl sen qotunden anlıyorsun yvşşak. Bana kitap oku diyen zibidi "bir de" yazmasını bile bilmiyor. Asıl senin kitap okuman lazım embesilll
- +1 yıl
@MatthewFox Bak embesil velet, kişi kendinden bilir işi diye bir atasözü var. Azıcık kitap okusaydın ne demek istediğimi anlardın
- +1 yıl
@UfkunÖtesi kes lan kimin yvşaklık yaptığı belli it herif seni dllamaya bak hele koruyucu kesilmiş burada önce okuduğunu anla sen 2. si insanların fikirlerine düşüncelerine saygı duymayı öğren kız burada küfür etmemiş hakaret etmemiş dal rock! seni böyle düşmez koçum şansıın başka yerde dene
- +1 yıl
@MatthewFox şu tipe bak, sokakta görsem yolumu değiştiririm 😂
Dağ ayısına postayı koyunca kudurmuş - +1 yıl
siz uyuyun yatın hanımefendi rahatsız olmayın :) sıkıntı geçti
- +1 yıl
@MatthewFox Git kıza biraz yalakalık yap belki bkunu verir sana 😂😂😂😂
- +1 yıl
@MatthewFox Sen masum değilsin ne demek? Sen de onun gibi bir şeyler yaptın, demek istiyor. Herkesi kendi gibi biliyor, benim yaptığımı herkes yapıyordur düşüncesi!
Uzun uzun yazdım ama sen bu kafayla yine anlamazsın IQ seviyen düşük o kafan basmaz - +1 yıl
@UfkunÖtesi evet bu dünya da ancak çocuklar ve hayvanlar masumdur, hiçbir insan evladı sütten çıkmış ak kaşık olamaz. Mesele namus değil dar kafalı mısın? Ha çok namustan bahsecedek olursan ülkeye bir dön bak derim. Aç gözünü kardeşim
- +1 yıl
Senin yazdığın görüşten haberin var mı? Namusla ilgili bir soruda sen sütten çıkmış ak kaşık mısın diyorsun, devamında da "tabii ki illişki yaşamış olabilir" diyorsun. Yani yaptıkları gayet normal telefonunda o tür fotoğraflar olması normal karşılanmalı, dedin.
Kendi suçunu örtmek için ülkeye dön bak diyorsun. Ülke bu hale geldiyse senin gibiler yüzünden geldi! - +1 yıl
@UfkunÖtesi sen benim kim olduğumu ne yaptığımı nerden biliyorsun da bu şekilde konuşabiliyorsun sığır.
- +1 yıl
@bilgilixx ne olduğunu belli zaten fakat ben seni ne sığıra ne de başka bir hayvana benzetirim çünkü onlara hakaret olur
- +1 yıl
ne olduğunu belli ettin zaten fakat ben seni ne sığıra ne de başka bir hayvana benzetirim çünkü onlara hakaret olur
- +1 yıl
Hanfendi ben onu dün burada paraladım gördünüz mü bilmiyorum adamın iq sü yetmedi bana karşı engelledi beni dünden beridir bunun tartışması var siz hala muhattap oluyor musunuz bu beyinsizle
- +1 yıl
Bana kitap oku diyen şapşal hanımefendi kelimesini bile doğru yazamıyor 😂😂
IQ sıfırın altına inmiş, eksilerde 😂 - +1 yıl
@UfkunÖtesi seninle mı ugrasicam süper fikirlerini kendine sakla bundan sonra yallah hadi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de böyle bir olay yaşadım ve unutamadığım kafamdan atamadığım için başka olaylar da sonucunda boşandık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin onları silmediyse daha geçmişini yaşamaya devam ediyor demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende eski kız arkadaşımın ifşasını bulmuştum bir sitede çok mide bulandırıcı bir durum
00 Yorumla
+1 yılSen o fotoğrafları ve videoları al direk kanıt olarak boşanmaya git insan 7sinde neyse 70işindede odur canım kendine yazık etme git ayrıl sonra üzülen sen olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu nasıl bir şey ya ayıp bir şey boşanmalısın direk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan sapkinin önde gideni derhal boşanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ben de yaşadım ama eşimle değil eski sevgilimle. Bence tolere edilecek bişey değil
00 Yorumla
+1 yılEvet silmeliydi. Seninle evlendiği zaman hayatında yeni bir sayfa açmış olması gerekir aksi takdirde o evliliğin uzun ömürlü olması beklenmez.
00 Yorumla
+1 yılSeni cepte hissetmiş gözü hala dışarıda büyük ihtimal o fotoğrafları kullanıp beraber olmayı düşünüyordur
00 Yorumla
+1 yılSiz Türk kadınları niye bu kadar geçmişle ilgileniyorsunuz merak ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı insanım ben namuslu temiz insan diye biliyordum
- +1 yıl
Ne yapabilirsin ki şu saatten sonra ayrılacak olsan palını fırtın toplayıp çoktan gitmiştin
Soran+1 yılBoşanmak istesemdw benle bosanmaz
- +1 yıl
siz türk kadınları heh tamam irlandalısın hehe
+1 yılEşin olacak adamın ruh sağlığından şüphe ettim açıkçası şu an bence boşan
00 YorumlaBence silmesi gerekirdi 3 yıldan beri hala neyini saklıyor
01 YorumlaTüh ya silmeyi unutmuşum. Hep aynı tedirginlik 😂😂
00 YorumlaNasıl halen var mı video
03 Yorumla- +1 yıl
Varr
Soran+1 yılYok sildik
Yorumlar gel yarıldım sjsgdk
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. telefonunda mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynisina benzer sende ona yap akli başına gelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKirli insna değilim o yüzden
Cevap sahibi+1 yılO akil almaz daha neler göreceksin
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
+1 yılO yönden hayatınız yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılBe im yok artık ben soğudum nefret bile başladı artık
- +1 yıl
İhtiyacın olunca ne olcak
Soran+1 yılGerek yok yani o konuda bitti heves kaçtı artık kendimi tutan biriyim zaten
- +1 yıl
Varsa şimdi ben Hallederim
+1 yılHaline üzüldüm gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Silmemesi saygısızlık
02 Yorumla
Soran+1 yılZoruma gitti
Adam bayağı saklamismi bunları
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet...
Soran+1 yılNeden ki siz yapiyormusun peki
Soran+1 yılBilmiyorum artık şu sevgili felan değil günlük or. pu ar varya onlarla +18 videolar var ya onlar gibi düşün
Soran+1 yılÇekmiş
- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aylık evliyim, eşimin geçmiş ilişkilerine ait çıplak fotoğraflar gördüm. Silmesi gerekmez miydi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler