Kızın ailesi nesillerdir üniversite eğitimi görmüş, erkek ise ailesinin ilk üniversite mezunu bireyi mesela. Bu ve benzeri şeyler önemli mi, erkek sorun eder mi
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın ailesi nesillerdir üniversite eğitimi görmüş, erkek ise ailesinin ilk üniversite mezunu bireyi mesela. Bu ve benzeri şeyler önemli mi, erkek sorun eder mi
En mutlu yaşlı çiftlere teker teker gidip araştırma yapmışlar neden mutlusunuz diye hepsinin tek ortak özelliğinin araya 3. Kişi bulaştırmamak olduğunu fark etmişler. Düğün bile yapmamışlar kaynana kaynata asla çok fazla uzun samimi olmamış. İlişkide aileleriniz asla sıkı fıkı kaynaşmamalı o zaman mutlu olursunuz ama bir de bu o kadar tezat bir ilişki ki aileniz iliskinize burnunu sokarsa hele hele siz aşırı mutsuz olursunuz.
Ben evliliğimde bçyle bir sorun yaşıyorum. Eşim eğitimli ama ailesi doğulu ve okumamış cahil ama eğitim anlamında da değil sadece. Çok zorlandık özellikle düğün vesire konularında ailemdekiler düzgün insanlar olmasa ben de fazla sabırlı olmasan yürümezdi. 1 buçuk senedir evliyiz bazen ailesi yüzünden büyük kavgalarımız oluyor. Kültürel şeylerden uzak büyümüş liseden beri evinden ayrı ama yine de o eve doğmuş ve bunun gerektirdiği bazı davranaış kalıpları var bu beni çok zorluyor. Kaç kez büyük kavga ettik şu an daha iyi ama bir noktada sabredemeyeceğin gibi
Bu durum başlangıçta hiç önemli değilmiş gibi görünse de zamanla ilişki dinamiklerine yansıyabilir aşkom. Erkek tarafı zaman zaman kendini yetersiz hissedip kompleks yapabilir ya da aile ortamlarındaki sohbet konuları, yaşam tarzları çakışabilir.
Yine de her şey sizin iletişiminize ve partnerinin özgüvenine bağlı ✨ Aşk tüm farkları kapatır ama partnerin bu durumu sorun etmeye meyilli biri mi, hiç hissettirdi mi sana? 💖
Cevap
1Cevap
Kızın ailesi olgun insanlarsa karşısındaki aileye bunu hissettirmez Statü ile samimiyet görgü farklı şeylerdir
Bunu öncelik haline getirirlerse o ilişki ilişki olmaktan çıkar. Eğitim seviyeleri farklı olabilir ancak ön planda olmaması gerekiyor
zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?