Kültürü yeterli düzeydeyse sorun olmaz, ama lise mezunu lisans mezununu ezmeye çalışıyorsa veya tam tersi ise yürüyeceğini sanmam. Herkes olduğu gibi kabullenilmeli.
Bence engel. Ortak bir paydada buluşulmali. Hani yanyanayken bi konuda sohbet edebilmeli...
En basit örneğiyle... Instagramdan tanistigim ve sadece orda 3-5 muhabbet ettigim bir arkadasim var. Kendisi lise mezunu. Bir gün Montrö Boğazlar Sözleşmesi hakkında bir yazı attım ve bana söyledigi şey "O sözleşme ne?" oldu. Bu tarz bir şey beni aşırı soğutuyor kişiden. Ben de universite mezunuyum ama illaki bilmedigim şeyler var fakat liseden mezun olurken en azindan belli bi düzey üzerine çıkmamız gerektigini düsünüyorum. Kişi ile bağ kurabilecek bir paydam olabilmeli...
Kendini yetiştirmesine bağlı. Okul sıralarında matematik problemi çözmenin kişisel gelişime etkisi olmuyor maalesef. Tanıdıgım bir çift vardı. Kadın üni mezunu erkek ortaokul mezunuydu. Kadın çok cahil diye erkek boşadı kadını
aslında kişi kendi kendini eğitir geliştirir karakter olarak ilişkide önemli olan üniversite eğitimi değildir yoksa 4 üniversite bitirsin ama karşıdaki insana nasıl davranılacağını bilmiyorsa o kişi ile bir ömür geçmez
net olarak eminseniz ezmeye çalışması üzerine zaten size ben buyum beni tanı artık diyordur bilmem siz ne dersiniz gerçi kişi severse gözü bir şey görmez fakat bunun için karşının da sevmesi gerekir ancak o zaman sağlıklı bir ilişki olur
halbuki insanın haddini bilmesi kadar güzel bir karakter çizgisi yoktur ama çok eminim o bilgisiz eğitimsiz biri bile olsa siz onu hiç bir şekilde ezmez ve yermezdiniz
evet bende öyle düşünüyorum zaten insanlık bunu gerektirir karşıdaki insanı kırmamak ezmemek gerekir fakat karşı da kendini bilmelidir ki haddini aşmasın
size tavsiyem iletişim kurarken eğlenceli aktivitelerden bahsetmeniz hani konu eğitime kariyere girmesin
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
değil niye olsun ki. kimse kimseyi ezmediği her şekilde kafasına kakmadığı sürece sorun olmaz. hm bilgi dediğiniz her insanın bilebileceği kadar dar değil.çok geniş. kişi sadece ilgi alanıyla ilgili şeyleri bilir.çoğu konuda herkes cahildir. her şeyi bilmek zorunda da değildir.örneğin biri kitap okuyor diye aşırı kültürlü entel olmaz hmn
E tamam da senin evet anlıyorum demen yeterli bunlara alınmana ne gerek var ustelik üni mezunuyum ben anlarım istesem bozarım demen çok yanlış anlıyorsan olgunsan zaten bu triplere girmezsin
Benim görüşüm eğer bir tarafin okul derecesi ortaokul ama genel kültürü, konuşmasi, empati yapmasi iyi seviyedeyse diğer tarafinda lisans mezunu olmasi eğer dediğim özellikler mevcutsa düzgün bir iliskinin olacağını düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olaylara bakış açısında uçurum fark olduğunda problem kaçınılmaz olur
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Beğeni için çok teşekkür ederim, bu durumu yaşayan siz misiniz?