Eşim mi haklı, ben mi? On yıldır ev yerine araba ve işe yatırım yapıp beni ertelemesi normal mi?

On senelik evliyim, bir çocuğum var. Eşim başlarda eline ne geçse ailesini düşündü ve darbe aldı. Daha iki üç senedir bize yöneldi ve şehir dışından bir ev aldık ama 1+1 yatırım için aldık, borcunu ödüyoruz. Bu süreçte de eşim hep işe yatırım diye diye on sene geçti. Şimdi kendine son model iş arabası aldı. İş arabasını büyütünce çocuğu özele göndericem, sana arabaya yazılıcam dedi ama banka kartımız yapılandırma gereği şimdi yine bütün kazanç oraya aktı. Çocuk özele gidemedi ve bana araba taksidi başlamadı, her şey iki sene daha uzadı. Neyse, benim de on senedir evim aynı, eskidi. Taşınmak istiyorum. Oturduğum fiyattan 15 bin TL fazla ama çok güzel, büyük bir ev boşaldı yan sitemde. Heyecanla eşimi aradım, nolur bari buradan rahat ediyim, dedim. Aradı, 45 depozito, 45 emlakçı parası istemişler. 150 bin liram yok dedi. Ben de eminim şimdi orayı cahil, kocasına bakmayan bi kadının eşi gelir kadına tutar, ben de yine mal gibi beklerim, dedim sinirden. Çünkü çok emek veriyorum. O da sinirlendi, aynen öyle, hak etmiyosun sen …. Ne eğlence arıyorsun, dedi. Halbuki kendisi alışveriş bağımlısı, dolaplar yetmiyor. Ev çok küçük, ben düzen istiyorum, eğlence değil. Öyle tartıştık. Kaldı. Mangala gidicektik, gelmedi, aramadı. Ben de aramadım. Yemek de yapmamıştım. Oturdum ağlıyorum.

Eşim mi haklı, ben mi? On yıldır ev yerine araba ve işe yatırım yapıp beni ertelemesi normal mi?