Beş altı aydır bir iş arkadaşı arabasıyla ile eve bırakıyor eşimi? bende artık bırakmasın gerek yok dedim? sizce doğru mu yaptım?

Eşim 4 yıldır aynı işyerinde çalışıyor. İş arkadaşlarından birinin evi bizim evin yolu üzerin deymiş. bildiğim kadarıyla adam yaklaşık bir yıldır çalışıyor burada. Bi gün eve yarım saat falan erken geldi eşim. Bende erken geldin dedim. Eşimde bizim ev Mustafa İn yol üstün deymiş bıraktı dedi. Bende tamam dedim ozaman. 2 ay önce falan ben balkonda oturuyordum tam eşimin gelme saati. Araba durdu ve eşim indi. Adamda indi, bizim karşıda markete girdi. Adama baktım beyaz gönle yaka açık güneş gözlüğü saçlar jöleli falan ben adama uyuz oldum. Eşim içeri girince birdaha bırakmasın seni gerek yok dedim. Eşimde saçmalama yaa dedi. Adamı gözüm tutmadı dedim. Kavga ettik. iş arkadaşım o dedi. İstersen çağırayım sende tanış normal bir insan dedi. Bende hayır dedim. Hepsi 20 dakikalık yol amma uzattın dedi. Konu kapandı. Ama eşim 1 aydır falan yine erken geliyor biraz. Sorduğumda trafik yoktu geldim işte diyor. Ama arka sokağa falan bırakıyor belkide eşimi. Ya takip edicem arka sokak ta falan bekleyeceğim kendime yediremiyorum.

Beş altı aydır bir iş arkadaşı arabasıyla ile eve bırakıyor eşimi? bende artık bırakmasın gerek yok dedim? sizce doğru mu yaptım?