Sınava hazırlanırken sevgili yapmak ne kadar doğru? Ben sanırım ikisini bir arada götürecek zekâya sahip değilim. Sınava kadar çalışır, öyle mi yapayım sevgili? Ama bu şekilde eski sevgilimi unutmak da uzayacak gibi.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Saçmalama.
Ben de hazırlanacağım, kendine odaklan
Değil mi önce şu sınavı halledeyim daha sonra
Başarılar sana da 🙏🏻
Aşkı unuttup dersine çalışmasın bence
Evet bende öyle düşünüyorum ama unutmak için mutlaka başkası olmalı herkes öyle diyor
Teşekkür ederim
İkincisinin ne kötü yanı olabilir ki
Anladım sağol haklısın önce atanmam lazım
Geçen yıl da çalışmadım beyfendi içine etti duygularımın
Ama bir ay önce ayrıldı benden herkes başkasını bul diyor yoksa asla unutamazsin çünkü duygusal olarak en son o girmiş hayatına
Evet haklısın acelesi yok sonra şeytan karışır
Niye o kadar yıl
Ya umarım ya onu geride bırakmak istiyorum hafızam silinsin
Yeni bir hayat istiyorum artık önceden istemiyordum onsuz ama şimdi hiç o olmasın İstiyorum atanmak istiyorum yeniden sevmek istiyorum
Bilmiyorum kafam karışık ya..
Kusura bakma çok tuttum seni de
Yok bitirmek istemekte kararlıyım ama sen bana kabullen diyorsun kabullendim zaten ama diğer insanlar gibi olmak istiyorum nötr olmak istiyorum anlatabildi mi o yüzden kafam karışık dedim
Kabullendim mesela beni sevmediğini biliyorum hayatında istemediğini biliyorum bunlar kabullenmek değil mi zaten
Onu da kabullendim evet
Bak bir insanın birini tamamiyle unutması nereden geçiyor biliryor musun anıları hatırlamayarak hatırlarsan iyi olanları onun sana yaptıkları asla aklına gelmez ve yine duygularınla sen oynarsin bu yüzden hep kötü anıları hatırlamak lazım unutmaya çalışırken
Bende uğraşmıyorum ki seni bilemem ama benim kötü anılarım daha fazla belkide bundan unutmak istiyorum
İlginç gözünde git gide büyüyecek iyice yer edinecek ve üzülecek özlediğin için
İkimiz farklıyız ne yazık ki senle
Bende senin tabiki herkesin düşüncesi farklı
Evet öyle teşekkür ederim o daha önemli 🙂
Ya teşekkür ederim gerçekten ne kadar iyi birisin
40 mesaj ilk defa bu kadar konuştum yorumda 😂
Öyle
Sıkılmaz mısın
bir şey yok işte aşk acısı ve sınav stresi şimdilik daha başka bir şey olmazsa bunlara da şükredeceğim
Sen ne yapıyorsun neden uyumuyorsun
Bilmiyorum işte gelmedi uykum hala da bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi değerini böyle küçümseme lütfen, zekayla hiç alakası yok bu durumun 🥺 Sınav stresi ve ayrılık acısı aynı anda yüklenince kalbinin ve zihninin yorulması çok normal.
Şu an sırf birini unutmak için hayatına yeni birini almak hem sana hem de o kişiye haksızlık olur. Önce bir durup nefes almalı, kendi yaranı kendin sarmalısın ✨
Tüm enerjini hedeflerine ve AGS'ye verip kendi geleceğini inşa etme vakti! Zaten doğru kişi geldiğinde her şey kendiliğinden dengeleniyor. Sen şu an önceliği kendine vermeye hazır mısın? 💖