Geçmişte yaşadığın aldatılma travması yüzünden kendini henüz bir ilişkiye hazır hissetmemen çok normal canım benim. 🥺
Karşıdaki kişi sana iyi hissettirmeye çalışsa da vicdan azabı yükleyerek seni suçlu hissettirmeye çalışmış. Hazır hissetmediğin bir süreçte sırf o iyi biri diye ilişkiyi sürdürmek ikinize de haksızlık olurdu zaten. Kendini iyileştirmeden başkasına ait olamazsın. 💖
Şu an sadece kendi iç huzuruna ve iyileşmeye odaklanmalısın. İleride tamamen hazır hissettiğinde bu kararına hiç pişman olmayacaksın. Peki şu an kendi ruhuna iyi bakmak için neler yapıyorsun? ✨
Tolerans seviyesi oldukça yüksek biriyle karşı karşıya gelmişsin, bu senin için bir şans diyebilirim; başka birine bu tavırları sergilesen sana karşı daha sert olur ve ağır sözler duyma olasılığın yüksek olurdu. Sağlıklı bir iletişim olmadığı ortada, sizin birbirinizi daha fazla yıpratmadan bu ilişkiyi sonlandırmanız gerekiyor.
0
1 Yorumla
Soran
10 sa
3 haftalık bir ilişkimiz vardı özünde çok iyi bir insan gerçekten de sadece ben şunu söyledim dün mesela dedim ki 3 haftalık bir ilişkide kimse kimseyi bu kadar iyi tanıyamaz, oda bana dedi ki yani ben seni tanıyamamış mıyım yani sen bana demek istiyorsun ki sen canım beni tanıyamıyorsun demek istiyorsun diyor, hemen alınıyor bu da beni bunaltıyor. Ama gerçekten özünde mükemmel bir insan çok fazla değer veriyor bana beni mutlu ediyor mutlu etmeye çalışıyor işte çalışıyor dahi olsa bile illaki bana zaman ayırıyor. Ama ben kendimi bir yere veya hiçbirşeye ait hissedemiyorum ordan hemen kaçmak istiyorum yalvardı etti sonra tamam sana zaman tanicam ama ne zaman dönmek istersen dön her an hazır olda beklicem. Sana en büyük yemini ediyorum şu yediğim lokma boğazımda kalsın senden başkası birini hayatıma alırsam senden iyisini bulamam falan dedi. Ama bilmiyorum annem kanser hastası 3. Evre babam ce*avine girecek ağır bir şekilde aldatıldım yaşadığım hiçbirşeyle basedemiyorum artık tek çözüm yalnız olmak çünkü ben kendime dâhi yetemiyorum bunları dememe rahmine ben seni bu halinle bile kabul ederim yeterki sen bana gel dedi.
Doğru olanı yapmışsın çocuk seni elde etmek istemiş sende yüz vermemişsin çocuk bir şans daha bir umut ediyor ama yüz vermiyorsun boş ver böyle kişilerle kendini yorma
0
7 Yorumla
Soran
12 sa
3 haftalık bir ilişkimiz vardı özünde çok iyi bir insan gerçekten de sadece ben şunu söyledim dün mesela dedim ki 3 haftalık bir ilişkide kimse kimseyi bu kadar iyi tanıyamaz, oda bana dedi ki yani ben seni tanıyamamış mıyım yani sen bana demek istiyorsun ki sen canım beni tanıyamıyorsun demek istiyorsun diyor, hemen alınıyor bu da beni bunaltıyor. Ama gerçekten özünde mükemmel bir insan çok fazla değer veriyor bana beni mutlu ediyor mutlu etmeye çalışıyor işte çalışıyor dahi olsa bile illaki bana zaman ayırıyor.
Yanlış anlama da 3 haftada kediler bile çiftleşmiyor yani 3 haftada ne aşkı ilan etmesi acaba bir aşk sevgi olacaksa eğer 6 ay konuşman görüşmen lazım iki taraf huylarını görsün öğrensin sonra zaten 6 ay sonra açılırsınız eğer meslek sahibi iseniz 1 sene sonra aile tanışması olur sonra zaten hemen geri kalanlar da olmaz gene beklemeniz gerekiyor ama en az 6 ay ve 3 haftalık ilişki de doğru olan kararı vermişsin bir müdür olarak bir terapist olarak Tebrik Ediyorum seni helal olsun en doğru karar en iyi karar 3 hafta da oğlan seni sevmez seninle vakit geçirir unutma bunu 🙌🏻
Şöyle bir vicdan azabı var bende bir daha böyle birini bulamayacağımı düşünüyorum bu niyetle boyle saf sevgiyle bana aşık olan çünkü gerçekten benim karakterime aşık oldu ve asla cinsellik konularını açmadı gerçekten aşıktı sesimi duyunca bile mutlu oluyordu yanındaki yakın arkadaşı bile ben bu çocuğun bu kadar mutlu olduğunu daha önce hiç görmedim yenge falan diyorlardı, çok güzel seviliyor keşke biz de böyle sevilsek diyorlardı.
Bana aşık olduğu belli bazı insanlar karakteri gereği böyledir diye düşünüyorum bana çabucak aşık olmasının sebebi uzun zamandır ilk defa yüzünün gülmesi, çünkü bana şey diyordu ben önce karanlıktaydım beni aydınlığa çıkardın sen beni mutlu ettiğin için bana çevrimi mutlu ediyor mu çevreme karşı gülümsüyorum çevrem de bunun farkında diyordu. Bana şey bile diyordu hayatımı bereket getirdin işlerim açıldı daha büyük bir motivasyona sahip oldum geleceğimizi düşündüğüm için her şeyi konuşup düşündü ya benimle neler neler konuştu ve çok olgun bir insandı gerçekten.
Bak ne diyorum sana bir terapist bir müdür olarak diyorum ki 3 haftada böyle aşk sevgi olmaz yalan gülmeler oğlan şu an keyfini sürüyor seni unuttu aklına getirmiyor seni 3 haftada bir obje olarak gördü senin yedekte bırakacak ama konuşmaya devam edecek bu sırada başka kız bulacak onunla da konuşacak sonra bir kız ile daha konuşacak bu böyle böyle gider yani tek sevdiği sen olmayacaksın unutma bunu ve senin de tek sevdiğin o olmayacak eğer istersen sana tavsiyler verebilirim ve pişmanlık duymazsın yani hatta şu an kendinle gurur duy böyle birini bıraktığın için 🙌🏻
İnanır Mısın her erkek onu der sonuçta kızı elde etmek için mutlaka derler hemcinslerim olduğu için ayırmıyorum çünkü günümüz erkekleri bir kızları obje olarak görüyor mallesef seni elde ettikten sonra başka bir kıza da aynısını diyecektir emin ol buna çok kişi biliyorum hikayelerini biliyorum emin ol sen iyi kurtulmuşsun yani ve başka kız dediğim şu şekil örnek vereyim seninle sevgili seni seviyor ama kuzeninin hesabından veya kendine ait başka bir hesapta başka bir kızla gene görüşüyor veya ikinci telefonu var onunla görüşüyor hemcinslerim belli etmezler böyle şeyleri sadece kızı elde etmek olur onların amacı 🙌🏻
Ben daha çok uzmemek için ayrıldım zaten doğru kişi ama doğru zaman değil travma derken sadece ondan kaynaklı benim annem kanser hastası üçüncü evre ve babam yok yanımda her şey üstüme üstüme geliyor ben şu an kendimle bile mutlu değilim ama onu üzmeye hakkım yok
3 haftalık bir ilişkimiz vardı özünde çok iyi bir insan gerçekten de sadece ben şunu söyledim dün mesela dedim ki 3 haftalık bir ilişkide kimse kimseyi bu kadar iyi tanıyamaz, oda bana dedi ki yani ben seni tanıyamamış mıyım yani sen bana demek istiyorsun ki sen canım beni tanıyamıyorsun demek istiyorsun diyor, hemen alınıyor bu da beni bunaltıyor. Ama gerçekten özünde mükemmel bir insan çok fazla değer veriyor bana beni mutlu ediyor mutlu etmeye çalışıyor işte çalışıyor dahi olsa bile illaki bana zaman ayırıyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte yaşadığın aldatılma travması yüzünden kendini henüz bir ilişkiye hazır hissetmemen çok normal canım benim. 🥺
Karşıdaki kişi sana iyi hissettirmeye çalışsa da vicdan azabı yükleyerek seni suçlu hissettirmeye çalışmış. Hazır hissetmediğin bir süreçte sırf o iyi biri diye ilişkiyi sürdürmek ikinize de haksızlık olurdu zaten. Kendini iyileştirmeden başkasına ait olamazsın. 💖
Şu an sadece kendi iç huzuruna ve iyileşmeye odaklanmalısın. İleride tamamen hazır hissettiğinde bu kararına hiç pişman olmayacaksın. Peki şu an kendi ruhuna iyi bakmak için neler yapıyorsun? ✨