Merhaba 2 yıllık ilişkimiz vardı ben ayrılmak istemesem de o ayrıldı sonra başkasıyla oldu ondan tekmeyi yedi ben affetmeyi seçtim ama kimseyle olmucam deyip yine başkasıyla oldu en son aralıkta yazmıştı özür diledi fakat cevap vermedim ilkte sonrasında verince de konuşmamız doğru değil deyip engelledi o çocukla kavga edip yazmış herhalde bana 3 aydır onunla birlikte fakat
İnsan hiç mi ben bunları yaptım emeklerimiz vardı neden böyle yaptım demez yine tekmeyi yiyince mi aklına gelicek gelse bile olmam fakat gerçekten yara bıraktı ben de : )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keşke ilk defa döndüğünde affetmeseydin, o tür insanlar etrafına sadece zarar verir boş ver
Affetmeyi seçtim ama kabul etmedi olmucam deyip başkasıyla oldu o üzülmesin diye buluşmuştum mallık yaptım
Ne kadar eziksin. Hani matematikte etkisiz eleman var ya o sensin işte.
Ne alaka kral seviyordum 1. S3vgili yaptı tekmeyi yedi affettim 2. Yaptı onu zaten affetmem eziklikle alaksı uk
Şaka bir yana, aşırı bağlanmışsın kopamıyorsun ve bu da tam bir zavallı gibi davranmana sebep oluyor. Sonuçta o seni terketmiş onunla bununla yatmış ve yine de kabul etmişsin. Sonra o yine onunla bununla devam etmiş iyice 💩a sarmış. Ona karşı iradesizsin belli. Artık onu her yerden engelle ve hayatına devam et knk
2. kişiyle yattığına kadar biliyorum onu zaten kabul etmicem fakat anlamadığım insan neden pişmanlık duymaz onu anlamadım ilkte onun psikolojisi iyi değildi iyi eden bendim o yüzden bir de bağlanmıştım ona
Kadıların çoğunda (bende de öyle ) empati ve acıma duygusu pek yoktur. Sadece kendimizi düşünürüz çoğumuz. Ondan yani.
Yazsa her şeyi yüzüne vurup engellicem ama maalesef içimde kaldı hepsi nefret
İşte takmışsın ondan. Unut gitsin. Yazsan da umrunda olmaz onun.
Been zaten yazmam ona evet taktım maalesef mal gibi oldum iyice ama amacım hiç kötülük değildi olan bana oldu
Sana daha açık şöyle ifade edeyim; Kız senden ayrılınca o çocuk şimdi onun göğüslerini emiyor, kalçalarını tokatlıyor. Değişik pozisyonlar deniyorlar. Bunlar oluyor ayrılıkta yani. Bu yüzden senin sözlerin onu etkilemez.
Tamam yeterli bu kadar biliyorum 😶
Zoruma gidiyor sadece böyle yapması direkt ben bir şey yapmamıştım ona ondan böyleyim.
Empati ve acıma duygusu insani bir şey değil mi kadın erkek diye nasıl ayırt ediliyor anlamadım kadınların çoğu tam tersi daha duygusal oluyor?
Sen gene iyisin 7 aylik sevgilim benden ayrılıp arkadaşım ile sevgili oldu ve ben bunu aylar sonra öğrendim çocuk da benden çirkin kısa boylu sırf parasi var diye çocuğu çekici buldum demişti kasar 3 ay depresyon yaşadım haline şükret
Kral ne hali hal mi kaldı her şeyi yapmış çocukla yattığına kadsr biliuorum 2 yıl var sonuçta seninki de kötü ama bunlar tam şerefsz
K. şar kızla aşk mı yaşanır takılmalık kız
Öyle değildi reis önceden '")
Öyledir sen farkına varmamışın flört ediyordur başkalarıyla kanıtlarım ama yakınımda değilsin
İlişkisi var zaten şu an reis 3 aydır
Önceden de aldatmıştır merak etme seni
Sanmıyorum reis öyle yapamaz beni aldatma gibi
Halen inanmak istemiyorsan tak diye olmaz bu işler
yol wer..