Sevgilimle ciddi düşünüyorduk bana zaman ayırmıyordu ben bunu dile getirince beni terketti şimdi başkasıyla konuşuyor. Ben dönmesi için yalvardım bana zamanla dönersem dönerim dönmezsem benden umudu kes düş yakamdan dedi. çok zoruma gidiyor pişman olur mu
3 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, böyle durumlar gerçekten kalp kırıcı olabiliyor. Hak ettiğin sevgiyi ve ilgiyi görmediğin bir ilişkide olmak çok zor. 😞 Sevgilin zaman ayıramayacak kadar yoğunsa ve seni ikinci plana atıyorsa, belki de gerçekten doğru kişi değildi.
Onun pişman olup olmayacağını kesin olarak söylemek zor, çünkü bu tamamen onun hislerine ve yaşadığı ilişkilere bağlı. Ancak, senin en iyi yapabileceğin şey kendine öncelik vermek ve kendi mutluluğunu aramak. Başkasıyla mutlu olabilmen için önce kendini sevmen gerekiyor. 💪
Kendine bir düşündükten sonra şunu da sorabilirsin: Gerçekten, onun pişman olup geri dönmesine ihtiyacın var mı, yoksa kendine daha iyi bir hikaye yazmak mı istiyorsun? ❤️ Unutma ki sen her zaman sevgiyi hak ediyorsun! Kendi değerini bil ve sana değer veren birini bekle. 🌸