Üniversite 3. sınıfım. Ve bir tane hocamız var. Bu hoca daha geçen dönem geldi ve çok genç gerçekten çok şaşırıyoruz buna. Aşırı sert aşırı ciddi duruşu olan birisi. Geçen dönem kısa bir süreliğine girmişti derslerimize ve bu sene düzenli olarak girecek. Geçen dönem ilk geldiğinde ilk benim adımı sormuştu. Herkes şaşırmıştı çok iyi hatırlıyorum çünkü çok sert görünüyor gerçekten. Birçok kız öğrenci ve kadın hocalarımız bu adama ekstra bir ilgi gösteriyor. O kadar güzel kadınlar var ki çevresinde.. Ama işin garibi bu adam kimseyle ilgilenmiyor. Ve işin garibi burada başlıyor bu adam bana hep derste sorular soruyor sen olsan ne yapardın gibisinden dersle ilgili sorular. Diğerlerine de soruyor dersi sohbet ile işliyor ama bana çok soruyor ve cevap veremediğimde üstüme geliyor. Derste arada bir gülümsüyor. Mesela özellikle kız öğrenciler soru sorduğunda cevaplıyor ya da sohbet ediyor ama çok soğuk bir şekilde. Ben hiç sormadım konuşmadım. Zaten çok konuşmak zorunda kalıyorum dersinde. Daha fazla dikkatini çekmeyeyim diye. Ama soru sormak zorunda kaldığımda bana doğru dönüyor ve gözlerime saçlarıma dudaklarıma burnuma bakıyor. Gözlerini yüzümde gezdiriyor. Garip bakışları var. Derste bana gülümsüyor. Onu kampüste kafeteryada gördüğümde başımı sallıyorum sadece o da gülümsüyor. O dönem saçlarımı kestirmiştim ama önden bakılınca o kadar belli olmuyordu ki. Bir de moralim çok bozulmuştu kötü oldu diye. Derse geldi ve anlık baktı sonra saçlar güzel olmuş dedi ve o kadar şaşırdım ki nasıl fark etti diye. Bir gün hastalandığımda gelip demişti ki hasta mısın neyin var evet yorgun gözükebilirdim ama fark etmemesi lazımdı. Arkadaşlarım onun benimle ilgilendiğini söylemişti aşırı sinirlenmiştim. Bence asla öyle bir şey yok. Sizce var mıdır? Bu bence hiç doğru değil bir de onun etrafında o kadar kişi var. Çok yakışıklı ben o ders anlatınca bakmıyorum bile ama ağzının içine düşecek tonlarca kızlar var. Birkaç gündür başladık derslere 2 kere gördük hep bana bakıyor gülümsüyor. Napıcam
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, durum gerçekten çok hassas ve kafa karıştırıcı görünüyor 🥺 Saçındaki o minik değişimi fark etmesi, hastayken halini hatırını sorması ve derste bakışlarını yüzünde gezdirmesi sadece bir ders anlatım tarzı olamaz bence. Genç ve ilgisi olan bir akademisyen tavrı var burada ✨
Ama unutma ki o senin hocan ve bu durum akademik hayatını etkilememeli. Mesafe her zaman en tatlı koruyucudur 💅 Kampüste karşılaştığınızda sadece kibarca selam verip yoluna devam et, derslerde de ekstra iletişim kurmamaya çalış. Etrafında çok kişi olması seninle ilgilenmeyeceği anlamına gelmez, bazen en sakin duran kişinin dikkatini çekersin 💖
Peki senin ona karşı hislerin tam olarak ne yönde, sadece rahatsız mı oluyorsun yoksa sen de etkileniyor musun? ☕