Öğretmenime ilgi duyuyorum ne yapmalıyım?

Şimdi diyeceksiniz ki derslerinle meşgul ol vs. Bu tarz düşüncelerinizi kendinize saklarsanız çok sevinirim zaten derslerime ve kendime odaklıyım bu konu çok bağımsız ve derslerim çok iyi. Arkadaşlar 11. Sınıfın başından beri öğretmenime ilgi duyuyorum aramızda 9 yaş var. şu an son sınıfa geçiyorum ve bizim derslerimize girmeye başladı şimdilik. Ona ilgi duyduğumu hal ve haraketlerimden herkesin anladığını düşünüyorum çünkü çok belli ettim sosyal medyadan defalarca kez yazdım bir bahane ile ve takipleşiyoruz storylerimi kaçırmadan izliyor. Kendisini bize tanıttığı kadarı ile hayatı tam anlamıyla dolu dolu ve dibine kadar yaşıyor onun için gün saat zaman önemli değil asla yerinde durmuyor. Tek gecelik ilişkileri çok olmuş ve çok sık sevgili değiştiriyormuş bunun sebebi ise kızlardan daha zeki ve olgun davrandığı için kızları çok çocukça buluyor ve anlaşamıyormuş. Ne kadar böyle biride olsa asla öğrencisiyle bir şey yaşayacak ya da sevgili olacak bir hali yok gibi. Mezuniyetimden sonra dışarda görüşmeyi teklif etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım o adamı mutlaka istiyorum tek geceliğine de olsa.
Öğretmenime ilgi duyuyorum ne yapmalıyım?